Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Trebao bih da idem u Bosnu..imam u paketu 10GB za Balkan. Da li je ipak pametno kupiti dodatak za roming, da slučajno ne uhvatim neki signal iz Hrvatske..šta uraditi da sprečim dodatne troškove ??

Trebao bih da idem u Bosnu..imam u paketu 10GB za Balkan. Da li je ipak pametno kupiti dodatak za roming, da slučajno ne uhvatim neki signal iz Hrvatske..šta uraditi da sprečim dodatne troškove ??
Ugasi samo automatsko povezivanje na mrežu. Kad uđeš u Bosnu, ručno se poveži na odgovarajuću mrežu i nećeš imati problema.

To ću uraditi ali mi je isključen međunarodni roming..da li bih trebao i to uključiti ili ipak da ostane isključeno ?

Ne mozes koristiti te gigabajte ako ne ukljucis roming.

Колико траје активирани мега пакет, 30 дана од дана активирања или до краја месеца?

Dobro veče, hteo bih da prenesem mts broj u A1, bez UO je broj. Trenutno dobijam za migraciju u A1 za paket Neo 5+5 ili Neo Surf 6 mes po 999 din i 18 mes po punoj ceni od 1899 din. Da li je to max koji može da se dobije ili postoji neki drugi način za bolje uslove? Ili je možda bolje preći na prepaid Mega plan pa čekati neku bolju ponudu za prelazak na postpaid tarifu, procitah na prethodnim stranama da je neki prepaid korisnik A1 dobio ponudu 50% na obe postpaid tarife koje su meni interesantne.

Dobro veče, hteo bih da prenesem mts broj u A1, bez UO je broj. Trenutno dobijam za migraciju u A1 za paket Neo 5+5 ili Neo Surf 6 mes po 999 din i 18 mes po punoj ceni od 1899 din. Da li je to max koji može da se dobije ili postoji neki drugi način za bolje uslove? Ili je možda bolje preći na prepaid Mega plan pa čekati neku bolju ponudu za prelazak na postpaid tarifu, procitah na prethodnim stranama da je neki prepaid korisnik A1 dobio ponudu 50% na obe postpaid tarife koje su meni interesantne.
Ides na Mega plan i onda cekas povoljniju ponudu.

Mega plan uzmi pa posle ili ce da ti daju neke ponude da te zivkaju ili mozes da blefiras prenos broja i da vidis sta bi ti ponudili

dobijas Mega plan 12 meseci besplatno uzmi ovo bolje

Poslednja izmena:
Prvi put od kada je A1 kod nas na tržištu, rešio sam da postanem njihov korisnik zbog očigledno najpovoljnijih cena iPhone-a, pa Vas molim za informacije, da li ima nešto na šta posebno treba obratiti pažnju. Dobio sam 6 meseci po 1 din NEO Super, ostalo redovno 2.999,00 din. I mogućnost uzimanja novog iPhone-a, bez učešća ... Vrlo su ljubazni bili u poslovnici u Požeškoj u Beogradu, za razliku od Yettel-a, a o mts-u da ne govorim ...

Koji model IPhone?
Ok bez učešća, a koliki je iznos mesečne rate za telefon?

Telefon dodje jeftinije nego u iStyle-u i ostaloj ekipi zvaničnih prodavaca tako da si jako dobro prošao, ako upoređujemo sa ostalim operaterima idealno. Još pride imaš promo na samu tarifu. Svaka čast.

Telefon dodje jeftinije nego u iStyle-u i ostaloj ekipi zvaničnih prodavaca tako da si jako dobro prošao, ako upoređujemo sa ostalim operaterima idealno. Još pride imaš promo na samu tarifu. Svaka čast.
Ja sam se baš iznenadio, nisam očekivao, al' mogu reći da sam imao sreće, ili je možda do fine radnice, pa htela da izađe u susret 😄

DA , u A1 kredit sa pripejd broja nije moguce preneti na drugi pripejd broj ( u A1 mrezi ) :(
Ma taj A1 je truba. Ja sam krajem 8. mjesec kupio esim prepaid i od kad sam aktivirao broj nakon 15 minuta sam počeo primat pozive i poruke raznih banaka i utjerivaca dugova. Sva sreća ne zivom u Srb nego dolazim povremeno. Ali svaki put kad dodjem i aktiviram broj primim po nekoliko poziva i poruka od istih. Pitao sam A1 da mi promijene broj hoce ali naravno uz moj trošak da opet platim sve ponovo. Sad bi ja trebao plaćat to sto oni recikliraju brojeve.

Svi operateri recikliraju brojeve.

Evo jedan ultra mega bezobrazluk od strane A1.

Novi ugovor važi od 01.10.2024
Stari ugovor koji nije više važeći važio do 01.11.2024

Za oktobar mi obračunaju staru (skupju) tarifu sa obrazloženjem da mi je obračunksi period od 1. u mesecu a meni novi ugovor od 1. Em što su to uradili nego staru tarifu računali bez popusta koji sam imao jer jelte sam potpisao novi ugovor pa ti popusti više ne važe.

Pišem prigovor pa me interesuje koga da spakujem u cc? Zaštitnik gradjana? Ratel? Koga ste stavljali.

Znači sramota kakvi lopovi. Nije stvar u oar hiljada dinara nego u tome ds te neko pravi budalom.

Savim normalno za njih, meni su naplatili ceo mesec za februar iako sam obnovio ugovor drugog februara je je bio weekend. Znači 2 puta za isti mesec.

Koliko treba uplatiti kredita da bi se održavao pripaid broj i koliko traje?

Makiš,predgradje Beograda,industrijska zona u razvoju.21 vek,svima usta puna napretka.A1 trubi se o brzinama o najboljoj mreži o 5g revoluciji.
Ali ljudi moji u ovom delu (ulica Bore Markovića)ne samo da nema ni 3g,4g znači internet samo moze da se sanja ili eventualno ako imate sreće pa u nekom uglu kancelarije nekako ulovite signal.Takodje u 95 posto slucajeva kada vas neko zove bićete nedostupni.Toliko o mreži koju koristim od njihovog dolaska u Srbiju.Koga zvati,kome se zaliti a da ima ikakvog efekta???

Mozda nije mesto ali ne znam gde bih pitao.

Ovako, zena je pre mozda 4,5 godina na neo neo paket uzela xiaomi 10t pro i prikacili su joj usput osiguranje uredjaja na mesecnom nivou od nekih 900 dinara.

Pre dva meseca telefon je ispao i skroz se razbio. Ode u poslovnicu da uzme novi telefon i da nastavi paket i poznanica u poslovnici joj kaze da moze da reklamira razbijeni xiaomi. Kaze treba da uplati 8900 dinara da se telefon posalje na servis, ali kao da od servisiranja nema nista i da ce dobiti novi tel. Kao ima pravo na servis zato sto je prethone 4 i kusur godine uplacivala to osiguranje (zena bila nemarna i nije obracala paznju na stavke sa racuna). Uplati trazenu cifru, jer kad je vec na to osiguranje otislo ~50k nek ide i ovo.

Posle dva meseca dobija ponudu da preuzme jedan od tri ponudjena telefona:
1. honor 200
2. motorola edge 50 pro
3. xiaomi redmi note 13 pro+

Ne mesam se u izbor, ali me zanima je li ovo adekvatna zamena za 10t pro? Takodje me zanima koji je kriterijum tih zamena, ako neko zna da objasni? Pitam ovo posto zaposlene u poslovnici pojma nemaju.

Nazad
Vrh Dno