Da li negde u aplikaciji postoji mogućnost za kvalitet slike?
Ja to nisam uspeo da nadjem.
Marko je svojevremeno pisao da je u planu proširenje liste kanalaNa primer evo filmskih kanala kod komšija, zašto ove kanale i kod nas ne ubace? Ne gledamo svi samo sport.
Znam da je odavno to napisao, ali nešto slabo ti planovi idu, mora da se obogati malo lista, iskreno.Marko je svojevremeno pisao da je u planu proširenje liste kanala
Radi kod mene na 2020. modelu.Postoji li aplikacija za lg web os, tv je 2020 gid,ima je na storu ali nista se ne desava,zauzima 500kilobajta 😉
Ako moze mail na pp da resimo to odmah.Ne znam jel pitanje za ovu temu ili a1 optika ili a1 box, pa neka prebaci neko ako smeta.
Da li se uz aktivaciju skyshotime aplikacije otkljucavaju njihova dva kanala ili ne? Skyshowtime mi radi, ali kada udjem na program, kaze nemam pretplatu. Imam duo plus paket
Slažem se. Za velikog, regionalnog igrača nedopustivo.Čitam temu i ne verujem, kao da su dva ortaka u podrumčetu rešila da postanu provajderi, pa sa ortacima iz kraja ovde ćaskaju i podešavaju greške na nivou dečijih bolesti. Sačuvaj bože, koji amaterizam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari