Šta je novo?

A1 Xplore TV [nije tema za A1 box ni za pakete A1]

Moze neko da mi ovo dodatno pojasni, nov sam na A1, i broj i duo plus mi je na a1, koristim xplore tv na android telefonu, u bolnici sam i voleo bih da mogu da gledam filmove a da mi ne trosi mobilni net, ako sam dobro razumeo poruku.
Hvala.
Resio sam problem velike potrosnje tako sto sam u Xplore TV aplikaciji smanjio kvalitet striminga na najmanji tj 'Dobro' a to je i dalje odlicno za gledanje na telefonu.. ako nekoga uopste ovo zanima 😊

Marko cudi me nemate AMS filmski kanal i Insajder u osnovnoj ponudi. Zasto ? Ima li sanse

Nije realno da se krene sa 300 kanala od starta. Rastemo polako. Ne mogu da komentarisem kada ce i da li ce biti nekih kanala ... Ni ja ne saznam nesto puno ranije od korisnika :)

Sugestija za kolege koje rade unos epg tj opisa emisija (bar sportskih) : da budu detaljniji I precizniji. F1 United States grand prix naziv za emisiju koja je repriza kvalifikacija.slicno Pa onda isto F1 United States grand prix. ZA stvarnu trku... Vreme emisija takođe pogrešno...

Cao. Epg provajder unosi ono sto dobija od TV kuca. Moguce je eventualno da se desi da tv kuca u poslednjem trenutku promeni programsku semu i da se ne poklopi sa nasim eksportom i da se ne azurira al to je to veoma retko i svima se moze se desiti. Sto se tice imena emisija detaljan opis je samo kada je meni aplikacije na srpskom jeziku.

Da li Xplore tv aplikacija može da se koristi bez ugovorne obaveze? Pre eventualne odluke o prelasku na A1 hteo bih da platim za jedan mesec korišćenja aplikacije da vidim kako radi.

Možeš pojasniti? Samo striming servis ima pripejd opciju? Ili misliš na onaj postpejd dodatak?

Pitao pre koji dan za ovo agenta u kontakt centru, kaže ne može. Eventualno preko dodatka za postpejd.

I ja sam isto hteo samo da isprobam, pre uzimanja ugovora. To je baš bezveze što nema opcije da se proba. A ko za inat, niko živ mi nije na A1 postpejdu.

Nazad
Vrh Dno