Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ima na app od lidla 6 meseci za dz neo 30 a posle full cena al ako nekom znaci 6 meseci ekstra deal do 28.02 je msm

Meni juče istekao ugovor u A1 i danas podneo zahtev za prenos u MTS na Soko max preko mts agenta.
Da li je neko skoro podneo zahtev i šta su nudili A1 od popusta za ostanak u mreži?

Jel može da se prebaci broj sa A1 bez odlaska u poslovnicu A1?
Kod mene u gradu ima samo yettel i mts

I ja sam juce bio u A1 i ponudili su mi Neo Super za 1500 rsd 24 meseca, sto ispadne kao 6 meseci po 1 plus ostalo kako je navedeno na sajtu. Sto se tice pitanja da li moze da se prebaci broj bez odlaska u poslovnicu, moze... ali treba ti elektronski potpis.

I ja sam juce bio u A1 i ponudili su mi Neo Super za 1500 rsd 24 meseca, sto ispadne kao 6 meseci po 1 plus ostalo kako je navedeno na sajtu. Sto se tice pitanja da li moze da se prebaci broj bez odlaska u poslovnicu, moze... ali treba ti elektronski potpis.
Ispadne 12 m po 1 din -) ili 24 m po 50%

Treba mi akviziter za a1, molim da mi se javi neko ako ga ima na forumu :)

Meni niko nije dao nikakvu ponudu osim zvanicne sa sajta i raskinuo sam ugovor na kraju UO.

nisi ni probao klasika proceduru da blefiras prenos?
Probao sam na drugom broju pre par meseci, podneo zahtev za prenos broja i niko me nije zvao. Broj je prenet za nekoliko dana, a sa ovim brojem nisam hteo da se zezam, zvao sam A1 kol centar i reklii mi da osim zvanicne ponude nema nista drugo. Sad koristim gratis mesecni plan.

Da li A1 odbija prenos u drugu mrezu ako je bilo promene vlasnistva broja telefona u zadnjih 2 meseca, bez obzira sto se broj koristio u A1 mrezi duze od 2 meseca jer pravilnik propisuje da broj samo mora da se koristi 2 meseca a ne i da bude isti vlasnik i da li u tom slucaju RATEL pomaze?

Kad se podnosi raskid ugovora pre zavrsetka istog, bez ''osnova'' u smislu povecanja cene i slicno. Da li se dobro secam da su penali samo u vidu da se placa razlika ukoliko ima neki popust na tarifu i potpuno izmirenje uredjaja ako je uzet ? Ili se mora izmiriti ostatak ugovora odnosno tarife (meseci jos koliko traje ugovor * cena paketa) ?

Biraš šta ti više odgovara, da li popust od početka UO ili meseci do kraja UO.

2000 mislim

Sad videh da ipak može samo 50 GB za hotspot, što mi ne odgovara.
Da li se to odnosi samo na mobilne telefone ili i na 4G ruter?

Šteta, onda ipak moram na MTS (iako A1 ima brži net), oni valjda nemaju to ograničenje za hotspot

Nazad
Vrh Dno