Šta je novo?

A4 Tech-Bloody Multi-Core Gun3 Gaming Mouse V7

A4 Tech,V5 Bloody, Bloody meni je ovo sve slicno, dajte neki predlog sta se izdvaja od ovih miseva, znaci treba mi zamena za rx 1000, video sam da postoji neki bezicni isto A4 da li se on preprucuje za laptop ili ne, mislim zbog velicine, bitno mo je da ima sto vise programibilnih tastera.

@umart
Tnx na odgovoru samo za sada nisam za bezicnu varijantu. Trenutno imam gigabyte 6900 seriju ali posto ga prosledjujem calcu trazim zamenu i da je barem priblizno ergonomski kao G.6900. Znam da nije tesko naci bolju masinu od gigabyte ipak je to misonja od 15e, ali posto ce da sluzi za Acad i povremeno FPS igranje mislim da bi i terminator zadovoljio potrebe.
Interesuje me sam da li si ga probao i kako izgleda poredeci ga sa RT5A?

nisam ga probao,samo preko plastike kako lezi u ruci,imali su skoro sve bloody miseve i po ergonomiji warrior i v5 su meni najvise lezali,sniper je za nijansu mali,tj supalj u guznpm delu. :)

Da li je moguce da mis A4 TECH v7 od 1800 din vredi nesto?
Koja je razlika izmedju A4tech Bloody V7 i A4tech Bloody V7ma?

Poslednja izmena:
^
Rekao mi cika youtube ma je sa metalnim klizacima i aktiviran Multi Core Gun 3.

Moguce je da vredi. Ja imam stari X7 i mis kida. Jedino mi se ovi dodatni dugmici rasturili (jedan baguje, ne radi uopste, jedan polu radi, a poslednji radi), ali ih ja 99.99% vremena nisam ni koristio, tako da mogu da dam sve pohvale misu. Ja taj V7 planiram da mi bude zamena, ako ne budem ulozio vise para.

kul je v7,mada mojoj ruci je vise lezao v5,u sustini isti mis,samo razlicita skoljka.u shopu moze da se otvori kutija i preko zastitne plastike opipa ergonomija tj kako kome lezi model u saci.odlicno investiranih 1600din ko prelazi sa klasicnih low krseva,interpolacija,znacajno bolji senzor od ovih jeftinih krseva,korektna izrada i svicevi,pa kad se preraste tacno cete znati kakav vam mis zapravo lezi i treba.

U e**i-u sam ga ja porucio u petak, jos nikakvu informaciju nemam o rezervaciji.

Jel vredi baciti jos 700dindzi za A4tech Bloody V7MA sa metanim klizacima(bar tako kazu)?
A ovaj aktiviran Multi Core Gun 3 mi nesto nije ni bitan.

meni se svidjaju,mada sam ja control tip,i mozda su mi za nijansu prebrzi i na control podlozi,na speed vec ne bih se snasao nikad.

pa da,moj ratnik ih ima,mislio sam da i v7ma ima iste.

A4tech Bloody V7 nema A4tech Bloody V7ma ima.

2015_01_20_20_11_19_ProShot.jpg
Zahvaljujuci preporukama clana umarta pao je A4Tech Bloody V5M ;)
Prvo sam hteo v7 ali v5(m) bolje lezi u ruci(mojoj vecoj)
Prvi utisci nisu losi za taj novac super, precizan u igrama, jedina zamerka a mozda i nije veci razmak izmedju tastera(u odnosu na moj L705) ali navici cu se.

Poslednja izmena:
Meni sutra stize Blazing A9,valjda je bar u rangu ovih popularnijih "krvavih". Jel ima neko taj mis,kakvi su utisci?

Pogledajte prilog 160473
Zahvaljujuci preporukama clana umarta pao je A4Tech Bloody V5M ;)
Prvo sam hteo v7 ali v5(m) bolje lezi u ruci(mojoj vecoj)
Prvi utisci nisu losi za taj novac super, precizan u igrama, jedina zamerka a mozda i nije veci razmak izmedju tastera(u odnosu na moj L705) ali navici cu se.

Dugo da te služi! Btw, ja sam moj V7 običan uzeo u e**i-ju i kad sam otvorio ispostavilo se da je u pitanju verzija sa metalnim klizačima, dok je drug uzeo nedelju dana pre mene i dobio redovnu verziju za iste pare [emoji3]

Meni sutra stize Blazing A9,valjda je bar u rangu ovih popularnijih "krvavih". Jel ima neko taj mis,kakvi su utisci?

Neko je pisao na forumu da je gledao taj miš, međutim ipak uzeo AL9 zbog laserskih senzora.

Poslednja izmena:
@mikec_thebest hvala :) Zvao sam ih(e..i) njima se vodi kao v5-v7 bez m-ma nisu sigurni koju verziju imaju(neka zenska :p) pa sam odustao.
Inace probao sam v5 mnogo bolje lezi u ruci v7 je malo kraci.

Opticki senzori su bolji za fps igre,ja igram online pa sam zato jurio opticki.

Mene zanima koji je gabaritno najudobniji od svih ovih modela za vecu saku . Posto imam veliku saku i trenutno koristim stari XL-740 kojem je doslo vreme za zamenu ...

nezahvalno je ovako nagadjati,ali ako vec moram onda od jeftinijih v5,od skupljih sa omronima i avago senzorima a9.jel' moguce da u kraljevu nema ali nigde izlozenih a4tech-ova?prednja strana pakovanja se otvara,i mozes da opipas kako lezi u ruci,tako smo i ja i koleza acep izabrali miseve,ne ide drugacije,sto ljudi dvesta saka. :)

ili se lepo sad za vikend prosetaj do bg-a,u vipkuci kad sam ja uzimao bila je skoro kompletna bloody gama izlozena.

Stigao A9,odusevljen sam :) dizajn ekstra,deluje kvalitetno odradjen. Za CS je odlican,nista drugo nisam probao za sad. Definitvno dostojna zamena za XL750BK

Kao sto kaze kolega umart treba opipati defnitivno, za vecu ruku moze doci u obzir i v3 koji je nesto veci(duzi) od v5.

@axel-junior u zdravlju da sluzi ;) imas li sa strane gde naleze palac plastiku ili gumu?

Kod mene rebrasta plastika,posle duzeg koriscenja hoce malo da zulja ali nije strasno.

Evo moj r7a je upravo crkao, samo se ugasio. Kada se prisloni mis na uvo cujes se kako pisti unutra. Izdrzao je svega par meseci. Koji krs od proizvoda, a znao sam da ne treba menjam logitech-a.

Odneo sam ga danas. Bas da vidim sta ce da bude.

Nazad
Vrh Dno