Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Supruga podnela zahtev da da predje u Mts danas je zvali iz iz A1, da li joj ponudu za Neo Super, prvih 12 meseci besplatno, drugih 12 meseci 1500din mesecno. Odlucili da prihvatimo ponudu.

Voleli bismo da ostanes sa nama i zato smo pripremili ponudu sa 70% popusta, koji vazi tokom prvih 20 meseci nove ugovorne obaveze. Mozes da biras izmedju:
  • NEO 5 ili NEO Surf tarife za 535 dinara
  • START tarife za 385 dinara ili
  • Junior ili Senior tarife za 265 dinara
Poseti najblize A1 prodajno mesto do kraja dana i iskoristi ovu ponudu da prebacis svoj broj na postpejd.
Tvoj A1

Upravo podneo zahtev za raskid ugovora i prelazak na prepaid i kreće ona njihova jaj..ka fora "znate da nećete moći da prenesete broj u drugu mrežu naredna tri meseca".
Ja je gledam kao tele u šarena vrata, ona ponavlja, "ali da znate nećete moći da prenesete broj tri meseca".
Teletu postaju oči crvene kao biku i pitam je: "jel ti znaš nešto u vezi sa tvojim poslom ili samo biješ po toj tastaturi, broj treba da bude minimum 2 meseca u mreži, a inače ovaj broj je kod Vas od prvog dana kako ste počeli izčukaj mi taj zahtev za dalje će da se ganjamo ako mi bude trebao prenos".

Uskoro ce podici cene dopune i planova,bar tako kaze teta koja me juce zvala. Nude ugovor za 600 din. i ono sto sadrzi mega plan. Rekoh da nisam zainteresovan i da je broj prenet kada je bila akcija za mega plan free 12 meseci. Poceli i oni da vacare.

… nemaš razloga da žuriš do isteka plana… mene su zvali nakon par meseci, ne sećam se kakvom ponudom… rekoh im da mi se ne žuri do isteka promocije i da se u Mega plan uklapam za sada…

Trenutno na Pri Paid broju koristim Mega plan od 12 metra Free ...
Sada sam pozivao A1 .
Priča je sledeća da za Pri Paid i prelazak na Neo tarifu mi je učitana od 70 % .
E sad to je izazov ako bi prešao na Post Paid ja bi uzeo i fon . Drugačije priča se ne isplati.
Kažem ako mi BNT odobri tih 70 % na neku Neo tarifu onda je uređaj pa i ugovor baš isplativ ...Ali obavezno da dodam barem neki RN telefon .
Pre nedelju dve su nudili Motorolu E 14 i još neka dva modela kojima i naziv nisam upamtio .😀

… nemaš razloga da žuriš do isteka plana… mene su zvali nakon par meseci, ne sećam se kakvom ponudom… rekoh im da mi se ne žuri do isteka promocije i da se u Mega plan uklapam za sada…
Znam ali oni navodno to nisu znali. Kada sam spomenuo da sam presao u A1 prilikom te promocije i da 12 meseci nije proslo,odma menjaju ploci i navodno nude nekom drugom koga imam u A1. Pitao sam i za pogodnosti koje bih imao ako obnovim ugovor (istice u avgustu),rece da ce da vidi i da mi javi ali posto je nema da se javi,izgleda da od obnove ugovora nema nista.

Ako moze savet, sto nam je ciniti, posto sam ja skroz ispao iz price o mobilnim operaterima. Elem, mojoj majci istice ugovo pocetkoma avgusta. Jutros su je zvali i ponudili 30% na Neo5 tarifu za celu ugovornu obavezu. Njoj bi odgovarala niza tarifa od postojece koju placa oko 2100. Ovaj Neo5 bi je izasao 1315 dinara, ima neogranicene minute, sto je mojoj majci bitno i 5+5GB neta sto je vise nego dovoljno za njene potrebe. Da li da cekamo istek ugovora, pa onda eventualnim podnosenjem zahteva za prelazak u drugu mrezu, izboksujemo makar 50% bilo kod A1 ili kod drugog operatera?

Burazeru pre 3 dana ponudili(i pristao je) 12 meseci za Dz i drugih za 1500 din sto mu dodje 750 mesecno a to nema ama nigde, ali prvo dok mu je trajala UO do prosle nedelje nudili mu nesto smesno(logicno) i ja mu kazem aj ti kad ti istekne UO lepo podneses da prelazis u Mts i dobices top ponudu kazem ja njemu, on ma jok smesno mi dali odoh u Mts videces rece, mada on bas htede da ide u Mts jer nije verovao da je moguce da mu to nude jer ih je u toku UO smarao i trazio veci popust oni ni da cuju(opet logicno) reko cekaj ti da ti istekne UO pa ces videti i odusevio se kad su ga zvali naravno pristao i ostao u A1.
Pa mu nije jasno kako sam znao da ce dati takav popust i sve pa mu objasnim da ne moze da trguje dok je pod UO al moze mnogo kad mu istekne UO a i lakse je dovesti novog klijenta nego zadrzati starog, njemu uvek moras vise i bolje dati jer vec nekoliko godina "zivis" od njega i staz treba da se postuje.
Ali ni oni ne bi bili toliko velikodusni da ne bukti "rat" izmedju njih i Mts-a.

I
Burazeru pre 3 dana ponudili(i pristao je) 12 meseci za Dz i drugih za 1500 din sto mu dodje 750 mesecno a to nema ama nigde, ali prvo dok mu je trajala UO do prosle nedelje nudili mu nesto smesno(logicno) i ja mu kazem aj ti kad ti istekne UO lepo podneses da prelazis u Mts i dobices top ponudu kazem ja njemu, on ma jok smesno mi dali odoh u Mts videces rece, mada on bas htede da ide u Mts jer nije verovao da je moguce da mu to nude jer ih je u toku UO smarao i trazio veci popust oni ni da cuju(opet logicno) reko cekaj ti da ti istekne UO pa ces videti i odusevio se kad su ga zvali naravno pristao i ostao u A1.
Pa mu nije jasno kako sam znao da ce dati takav popust i sve pa mu objasnim da ne moze da trguje dok je pod UO al moze mnogo kad mu istekne UO a i lakse je dovesti novog klijenta nego zadrzati starog, njemu uvek moras vise i bolje dati jer vec nekoliko godina "zivis" od njega i staz treba da se postuje.
Ali ni oni ne bi bili toliko velikodusni da ne bukti "rat" izmedju njih i Mts-a.
I ja bih podneo zahtev za prelazak u mts kad bi znao da me A1 ne bi pustio. Ako ne ponude nista i dozvole prelazak,cini mi se da bih poludeo ta 2 meseca u mtsu. 🫤

I

I ja bih podneo zahtev za prelazak u mts kad bi znao da me A1 ne bi pustio. Ako ne ponude nista i dozvole prelazak,cini mi se da bih poludeo ta 2 meseca u mtsu. 🫤
Pa sta ti problem, ako ti ne daju nista obustavis prelazak i ostanes u A1, mada ako ti je istekla UO i podneo si zahtev za prelazak na Mts 99,9% ce ti odobriti tu varijantu ko mom bratu.
A sta fali Mtsu? Ja sam na Mtsu nikad se ne bih vratio na A1 a otisao sam dok je bio Vip po meni katastrofa od mreze i sve al nebitno nisam dosao da hejtujem A1, ali mislim da ako ti je gotova UO slobodno uradis kako sam objasnio i dobijes max benefit bar sad dok "ratuju" A1 i Mts

U mts ni da mi daju dozivotno sve za dz. Korisnicka podrska 0,jacina signala 0,brzina interneta 0,dizanje cene pretplate kad i kako im se digne... A i necu da finansiram cacije. UO mi istice u avgustu pa cemo videti da li ce ponuditi nesto. Ako ne,tu je Yettel (koji je gori od A1 ali ***).

To za kvalitet mreže i jačinu signala varira jako. Evo meni je na primer bolji domet mts-a, brži internet, ali apsolutno ne kažem da je svima isto tako. Treba birati po sopstvenim potrebama i iskustvu.

Bio sam na A1 relativno kratko, iskoristio besplatan mega plan ali ne svih 12 meseci. Problem koji sam imao je da nije radio Volte na Google pixel telefonu (u međuvremenu je izgleda rešeno), i znam da postoji problem sa romingom, ljudi su pravili ogromne račune na postpaid-u zbog gluposti. Ja relativno često putujem i iskreno strahovao bih zbog toga da sam na postpaid-u.

Sada sam opet na mts-u, pre prelaska u A1 sam bio u Yettel, cilj mi je da ih sve izmuzem koliko mogu. Sada sam uzeo paket 12m po dinar, 12 meseci sa 50% popusta. Ako podignu cene odmah idem dalje, nema ljubavi, samo računica. I kućni internet mi je kod mts-a, 14m po dinar pa ostatak ful cena, i tu očekujem da se rastajemo uskoro, pratim šta ko daje i planiram prelazak. U krajnjem slučaju, box4 sa 50% popusta za nekim 3500-4000 mi odgovara (TV mi ne treba, ali ne može paket bez njega), imam alternativu u yunet-u i orionu ako zatreba.

• Like
Reagovanja: fiy
Jedno pitanje: Pre nekih mesec dana sam bio u herceg novom. U povratku iz herceg novog sam išao preko bosne, granični prelaz na tromeđi bosna-cg-hrvatska. Pošto sam bio uključio navigaciju ja uključio i mobilni net (imam nekih 7 giga za zapadni balkan). Na granici sam stojao jako dugo i kada sam stigao kući skontao sam da se nakačio na hrvatski net iako ja to nisam hteo. Napakovao mi je na moj postpaid račun dodatnih 2.500 din. Međutim od pre neki dan kada sam platio aprilski račun to je nestalo sa računa za maj (koji još nije obračunat, to mi je nakačeno početkom maja), ima samo dva puta plaćen neki parking u Beogradu na moj klasični postpaid račun. Da li se neće više vraćati tih 2.500 ili ipak hoće?

Bio juce u A1 poslovnici da trazim prenos broja iz Yettela, nude 50% popusta, kako rece covek na bilo koji paket. Nisam pronasao tu akciju nigde na netu.

To nude samo u poslovnicama, nema na netu. Meni su rekli da imaju određen broj "vaučera za popust" koje daju u poslovnicama pa dok se ne iskoriste.

Nazad
Vrh Dno