- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 720
Ji 4Tze je napisao(la):trk sad da se prijavish na Top10 sa ti4200 :d 😀
CAR je napisao(la):Ulete ti iz zezanja na drugo mesto u intelovskom memory bandwith-u... :smoke:
😀😀😀
Ma sta ima da modifikujes, samo malo podigni FSB, zasilji malo koji CAS/TRAS/Pljas... i eto te 😉Aca je napisao(la):Jel? Nisam ni gledao, znaci treba jos malo da pojacam. :d Bas me mrzi da modifikujem plocu. :S:
Ma ajde nek prvo stigne, ako stigne eto mene a dotle odmaram.Necu valjda sam sebe da prestizem, stice mi ovih dana na probu jedna kartica novije generacije pa cu da vam zadam domace da sam miran do sledece godine (taj rezulta za memori bendwich sad ce da napuni godinu dana) Doduse od amd-eovaca bicu miran par godina cek samo da se vrnem kuciCAR je napisao(la):Ma sta ima da modifikujes, samo malo podigni FSB, zasilji malo koji CAS/TRAS/Pljas... i eto te 😉
A onda - eto glavobolje za Klokosa! :d
Dobar ti taj Ti4200, 18K 3D Markova :dAca je napisao(la):Out of the box sto bi rekli, tek sklopljeno i probano.
Asus SK8V
FX51
CM Hyper 6
OCZ 2x256 ECC registered DDR400 CL2
Ti4200
TT 420W napajanje
Kokos je napisao(la):Ma ajde nek prvo stigne, ako stigne eto mene a dotle odmaram.Necu valjda sam sebe da prestizem, stice mi ovih dana na probu jedna kartica novije generacije pa cu da vam zadam domace da sam miran do sledece godine (taj rezulta za memori bendwich sad ce da napuni godinu dana) Doduse od amd-eovaca bicu miran par godina cek samo da se vrnem kuci
Nije to do Ti4200, dobar je FX-51... 😉drfedja je napisao(la):Dobar ti taj Ti4200, 18K 3D Markova :d
Dobar registred DDR. Ali stvarno. Cl2 2-2, impresivno.Aca je napisao(la):Jes, dobar je taj mali sa testa, tj. lepa je to magistrala, ali nije ni ovo kucno kljuse za bacanje. 😉 Nisi trebao da me teras da dodajem gas, osta Kokos bez prvog mesta u memorijskom transferu. :d:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari