Šta je novo?

A64 FX51 preliminarno..

• Začetnik teme Začetnik teme Aca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Aca

Čuven
Moderator
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
720
Out of the box sto bi rekli, tek sklopljeno i probano.
Asus SK8V
FX51
CM Hyper 6
OCZ 2x256 ECC registered DDR400 CL2
Ti4200
TT 420W napajanje

Prilozi

• Sandra.webp
    Sandra.webp
    238 KB · Pregleda: 249
  • CPUZ.webp
    CPUZ.webp
    67.1 KB · Pregleda: 210
  • 3DMark 2K.webp
    3DMark 2K.webp
    28.3 KB · Pregleda: 233
Los ti procesor :d

Dobrodosao iz hibernacije, ovaj, pemzije 😉

Ji 4Tze je napisao(la):
trk sad da se prijavish na Top10 sa ti4200 :d 😀

Ne treba i onaj tamo je jos uvek previsok. :d:d

Ulete ti iz zezanja na drugo mesto u intelovskom memory bandwith-u... :smoke:

😀😀😀

CAR je napisao(la):
Ulete ti iz zezanja na drugo mesto u intelovskom memory bandwith-u... :smoke:

😀😀😀

Jel? Nisam ni gledao, znaci treba jos malo da pojacam. :d Bas me mrzi da modifikujem plocu. :S:

Aca je napisao(la):
Jel? Nisam ni gledao, znaci treba jos malo da pojacam. :d Bas me mrzi da modifikujem plocu. :S:
Ma sta ima da modifikujes, samo malo podigni FSB, zasilji malo koji CAS/TRAS/Pljas... i eto te 😉

A onda - eto glavobolje za Klokosa! :d

CAR je napisao(la):
Ma sta ima da modifikujes, samo malo podigni FSB, zasilji malo koji CAS/TRAS/Pljas... i eto te 😉

A onda - eto glavobolje za Klokosa! :d
Ma ajde nek prvo stigne, ako stigne eto mene a dotle odmaram.Necu valjda sam sebe da prestizem, stice mi ovih dana na probu jedna kartica novije generacije pa cu da vam zadam domace da sam miran do sledece godine (taj rezulta za memori bendwich sad ce da napuni godinu dana) Doduse od amd-eovaca bicu miran par godina cek samo da se vrnem kuci

E, sad nesto da mi objasnite: kako meni u obavestenju (onom da je neko odgovorio u thread-u) pise da je Gedza odgovorio... a i Kokos?! Naravno, isto pisu, samo je jedna mala gramaticka greska... i par smajlija na kraju kojih vise nema :d:d:d

Lako ja bio kod gedze a on je bio ulogovan :wave: Pa sam posle ispravio :bottle:

Aca je napisao(la):
Out of the box sto bi rekli, tek sklopljeno i probano.
Asus SK8V
FX51
CM Hyper 6
OCZ 2x256 ECC registered DDR400 CL2
Ti4200
TT 420W napajanje
Dobar ti taj Ti4200, 18K 3D Markova :d

Kokos je napisao(la):
Ma ajde nek prvo stigne, ako stigne eto mene a dotle odmaram.Necu valjda sam sebe da prestizem, stice mi ovih dana na probu jedna kartica novije generacije pa cu da vam zadam domace da sam miran do sledece godine (taj rezulta za memori bendwich sad ce da napuni godinu dana) Doduse od amd-eovaca bicu miran par godina cek samo da se vrnem kuci

Ne moze ova memorija vise, to joj je pik. Sa boljom memorijom i vecom magistralom, lako bi bilo dobiti veci skor. Sa ovim kompletom memorije http://www.corsairmemory.com/corsair/products/specs/twinx1024re-3200ll.pdf, verujem da bi rezultati bili drasticno bolji. 🙂

drfedja je napisao(la):
Dobar ti taj Ti4200, 18K 3D Markova :d
Nije to do Ti4200, dobar je FX-51... 😉

Ma Ti4200 je extra :d , kakav bre FX51 ! 🙂

U pravu si Fedja, :d isti onaj 4200 koji je sa 1700+ pravio 16.6K u Marku. :eyebrows:

Sux ti taj FX-51 😀

Prilozi

• 2662.webp
    2662.webp
    27.1 KB · Pregleda: 129
  • Sandra-CPU.webp
    Sandra-CPU.webp
    40.6 KB · Pregleda: 129
  • Sandra-MM.webp
    Sandra-MM.webp
    40.2 KB · Pregleda: 121
Jes, dobar je taj mali sa testa, tj. lepa je to magistrala, ali nije ni ovo kucno kljuse za bacanje. 😉 Nisi trebao da me teras da dodajem gas, osta Kokos bez prvog mesta u memorijskom transferu. :d:d

Prilozi

• Memorijski transfer.webp
    Memorijski transfer.webp
    50.2 KB · Pregleda: 131
  • CPU Arithmetic.webp
    CPU Arithmetic.webp
    42.5 KB · Pregleda: 117
  • CPU Multi-Media.webp
    CPU Multi-Media.webp
    44.6 KB · Pregleda: 104
Aca je napisao(la):
Jes, dobar je taj mali sa testa, tj. lepa je to magistrala, ali nije ni ovo kucno kljuse za bacanje. 😉 Nisi trebao da me teras da dodajem gas, osta Kokos bez prvog mesta u memorijskom transferu. :d:d
Dobar registred DDR. Ali stvarno. Cl2 2-2, impresivno.
Jedino sto S939 moze da potera i 300 Mhz FSB, ako je memorija dovoljno dobra.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno