Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

I ja idem sutra u poslovnicu da iskušam sreću. U principu svi su isti klošari kad su u pitanju korisnici pod ugovorom tj stari korisnici, oni dobijaju uglavnom *********, ili da bi izvukao nešto moraš sa njima da igraš pregovaračke pijačarske fore, da podnosiš zahtev za prenos broja itd, dok novim korisnicima - dobar dan, izvolte 50% na šta hoćeš.

12 godina tamo, svaki račun tačno na vreme plaćen, i oni sami zovnu 2 meseca pred istek i ponude bez blama sve isto kao što stoji i na sajtu. Samo nek se kolju oni, mts i yettel za korisnike, nama to odgovara.

Ako već tamo objavljuju na zvaničnim nalozima, zar ne bi trebalo da stoji i na sajtu?

Ako već tamo objavljuju na zvaničnim nalozima, zar ne bi trebalo da stoji i na sajtu?

Koliko vidim, ne objavljuju na zvaničnim nalozima, to je reklama koja iskače određenim korisnicima Instagrama koje su oni definisali po određenom kriterijumu poželjnosti. Očigledno ponuda bar zasad nije namenjena svima jer bi je bilo na svim kanalima promocije (sajtu, TV-u, radiju i nalozima A1 na različitim mrežama).

Mogao bi postavljač skrinšota ili neko kome se u međuvremenu prikaže ta reklama da pomogne forumašima i postavi link na taj obrazac koji treba popuniti.

Nije moguce postaviti link odnosno odvede vas na praznu stranicu,bar sto se fb tice.

Zalepih im ja sliku od tog popusta 50% na njihovom fb profilu, da vidim hoće li nešto napisati.

Gde nađe ovo, nisam uspeo da nađem na sajtu
Izašlo mi je kao reklama na instagramu. Prijavio se i dobio na e-mail kod za 50% ali isti ne mogu iskoristiti pošto sam i dalje pod UO. Ako neko želi kod mogu ga ustupiti.

Evo i meni izadje na fb.

Prilozi

• Screenshot_20241218_203055_Chrome.jpg
    Screenshot_20241218_203055_Chrome.jpg
    113.8 KB · Pregleda: 120
Znači daju ograničen broj. To je u skladu sa onim što je neko i napisao, kad je ostavio podatke na sajtu da ga zovu, zvali i ponudili 24x50%. Opet drugi član isto uradio, nisu mu ponudili.
Izgleda da imaju ograničen broj ponuda, pa šta kome zapadne

Skrolujte po Insta/FB dok ne naletite na reklamu xD

Hoće li odbiti prenos ako podnesem zahtev pre isteka UO? Ističe za praznike, pa bih hteo da izbegnem odlazak u poslovicu tada, već da završim ranije i platim unapred ako je moguće.

Odbiće. Možeš da otkupiš ugovornu obavezu za tih nekoliko dana, pa sledećeg dana da podneseš zahtev za prenos.

Mali update, bio do poslovnice, kad sam pomenuo popust na tarifu blenuo u mene kao tele, kao da prvi put čuje i ne radi u a1 nego na naftnoj platformi. U principu i očekivano kad smo u pitanju mi stari korisnici.

Međutim, interesuje me druga stvar ako je neko upućen:
Vidim po reklamama i agentima da su spremni da daju 50% za korisnike koji prebace broj, meni su oba broja u A1, da l bi prošla varijanta da uzmem i prebacim broj u MTS recimo, i onda kad to bude gotovo, prijavim se opet u A1 za prenos i na taj način zaebem sistem i uzmem tih 50%?

Edit: ova solucija je moguća, s'tim da bih morao da sačekam dva meseca u mts-u pre nego što bih se vratio, to je minimum po onom što su istakli na sajtu.

Poslednja izmena:
Мора 2 месеца ваљда да прође када идеш из мреже у мрежу...

Mali update, bio do poslovnice, kad sam pomenuo popust na tarifu blenuo u mene kao tele, kao da prvi put čuje i ne radi u a1 nego na naftnoj platformi. U principu i očekivano kad smo u pitanju mi stari korisnici.

Međutim, interesuje me druga stvar ako je neko upućen:
Vidim po reklamama i agentima da su spremni da daju 50% za korisnike koji prebace broj, meni su oba broja u A1, da l bi prošla varijanta da uzmem i prebacim broj u MTS recimo, i onda kad to bude gotovo, prijavim se opet u A1 za prenos i na taj način zaebem sistem i uzmem tih 50%?

Edit: ova solucija je moguća, s'tim da bih morao da sačekam dva meseca u mts-u pre nego što bih se vratio, to je minimum po onom što su istakli na sajtu.
Samo pokreni prenos po isteku trenutne ugovorne obaveze, zvaće te i eventualno ponuditi tih 50%. Ja to uradio pre par dana, iako sam i pre 2god isto tako na fol pokrenuo prebačaj i dobio ponudu za 50%. 😉

Postoji rizik da te ne zovu, kao što su već ljudi imali iskustava, mada ne znam od čega tačno zavisi...

1000007182.jpg

Dobijem ovo obaveštenje od A1.
Medutim meni UO ističu (3 broja) krajem marta sledeće godine. Bar tako piše u Moj A1 App.
Kako to može da se razlikuje?
Da li je neko imao sličnu situaciju?

Znam da ću na kraju morati kod njih, ali čisto da imam neku ideju koje su opcije.

Pogledajte prilog 472400

Medutim meni UO ističu (3 broja) krajem marta sledeće godine. Bar tako piše u Moj A1 App.

Znam da ću na kraju morati kod njih, ali čisto da imam neku ideju koje su opcije.
Tri meseca pred kraj ugovorne obaveze šalju SMS da se ugovor/ugovori, obnovi/obnove.

Više se i ne sećam.
Napravio sam glupost kad sam uzimao S22U sa Neo Max na jednom broju posle 1 god UO, pa su mi tu nešto produžili za +2, ali izgleda automatski i za ostala 2 broja sa Neo20.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 472400

Da nisi potpisao ugovor 3 meseca ranije, tj. da ti nije ugovor na 24+3 meseca?

Kolegi objasnio da ostavi broj na sajtu i pozvace ga u vezi prenosa broja. Zvali oni ali nude sve sa sajta, on im se zahvalio. Nekom tako daju nekom ne.
Ja za prvi broj nisam ni pitao za popust u poslovnici odmah pripejd i mega plan promocija.
Za dugi broj pitao za popust , dala mi neki papiric popust je bio 6 meseci po 300 dinara na neo surf ili tako nesto.
Ovde stvarno nema pravila ko ce dobiti 50% popusta. Mozda ulogu igra koji dan u nedelji ili vreme dana. 😄
Svejedno kolega zeli da uzme neo surf za 900 dinara. Ako ne moze bice zadovoljan i besplatnim mega planom.

Vratih se iz poslovnice, identična situacija. Nude samo novogodišnji popust, nikakvih 50% za stare korisnike.
Sa druge strane, podnošenjem zahteva za prenos broja u drugu mrežu postoji rizik da uopšte i ne pozovu i ponude taj popust, i onda se ostaje u drugoj mreži sa još nepovoljnijim paketima.

На који број да зовем или на мејл да пишем да ми активирају волте на припејд броју?
На 0601234 се нико не јавља нити нуди опцију .

Vratih se iz poslovnice, identična situacija. Nude samo novogodišnji popust, nikakvih 50% za stare korisnike.
Sa druge strane, podnošenjem zahteva za prenos broja u drugu mrežu postoji rizik da uopšte i ne pozovu i ponude taj popust, i onda se ostaje u drugoj mreži sa još nepovoljnijim paketima

Pa i nije rizik, što rizik? Nađeš mts agenta i yettel agenta koji nude 50% na tarifu za prenos broja i miran si.

Recimo, trenutno imam NEONEO, ekvivalent tom paketu je sad ovaj NEO Ultra koji bi me i sa popustom izašao ravno 2000.
U Yettelu paket Yettel Mobile M izlazi 1800 dinara i plus uz to daju 3 servisa po izboru (hbo, skyshowtime, deezer itd).

Slična situacija je i u MTS-u uz popust od 50%.

Opcija koja se definitivno najviše isplati je svake dve godine menjati operatere i promenom ostvarivati popuste i sniženja. Boli me ********* da ih čekam do zadnjeg dana da se smisle hoće li da ponude ili neće i da budem u nekoj neizvesnosti.

Vrh Dno