Nemaju regionalni kanali pa samim tim ni HRT-ovi a i broj lokalnih kanala je samo nekoliko ali dobro, tek je maltene početak pa možda bude to u nekoj (doglednoj) budućnosti. Gledao sam povremeno HRT i RTL na MTS Iris ali nije da sada ne mogu bez njih.Da li može neko da potvrdi da nemaju u ponudi kanale Hrt 1 i 2 i Rtl (Hr)? Nema ih na sajtu u listi kanala.
A je si li pre toga instaliro neki file manager na box,pošto kažeš da izbacuje obaveštenje da je uređaj ubačen. Sam box nema nikakvi file manager da bi ti pročito fleške. A ako ti tako i dalje neće deljenje preko iste Wi-Fi radi. Da pošalješ nešto sa laptopa ili mobilnog na box radi dobro u suprotnom smeru ne radi ne dozvoljava bilo kakvo kopiranje sadržaja sa samog boksa.Uređaj ne podržava USB koji mu se "umetne" ? Ubacih čisto da probam neke dve različite fleške, izlazi obaveštenje da je ubačen ali ne može sadržaj sa te periferije niti da se očita a kamoli da se pusti. U principu i nebitno nego me zanimalo da li može.
Jedino RTS Planeta nisam uspeo da instaliram, piše da nije dostupna za ovaj uređaj.
za N1 i Nova S ekskluzivno pravo ima vlasnik Yettel-a i SBB-a što se 🇷🇸 tičeI nadamo se n1, nova s i insajdert tv kanalima i rock radio kanalu uskoro![]()
Овде је објашњено, па ако некоме затреба:Trebalo bi da moze da se tim dugmetom pali /gasi tv. Neko je pisao ubtemi ali sas ne mogu da nadjem. Drzi se taj taster za tv dok ne krene da trepce. Onda se primakne daljinac od tv-a i pritisne taster za paljenje/gasenje i ovaj A1 zapamti kod . Box mi je u drugom gradu pa ne mogu da isprobam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari