Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Imam još 3 meseca ugovor kod A1. Zovu danas, nude 30% za produženje ugovora. Kažu specijalna ponuda samo za mene. Odbio uz reči da ću svakako dobiti bolju ponudu, ako ne od njih, onda od drugog operatera kad mi bude istekao ugovor.

Imam još 3 meseca ugovor kod A1. Zovu danas, nude 30% za produženje ugovora. Kažu specijalna ponuda samo za mene. Odbio uz reči da ću svakako dobiti bolju ponudu, ako ne od njih, onda od drugog operatera kad mi bude istekao ugovor.
Trebali ste im reći, ili ćete mi dati 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na pretplatu za obnovu ugovora, a ako nećete, to će zahtev za promenu operatora odobriti.

Uvek kada vas ili nekoga zovu za obnovu ugovora i daju tako ( siće ) popuste, samo im moramo reći da znamo za ponudu 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ili čak najnižu ponudu operatora kada neko mrežu želi da promeni.

Implicitno sam to i rekao. Rekao sam da odbijam ponudu jer znam da ću dobiti bolju kod isteka ugovora, na šta se ona kao zbunila i pitala "kako to mislite?", na šta sam joj rekao, pa kod drugog operatera ili kod vas, u zavisnosti ko da bolju ponudu.

Svakako znam da sada 3 meseca pred istek ugovora neću dobiti dobru ponudu kao kad podnesem zahtev za prelazak, tako da nisam ni hteo da se cenjkam.

Trenutno sam u yetelu i ugovorna obaveza mi istice sredinom decembra.Da li se moze dobiti neka ok ponuda za prelazak u a1 za da kazemo nove korisnike jer ja to i jesam sada kada bih iz yetela presao u a1?
Svakako cu morati da podnesem zahtev za prelazak u yetel kad mi bude istekao ugovor jer jedino tada yetel daje ono 6 meseci po dinar i 18 meseci 50 posto na pretplatu.
Ali me interesuje da li se moze izboksovati neka bolja ponuda u a1 i da li uopste daju nesto za nove korisnike?

Trenutno sam u yetelu i ugovorna obaveza mi istice sredinom decembra.Da li se moze dobiti neka ok ponuda za prelazak u a1 za da kazemo nove korisnike jer ja to i jesam sada kada bih iz yetela presao u a1?
Svakako cu morati da podnesem zahtev za prelazak u yetel kad mi bude istekao ugovor jer jedino tada yetel daje ono 6 meseci po dinar i 18 meseci 50 posto na pretplatu.
Ali me interesuje da li se moze izboksovati neka bolja ponuda u a1 i da li uopste daju nesto za nove korisnike?
Ponuda za svakog novog korisnika A1 SRB mreže koji izabere Postpaid uslugu, može dobiti 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca.

Trenutni Yettel korisnici kojima ističe ugovor a žele da ostanu u Yettel mreži, mogu dobiti 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( u prevodu za dvogodišnji ugovor se dobija 75% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ).

I trebaju ljudi da prenose svoje telefonske brojeve u A1 SRB mrežu nebitno da li će koristiti uslugu postpaid ili prepaid ( dopuna ili pretplata ), zašto s takvog ugla gledam trenutno je, zato što je Yettel morao dobrovoljno da popusti s popustima s obzirom koliko im mesečno korisnika odlazi ( mesečno im odlazi hiljade i hiljade korisnika ).

Meni je istekao ugovor i Yettelu i dobio sam ponudu 40% na paket u A1 kad sam tražio prebacivanje broja.

Znaci kad podnesem zahtev za prelazak iz yetela u a1 tamo u a1 odmah izaberem neki postpaid paket ili idem prvo na prepaid?
Ne znam da li je procedura kao kod yetela da se prvo prebaci na prepaid pa se onda u aplikaciji posle dva dana dobije popust od 50 posto na pretplatu?
Ovo sve pitam u slucaju da se ne dogovorim sa yetelom oko nastavka saradnje.

Znaci kad podnesem zahtev za prelazak iz yetela u a1 tamo u a1 odmah izaberem neki postpaid paket ili idem prvo na prepaid?
Ne znam da li je procedura kao kod yetela da se prvo prebaci na prepaid pa se onda u aplikaciji posle dva dana dobije popust od 50 posto na pretplatu?
Ovo sve pitam u slucaju da se ne dogovorim sa yetelom oko nastavka saradnje.
Biras odma paket ako zelis biti na postpaidu, ako ti se ne svidjaju uslovi koji ti ponude u poslovnici onda zatrazi prebacaj na prepaid, jer ces posle 2 meseca provedenih u A1 mrezi moci da prebacis broj u mts/yettel i tad ce ti A1 dati ponudu 20x70% i 4 meseca puna cena za neke postpaid pakete (Neo Surf/NEO 5 ako se ne varam) ili 6x1 din, a ostalih 18x50%.

Gde nadjose 40%,ocigledno se cenkaju.Cuo sam za 50 ,i to cu i da im trazim ,al 40 ..

Ko će gs znati, nisam ni tražio, sami su ponudili vaučer za 40%.

Ako u poslovnici neće ili ne žele da nam nude 50% popusta na mesečnu pretplatu, agent će nam je dati.

Da li je neko ovde ko je dobio povlašćenu ponudu za produžetak ugovora uzeo i telefon uz istu? Da li je uopšte moguće onda uzimati uređaj?
Moguce je ali nekome odobre nekome ne, ne znam da li zavisi od segmentacije korisnika ili agenta i cenkanja.

Zdravo, prebacio bih 2 broja iz mts-a u A1. Da li je moguce dobiti nekog agenta za povoljnosti? Pozdrav i hvala.

Ukoliko bih poručio telefon, preko sajta, a nemam kod za popust za reciklažu, da li bih dobio popust, ukoliko označim da mi ugovor i telefon dostave u poslovnicu, gde bih potpisao ugovor, i doneo stari telefon?
Posto sam probao telefon da poručim u poslovnicu, I ne moze, jedino da me nazou ako ga dobiju, jer takva im je politika. Ovo prvi put čujem 😵

Ukoliko bih poručio telefon, preko sajta, a nemam kod za popust za reciklažu, da li bih dobio popust, ukoliko označim da mi ugovor i telefon dostave u poslovnicu, gde bih potpisao ugovor, i doneo stari telefon?
Posto sam probao telefon da poručim u poslovnicu, I ne moze, jedino da me nazou ako ga dobiju, jer takva im je politika. Ovo prvi put čujem 😵
Wtf? Ja naručio u poslovnicu. Čak mi agent rekao sigurnije vam je, otvorite tel tamo da proverite jel sve u redu.

Za dva dana mi istice poslovni ugovor kod mts Omorika 10. Da li su mi 40% popusta na novi isti ugovor ali popust. I reciklazu za telefon mi nisu dali. Zatrazio bih migraciju u A1. Da li ste kod A1 dobijali popuste na uzimanje i telefona. Ovde se spominje reciklaza i neki Kod?

i ako moze da mi se javi akvizitor A1 da ovo odradim.

Pozz

Sutra mi ističe ugovor a nemam iskustva sa pogadjanjem te pitam vas da li je bolje da prenos broja zatražim u MTS ili Yettelu?Za Yettel sam pročitao da je bolje na pripejd,za MTS ne znam.Najradije bih ostao u A1 ali od njih nikada ništa nisam dobio.

Sutra mi ističe ugovor a nemam iskustva sa pogadjanjem te pitam vas da li je bolje da prenos broja zatražim u MTS ili Yettelu?Za Yettel sam pročitao da je bolje na pripejd,za MTS ne znam.Najradije bih ostao u A1 ali od njih nikada ništa nisam dobio.
Pisano već nekoliko puta u različitim temama za operatore, ako želite da ostanete A1 SRB korisnik s najmanjom mogućom cenovnom ponudom, je to da se podnese zahtev za promenu operatora, šta je tu caka je da A1 gleda da li im idete na korist ili na štetu, ako procene na štetu puštaju broj ako je korist zovu vas maksimalno 2 puta, najjeftinija moguća ponuda je 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu ( za taj dvogodišnji ugovor se dobija 75% popusta ),...

Tako da, da sam ja na mestu korisnika A1 SRB mreže koji želi ponudu 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50%, bih podneo zahtev za promenu operatora u Yettel Srbiju na dopunu, da ako u slučaju puste broj da nakon 2-3 meseca provedeno u Yettel mreži se vratim u A1 SRB mrežu kao novi korisnik.

*PONUDU 12 MESECI 1 DINAR 12 MESECI 50% POPUSTA NA MESEČNU PRETPLATU MORATE SAMI ODMAH U POZIVU NAGLASITI, u smislu ,,uceniti ih" u fazonu : ako mi ne date tu ponudu, pustite broj, agent će vam reći da se strpite par minuta i odobrena ponuda!

Zahvaljujem,sve jasno.

Wtf? Ja naručio u poslovnicu. Čak mi agent rekao sigurnije vam je, otvorite tel tamo da proverite jel sve u redu.
Ovde sto rade, izgleda da nemaju pojma, a cak sam isao kod 3 različite osobe, na 2 prodajna mesta.
I online ako se poruci, može se preuzeti u poslovnici, a i ako stigne na adresu, može se vratiti u roku od 14 dana, tako da tu ne vidim neki problem, nego mene je zanimalo više ovo oko koda za reciklažu.... Ali moraću call centar kontaktirati

Ovde sto rade, izgleda da nemaju pojma, a cak sam isao kod 3 različite osobe, na 2 prodajna mesta.
I online ako se poruci, može se preuzeti u poslovnici, a i ako stigne na adresu, može se vratiti u roku od 14 dana, tako da tu ne vidim neki problem, nego mene je zanimalo više ovo oko koda za reciklažu.... Ali moraću call centar kontaktirati
Ako se secam, islo je ovako, oni nisu mogli da odrade porudzbinu iz poslovnice, nego sam morao ja od kuce, ali da pre toga donesem telefon da mi daju kod ili da porucim, pa sutradan donesem telefon i dobijem kod koji cu izdiktirati agentu kad me pozove. Ja sam odneo tel, dobio kod, porucio i uneo kod i stavio kucnu adresu prvo. Sutradan me pozvao agent za potvrdu i kaze vidim da vam je poslovnica blizu, hocete da preusmerim telefon tamo, najbolje je zbog provere i ako nesto ne radi oni mogu da vrate telefon, ovako bi ste cekali na kurira, pa da zovete za reklamaciju... Tih 14 dana naravno isto vazi bez obzira gde si preuzeo telefon.

Pisano već nekoliko puta u različitim temama za operatore, ako želite da ostanete A1 SRB korisnik s najmanjom mogućom cenovnom ponudom, je to da se podnese zahtev za promenu operatora, šta je tu caka je da A1 gleda da li im idete na korist ili na štetu, ako procene na štetu puštaju broj ako je korist zovu vas maksimalno 2 puta, najjeftinija moguća ponuda je 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu ( za taj dvogodišnji ugovor se dobija 75% popusta ),...

Tako da, da sam ja na mestu korisnika A1 SRB mreže koji želi ponudu 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50%, bih podneo zahtev za promenu operatora u Yettel Srbiju na dopunu, da ako u slučaju puste broj da nakon 2-3 meseca provedeno u Yettel mreži se vratim u A1 SRB mrežu kao novi korisnik.

*PONUDU 12 MESECI 1 DINAR 12 MESECI 50% POPUSTA NA MESEČNU PRETPLATU MORATE SAMI ODMAH U POZIVU NAGLASITI, u smislu ,,uceniti ih" u fazonu : ako mi ne date tu ponudu, pustite broj, agent će vam reći da se strpite par minuta i odobrena ponuda!
Moze li da se izboksuje 1 dinar 12 meseci, 50% drugih 12 u A1 ako se prenese broj iz Yettela?

Napisao sam u postu da to dobijaju samo trenutni korisnici A1 SRB mreže dobijaju kada podnesu zahtev za prenos broja bilo gde, novi korisnici dobijaju samo 50%,...
Ne dobijaju svi, meni su ponudili 50% na 24 i na tome ostali, nisu mogle verzije sa 70% popusta i 12m po 1+12 po 50% (pitao) pa sam i prihvatio.
Potrošnja, staž, segmentacija sve pomalo utiče...
MTS i dalje nudi 15 po 1 pa 9 puna cena, nudili članu porodice pre par dana.
Al' nam MTS nije mio, kog popusta bio....

Iz mog uzorka ljudi, u okruženju, ne dobija niko ništa 😀 5oro je pušteno u mts bez kontra ponude. Ne volim mts ali cifre su neumoljive...

Nazad
Vrh Dno