PoisonFree
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.07.2004
- Poena
- 619
fedja, ajde ostavi link za neki od biosa, ako nije problem.
Crnogorac081 je napisao(la):Evo sklepao sam ovo..valjda ce bit dobra konf. za o/c![]()
Optimus Prime je napisao(la):Konfa ti je ok,ja bih ti samo savetovao da uzmes 9600xt sa 128rama umesto 256 jer ove sa 128mb imaju brzu memoriju.Opet izbor je na tebi.
Upravo zbog toga...Typhoon.X je napisao(la):Svaki DVD rezac reze i obicne diskove, a jedino zashto bi neko hteo da uzme i jedan i drugi je zato shto 95% DVD rezaca ne reze CD-ove brze od 24x, a CD-RW josh sporije... A i kad razmislish malo, extra troshak mu je 25-30e
Pa sta, i za NF7 je trebalo da izbace 5-6 biosa dok nisu uboli pravo ocitavanje temperature... i pored onog njihovogmitnick je napisao(la):Ako izuzmemo loshe ochitavanje temp., plocha radi savrsheno i o/c se kako treba....
Znam matori, nista ja ne govorim tebi... pokusao sam malo drugima nesto da pokazem...mitnick je napisao(la):Care, to i pricham...
Da li gubim podeshavanja u biosu nakon flashovanja ili ne?BitrAtE je napisao(la):Jeste probali 1.7 bios za An7? flesovao sam ovaj bios i sad ploca stabilno radi ne desavaju mi se neki bagovi kao do sada sa biosom.
*PRE* flash-ovanja biosa...mitnick je napisao(la):Posle flash-ovanja BIOS-a....
Vojkan je napisao(la):Ja ne kapiram zašto posle, to nikad ne radim i uvek je sve bilo ok![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari