Šta je novo?

A1 Xplore TV - aplikacije [nije tema za A1 smart box/settop box ni za pakete A1]

Nisam našao..

Prilozi

• Screenshot_20260307_094351_Xplore TV.jpg
    Screenshot_20260307_094351_Xplore TV.jpg
    32.7 KB · Pregleda: 171
Je l ne mora sertifikovan Android uređaj? Pošto pominju sertifikovane na A1 sajtu. 🤔

Ovde se spominjalo da mora, tj. ne mora ali rezolucija = SD.

Nisam pratio temu neko vreme ne znam da li je neko prijavio.

Tipa 44 minut je Valverde daje 3 gol City premotam za 1 "premot" ode 14 minuta unazad na 30 minut. I ovo primecujem redovno na fudbalu kad propustim gol i hocu da vratim. I ne mozes da premotas posle 30 minuta doke ne prodje neko vreme. Tacnije posle.5 minuta mozes do 35 i tako. Uvek ima nekoh 15ak minuta koje ne mozes odmah da premotas.

Na primer evo filmskih kanala kod komšija, zašto ove kanale i kod nas ne ubace? Ne gledamo svi samo sport.

Prilozi

• 1000036812.jpg
    1000036812.jpg
    84.1 KB · Pregleda: 90
  • 1000036810.jpg
    1000036810.jpg
    74.4 KB · Pregleda: 54
  • 1000036814.jpg
    1000036814.jpg
    76.8 KB · Pregleda: 87
Realno trenutno jeste mršava ponuda kanala, nema ni regionalnih kanala, nadam se da će se i tu popraviti

Čitam temu i ne verujem, kao da su dva ortaka u podrumčetu rešila da postanu provajderi, pa sa ortacima iz kraja ovde ćaskaju i podešavaju greške na nivou dečijih bolesti. Sačuvaj bože, koji amaterizam.

Postoji li aplikacija za lg web os, tv je 2020 gid,ima je na storu ali nista se ne desava,zauzima 500kilobajta 😉

Ali veoma sporo, pa nije bas zanimljivo u odnosu na android tv verziju.

Jel ima neko instalacioni fajl xplore tv aplikacije za android box, ako bi bio ljubazan da mi pošalje.

Ne znam jel pitanje za ovu temu ili a1 optika ili a1 box, pa neka prebaci neko ako smeta.

Da li se uz aktivaciju skyshotime aplikacije otkljucavaju njihova dva kanala ili ne? Skyshowtime mi radi, ali kada udjem na program, kaze nemam pretplatu. Imam duo plus paket

Trebalo bi da su oba kanala otkljucana probaj da ugasis box i upalis mozda je neki bugic.

Čitam temu i ne verujem, kao da su dva ortaka u podrumčetu rešila da postanu provajderi, pa sa ortacima iz kraja ovde ćaskaju i podešavaju greške na nivou dečijih bolesti. Sačuvaj bože, koji amaterizam.
Slažem se. Za velikog, regionalnog igrača nedopustivo.

Imam od jesenas i Explore na webOS uz EON. Brži je EON, interfejs takođe ne mogu da svarim. Koji je razlog da nema regionalnih kanala, jel objašnjeno? Pickbox-a, Cinestar kanala?

Ali čini mi se da je ipak brži i fluidniji u odnosu na jesenas. Podrška na forumu, bravo. Ne znam da li je to dobra volja Markova ili politika firme, ali pohvale.

Nazad
Vrh Dno