Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Da li je neko uspeo da dobije kao novi korisnik popust na pretplatu i da uzme telefon na rate ili za kes? Kolega prosle godine kada je uzimao paket rekao mu je agent da moze za kes da uzme telefon po ceni tadasnje NEO NEO i da ce dobiti 30% na pretplatu. Na kraju od toga nista nije bilo, morao je da placa redovnu pretplatu tada od 4000 dinara, a od tog agenta ni traga ni glasa posle, navodno je bio dao otkaz

Pisali smo, moguće je bilo, ne da znam da li je i dalje. Za prenos iz druge mreže, 50% na pretplatu uz telefon i na rate sa popustom za reciklažu

Ne znam dal sam dobro razumeo novu akciju oko Mega plana :
- odes na trafiku, poslovnicu A1 gde god, kupis prepaid broj za 500din i 3 meseca imas bespl Mega plan, bez ikakvih obaveza? Naravno moras samo da ga registrujes. Jel tako?

Ne znam dal sam dobro razumeo novu akciju oko Mega plana :
- odes na trafiku, poslovnicu A1 gde god, kupis prepaid broj za 500din i 3 meseca imas bespl Mega plan, bez ikakvih obaveza? Naravno moras samo da ga registrujes. Jel tako?
Tako ili da prebaciš broj iz druge mreže.

Kolege forumaši, možda je pitanje bilo, ali ja ne mogu da ga pronađem. Prebacio sam mobilni broj iz A1 u Yettel i počeo da koristim Yettel uslugu, ali i dalje imam XploreTV. Tj, kad ga pokrenem na kompjuteru ili EON Box sve radi. Da se pravim mutav ili...?

Prebacio sam mobilni broj iz A1 u Yettel, ali i dalje imam XploreTV tj. kad ga pokrenem, sve radi. Da se pravim mutav ili...?
Pravi se mutav. Danom raskida ugovora je prestao tvoj obligacioni odnos sa njima i svaka usluga pružena nakon tog datuma je protivpravna, a pokušaj njene naplate neosnovan i ništavan.

Meni 10 meseci nakon raskida ugovora sa A1 i dalje radi Deezer, nikad ga nisu ugasili. 😂 1739059186870.png

Isto. Menjaj komentar da se neko ne napravi pametan i vidi ovde :ROFLMAO:
@dervisbegovic_

Isti problem, pise Setting up vec danima, ako neko nadje resenje, neka pise 🙂

Ja sam konačno rešio problem.

Isključio RCS u podešavanjima aplikacije, odjavio se sa usluge na ovom linku
obrisao broj telefona sa google naloga
google account/ manage profile/ personal info, restartovao telefon, dodao broj na gugl nalog ponovo i ponovo odradio verifikaciju u messages aplikaciji koja prošla.

Ja sam konačno rešio problem.

Isključio RCS u podešavanjima aplikacije, odjavio se sa usluge na ovom linku
obrisao broj telefona sa google naloga
google account/ manage profile/ personal info, restartovao telefon, dodao broj na gugl nalog ponovo i ponovo odradio verifikaciju u messages aplikaciji koja prošla.

I kod mene proradilo :)

• Like
Reagovanja: nuk
Dobio sam odgovor od A1 korisnicke sluzbe, pa ovo moze da ide u onu temu prevare na netu... :rolleyes: :D

Pogledajte prilog 479370

Moram ponovo da se citiram, rasplet dogadjaja... :D

Odgovorim im na ovaj email(u citiranom postu), kao sto sam i pisao kasnije ovde u postovima, da sam tek presao u A1, da ne znam koji su sve njihovi zvanicni kratki brojevi i pitam kako mogu da se potpisuju u Vase(A1) ime i da li je onda ovo nekakva prevara, itd...
Kad malopre stize email sa njihovim odgovorom, da ipak jeste njihov broj i da je u pitanju tehnicka greska, jer sms nije trebao biti naplacen. :)

Screenshot 2025-02-10 134645.jpg

Ovo je možda malo kome poznato broj kada se prebaci u A1 mrežu on je vidljiv da je u A1 mreži samo u Srbiji. Ako je na primer +38163123XXXX prebačen u A1 strani operateri kada ste u roamingu ti da je to Yettel broj.

Da li ima neko od agenata A1 na temi? Ako ima, javite mi se... Ili ako neko ima broj, molim vas da mi posaljete. Hvala

Agenti ne žele ni službeni broj mobilnog da ostave teško da ćeš ih naći. :cool::cool::cool:
"ne zele"? To mi se cini malo kontraproduktivno s obzirom da, pretpostavljam, ostvaruju odredjene bonuse za svakog novog korisnika kojeg dovuku, no dobro, reko' da pokusam. Znam da drugi operateri prate teme ovde. :)

Ovo je možda malo kome poznato broj kada se prebaci u A1 mrežu on je vidljiv da je u A1 mreži samo u Srbiji. Ako je na primer +38163123XXXX prebačen u A1 strani operateri kada ste u roamingu ti da je to Yettel broj.
Ne razumem, ovo ne može biti tačno jer roaming radi po IMSI broju, a ne po broju telefona. IMSI za A1 počinje s 22005xxxx, a za Yettel počinje sa 22001xxx (za mts 22003xxxx). Ugovori između operatera o roaming-u su između operatera, pa ne znam kako neko ko ima ugovor s A1 može da plati Yettel-u kako bi isti platio usluge roaming partneru koji misli da je njegov broj?

Hteo bih da pređem u A1 iz Yettela nakon 15 godina u YETTELu, zanima me NEO SUPER tarifa... kontaktirao sam virtuelnu prodavnicu i oni se prave mutavi, nude mi standardnu ponudu sa sajta 2000 rsd prve godine i 3000 rsd druge godine za NEO SUPER tarifu. Da li je bolje da predjem na prepaid i kada u tom slucaju dodje neka kvalitetna ponuda? I da li u poslovnici mogu da daju neki kvalitetan popust ili je to gubljenje vremena? Hvala unapred na savetima.

Hteo bih da pređem u A1 iz Yettela nakon 15 godina u YETTELu, zanima me NEO SUPER tarifa... kontaktirao sam virtuelnu prodavnicu i oni se prave mutavi, nude mi standardnu ponudu sa sajta 2000 rsd prve godine i 3000 rsd druge godine za NEO SUPER tarifu. Da li je bolje da predjem na prepaid i kada u tom slucaju dodje neka kvalitetna ponuda? I da li u poslovnici mogu da daju neki kvalitetan popust ili je to gubljenje vremena? Hvala unapred na savetima.
Treba da pronadjes broj od nekog agenta i da preko njega dobijes ponudu koju oni daju u tom momentu. Nece ti nista bolje ponuditi ako se prebacis kod njih na prepaid za prelazak na postpaid kao sto je slucaj sa Yettelom

Hvala puno na informaciji.

Ja sam tražio da biram broj kod njih na 060 prefiksu za postpeid ali ne može. Imam NEO Ultra kod njih ali mi se ne sviđa što je internet za Evropu na 24 meseca do kraja ugovorne obaveze. Ne obnavlja se svaki mesec.
Ako ti ne smeta prefix 061 imas po oglasima lepih brojeva..

Pozdrav, ima li neko broj A1 agenta za obnovu ugovora? Imamo dva ugovora i jedan bismo obnovili na NEO 30, a jedan na NEO Super tarifu. Kontaktirala sam i njihovu sluzbu prodaje, ponudili su mi da placam po 2100 tokom citavog trajanja ugovorne obaveze za NEO 30 tarifu.

Nazad
Vrh Dno