Da li bloody software uvek mora da bude ukljucen ili je dovoljno namestiti po zelji i sacuvati podesavanja?
Da pocnemo od najosnovnijeg. Otvori ga I pogledaj da se nosaci tockica nisu napunili nekom prljavstinom. To je inace redovan deo odrzavnja misa za mene.Klik na srednji taster/skrol mi je preko noći postao mnogo težak.
Skrolovanje radi normalno, gaz je normalan, pritisak na njega daje normalan "klik" zvuk, samo treba muški da se zapne da bi se kliknulo. Star 4,5 godina, pa ne pitam zbog garancije. Taj taster često koristim (ali sigurno ne češće od levog tastera).
Da li je neko imao taj problem?
^ Kada odradiš podešavanja u okviru Bloody softvera, klikneš na ikonu džojstika u gornjem desnom uglu. Na taj način se sva podešavanja upišu u memoriju miša.
^ Kada odradiš podešavanja u okviru Bloody softvera, klikneš na ikonu džojstika u gornjem desnom uglu. Na taj način se sva podešavanja upišu u memoriju miša.
Ne znam, mozda koristimo drugaciju verziju software-a ali nemam ikonicu misa, imam Apply samo a skontao sam sada da mi to cuva u memoriju misa cak i posle restarta. U gornjem desnom uglu imam podesavanja za osvetljenje misa![]()
Javio mi se problem sa skrolom na V5, skrol ne radi lepo kad skrolujem na dole, desava se kao da u isto vreme skrolujem i gore i dole, zabode u jednom mestu i prozor skakuce. E sad, trazio sam po netu, gledam ima neki mali tockic koji bi trebao da se zameni ali ne mogu nigde da ga nadjem gde da ga kupim, gde i kako uopste da nadjem taj tockic i da ga zamenim, jer nema nikakvo uputstvo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari