Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Videh da je neko pitao skorije šta može da se izvuče u A1 za produžetak ugovora, uz podnet zahtev za prenos u drugu mrežu može i dalje da se dobije 50% na bilo koju tarifu.

Podneo zahtev za prenos u MTS, ujutru me odmah zvali, pitali kakve sam uslove dobio, i ponudili 50% na bilo koju tarifu. Doduše, već sam sve ugovorio sa MTS-om pa je već bilo kasno za to, ali eto, najsvežija informacija.

Videh da je neko pitao skorije šta može da se izvuče u A1 za produžetak ugovora, uz podnet zahtev za prenos u drugu mrežu može i dalje da se dobije 50% na bilo koju tarifu.

Podneo zahtev za prenos u MTS, ujutru me odmah zvali, pitali kakve sam uslove dobio, i ponudili 50% na bilo koju tarifu. Doduše, već sam sve ugovorio sa MTS-om pa je već bilo kasno za to, ali eto, najsvežija informacija.
Zašto bi te zvali iz A1 ako si ugovorio sa MTS-om ? Mislim da taj ugovor ne važi ako ti odlučiš da ostaneš u A1. Ispravite me ako grešim.

Pa zato što su ovi iz mts-a podneli zahtev za prenos broja. Ja sam ugovorio, mada imam 14 dana ako se predomislim, mogu da otkažem to što smo ugovorili, zato zovu i nude uslove da ostaneš.

Pa zato što su ovi iz mts-a podneli zahtev za prenos broja. Ja sam ugovorio, mada imam 14 dana ako se predomislim, mogu da otkažem to što smo ugovorili, zato zovu i nude uslove da ostaneš.
Pa da, sve dok se prenos broja ne realizuje ti možeš da ostaneš u A1 i taj ugovor ništa ne znači i još što je potpisan na daljinu ako je išlo preko mts agenta.

Da li neko zna koliko je max trajanje sesije internet konekcije? Konkretno me interesuje za Neo Surf. Da li i dalje prekidaju sesiju ili su to ukinuli?

Koja je procedura oko raskida ugovorne ubaveze, tj koji se penali placaju? Imam neoneo tarifu koju placam 50% od cene. Ugovor mi istice 30. maja ali s obzirom da imam Google Pixel telefon hteo bih da prebacim broj kod nekog drugog operatera jer ovo postaje agonija oko poziva i svega.

Koja je procedura oko raskida ugovorne ubaveze, tj koji se penali placaju? Imam neoneo tarifu koju placam 50% od cene. Ugovor mi istice 30. maja ali s obzirom da imam Google Pixel telefon hteo bih da prebacim broj kod nekog drugog operatera jer ovo postaje agonija oko poziva i svega.
Na žalost i ja sam primetio da je usluga lošija u smislu signala, kad kući nemam signal jedva 2 crtice, i ja razmišljam kad istekne ugovor da prekinem. Do tada imaju fore... Pa videćemo.

Koja je procedura oko raskida ugovorne ubaveze, tj koji se penali placaju? Imam neoneo tarifu koju placam 50% od cene. Ugovor mi istice 30. maja.
Razlika u povlašćenoj i punoj ceni ili preostali broj pretplata do isteka ugovorne obaveze, zavisno od toga šta je jeftinije. Najverovatnije bi za tebe važilo ovo drugo.

Da se javim sa epilogom price, podnela sam zahtev za prenos u Yettel i posle mozda 2 sata su me pozvali i ponudili mi NEO 30 za 1200 dinara mesecno i prihvatila sam. U Yettelu su mi takodje dali dobru ponudu i ne bi mi bio veliki problem ni da me nisu pozvali, ali ovo mi je ipak malo vise odgovaralo. Hvala svima na Vasim podeljenim iskustvima, veoma su mi znacila!

Može neki agent mts-a ili yettela da mi se javi sa ponudom? Danas mi ističe ugovor, a A1 me nije ni pozvao.

Može neki agent mts-a ili yettela da mi se javi sa ponudom? Danas mi ističe ugovor, a A1 me nije ni pozvao.
Nece te ni zvati, nije ni mene. Dobijes poruku mesec pred istek da ti istice i to je to, nisam ni znao da kasnije naplacuju po punoj ceni pa im nije u interesu ni da im se javis. Ti fakticki potpises na 24 meseca XYZ tarifu i oni posle isteka tih 24 meseca nastavljaju da naplacuju pomenutu tarifu po punoj ceni sve dok se ne smilujes da odes i uradis nesto po tom pitanju (citaj produzis ugovor za neku logicno skuplju tarifu jer tvoje vise nema ili ces na prepaid).

To naplaćivanje tarife po punoj ceni je isto kod svih provajdera. Imao si UO da bi dobio popust na 24 meseca, posle 24 meseca nemaš više popust, ali ni UO pa možeš da raskineš kad hoćeš (valjda, nisam upratio za otkazni rok).

Kakve su sad promocije i ponude za prelazak u A1? 50% popusta na tarifu(onu veću cenu)? Neo 30 i Neo5?

@Olujche
Meni su u poslovnici dali za prenos iz mts-a 50% na nižu cenu, konkretno na neosuper izađe 1500 din.
Jeste se malo u početku nećkala, kao treba neki vaučer, pa nešto gledala u računara i nakon minut kaže može. Prethodno sam rekao da bih podneo zahtev ako nude 24x50%.

To je top ponuda. Meni nisu to ponudili čak ni uz zahtev za prenos broja u drugu mrežu, ponudila mi je 50% na taj paket ali na onu veću cenu, dakle izašlo bi 24x2000.

To je top ponuda. Meni nisu to ponudili čak ni uz zahtev za prenos broja u drugu mrežu, ponudila mi je 50% na taj paket ali na onu veću cenu, dakle izašlo bi 24x2000.
Koju vecu?? Si siguran da ti nisu ponudili neo ultra?

Kada se ulogujem na A1 portal, vidim samo jedan broj, iako imam 3 na mega paketu, a ne vidim ni kako se mogu dodati. Po meni je MTS portal mnogo bolji i pregledniji.

Pozdrav.
Zanima me zasto kod supruge koja je u A1 u opcijama nema izbor za 3G mrezu vec je po defaltu 4G. Ja sam u Yettelu i mogu da izabrem 3G.

Pozdrav.
Zanima me zasto kod supruge koja je u A1 u opcijama nema izbor za 3G mrezu vec je po defaltu 4G. Ja sam u Yettelu i mogu da izabrem 3G.
Ugasen je 3G u vecem delu Srbije u A1 mrezi i polako gase u svim preostalim delovima tako da ce uskoro biti skroz ugasen. A kao drugi scenario predvidjam da ima iphone i tamo je moguce samo biti na LTE kad pricamo o A1.

Da li ima neko za a1? Mami istiice ugovor pocetkom aprila pa da vidim da li ima povoljnije neo 5 od onoga sto se zvanicno nudi, bez telefona je u pitanju samo tarifa. Moze u pp.

nakon sto istekne ugovor zahtev za prenos neka podnese i neka ceka poziv od a1

Ja šatro podneo zahtev za prenos iz A1 u MTS čisto da vidim hoće li ponuditi nešto (iako sam imao besplatan Mega plan do oktobra, faktički pucao sam sebi u noge prenosom).

Niko me pozvao nije iz A1 da mi ponudi nešto.

Sta mogu da ocekujem da ce mi ponuditi ako prenesem broj iz MTS u A1 i trazim tarifu NEO Surf

Vrh Dno