Gidra85 je napisao(la):Moze li neko da mi objasni sva ta stanja sa memorijskim cipovima i koje vrste postoje. Koliko kosta taj Corsair 4400C25 i ima li ga kod nas?
POZ :wave:
Da, to je G.Skill PC4800 La. Razbijacka memorija.voka_gsw je napisao(la):Samo da se nadovežem na Gskill, na stranim forumima tvrde da Gskill sa oznakom LE ili LA šiba samo tako.. Ovako otprilike bi bila oznaka F1-3200DSU2-1GBLE
CAR je napisao(la):Da, to je G.Skill PC4800 La. Razbijacka memorija.
Nego, imam neki opaki feeling da bi jedan dobar BH-5/BH-6 sa onih DFI-jevih 4V i FSB-om od 280MHz (naravno, sa 11-2-2-2 :smoke: ) oduvao sve ove TCCD cipove sa CAS2.5 i ostalim cudima razlabavljenim... pa makar radili i na 330 MHz! 😉
Morace to da se proba cim se dodje do DFI-ja, BH-6-ice su spremne k'o zapete puske! :d
Ji 4Tze je napisao(la):da mi donese
Ma, Max... postoje i drugi nacini da se dodje do hardvera (narocito tako "sitnog" - mislim u gabaritima - kao sto je memorija ili CPU) osim DHL-a... tacnije, mislim bas na ono sto je Dži i pomenuo - da ti neko donese.byMaX je napisao(la):Nije samo crkavanje u pitanju. Ima i carina (poslali su ComTradeu preko DHL-a pre par meseci sempl kartice (mislim da je bio Sapphire X800) i dosla joj prazna kutija. Kad CT nije mogao nista da uradi, mislis da bi Ji mogao? Ali opet, povoljnije je...
Jel' ti .de odgovara? OC-WEAR.de... cena je malo jaca (289,95€)danijel00 je napisao(la):co.uk mi ne odgovara nikako, cena jos manje...
CAR je napisao(la):Ti bi pre uzeo nekog Cors-a nego ovog G.Skill-a?!! :zgran:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari