Pisano već nekoliko puta u različitim temama za operatore, ako želite da ostanete A1 SRB korisnik s najmanjom mogućom cenovnom ponudom, je to da se podnese zahtev za promenu operatora, šta je tu caka je da A1 gleda da li im idete na korist ili na štetu, ako procene na štetu puštaju broj ako je korist zovu vas maksimalno 2 puta, najjeftinija moguća ponuda je 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu ( za taj dvogodišnji ugovor se dobija 75% popusta ),...
Tako da, da sam ja na mestu korisnika A1 SRB mreže koji želi ponudu 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50%, bih podneo zahtev za promenu operatora u Yettel Srbiju na dopunu, da ako u slučaju puste broj da nakon 2-3 meseca provedeno u Yettel mreži se vratim u A1 SRB mrežu kao novi korisnik.
*PONUDU 12 MESECI 1 DINAR 12 MESECI 50% POPUSTA NA MESEČNU PRETPLATU MORATE SAMI ODMAH U POZIVU NAGLASITI, u smislu ,,uceniti ih" u fazonu : ako mi ne date tu ponudu, pustite broj, agent će vam reći da se strpite par minuta i odobrena ponuda!