Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Zar niko od vas nije cuo za opcije Posalji kredit ( Yettel ) , Friendly dopuna ( MTS ) , Podeli kredit ( Globaltel ) ???

Zar niko od vas nije cuo za opcije Posalji kredit ( Yettel ) , Friendly dopuna ( MTS ) , Podeli kredit ( Globaltel ) ???
mislim da to radi na principu da ako si postpaid uplatis kredit nekom a ne prenos trenutnog kredita na drugi broj

DA , u A1 kredit sa pripejd broja nije moguce preneti na drugi pripejd broj ( u A1 mrezi ) :(

Dakle moguće je preneti pripejd broj u drugu mrežu ??
Samo da vidim šta ću sa kreditom..imam preko 20.000 din.

Da li neko zna da li zbog ukidanja 3G mreze imamo pravo na raskid ugovora?
Zanimljivo pitanje.. Mozda i moguce. Prosto usluga nije ista kao pri potpisivanju ugovora. A inace 3g je potreban, jer 4g pada npr na velikom delu Ibarske magistrale gde 3g ima i te kako smisla. Jel to trajno ukinuto i od kada?

Zanimljivo pitanje.. Mozda i moguce. Prosto usluga nije ista kao pri potpisivanju ugovora. A inace 3g je potreban, jer 4g pada npr na velikom delu Ibarske magistrale gde 3g ima i te kako smisla. Jel to trajno ukinuto i od kada?
Da li A1 ima e-mail za reklamacije za privatne korisnike ili su sve neki virtuelni asistenti? Nigde ne mogu da nadjem...

Cilj svih operatera je ukidanje 3G i povecavanje spektra za 4G i 5G, ne znam kako mislite tome da stanete na put. Sad sto kod nas sve kasni, to je druga stvar.

@Gax011 [email protected]

Cilj svih operatera je ukidanje 3G i povecavanje spektra za 4G i 5G, ne znam kako mislite tome da stanete na put. Sad sto kod nas sve kasni, to je druga stvar.

@Gax011 [email protected]
Ma ne bih ja nicemu da stajem na put, nego ukidas 3g uslugu koja ima upotrebljivu brzinu neta i mnogo bolju pokrivenost od 4g (cesto jedino 2g/3g signal funkcionise pogotovo po ruralnim predelima gde prakticno ljude lisavas interneta) zato sto "unapredjujes tehnologije". Da je svuda "savršeno dobar 4g" pa nije problem sto ukidas 3g. A plus ima ljudi koji i dalje koriste starije modele mobilnih koji nisu LTE. Zaista cudna stvar, ali vidim da je "po svetu" odavno vec to u praksi, samo ponavljam - prethodno neka ti 4g bude svuda dostupan i upotrebljiv pa onda unapredjuj.

Oni neka ukidaju slobodno niko im ne brani ali bar neka nas u tom slucaju oslobode da predjemo u mrezu koja ce (bar za sad) da ima 3G

Ako ne povecaju pokrivenost i kapacitete, kao korisnici treba da im se zahvalite na tim delovima kako dolikuje.

Pa 3G 900 MHz definitivno ima za nijansu bolju prodornost od 4G na 800MHz. Jedino 5G na 700 ako ima neku magičnu šemu kodiranja da to nadomesti. A valjda ce ukidati postepeno zamenom opreme. Cemu svrha da pogasis sav signal ako nemas novu opremu u regiji. Mislim da ugasis 3G u području gde nemas ni 4G ni 5G... Apsolutno bi bilo apsurdno

Dakle moguće je preneti pripejd broj u drugu mrežu ??
Samo da vidim šta ću sa kreditom..imam preko 20.000 din.
Zar nije moguće preći na postpaid, a da se kredit koristi kao avans, pa ne plaćaš račune, dok se ne potroši, tako sam ja u MTS radio?

Imam A1 pri paid broj, pri zahtevu za prenos broja u drugu mrežu, da li neko zna da li A1 zove i nudi neke pogodnosti za ostanak u A1 mreži?

Ne znam da li gresim, ali mislim da A1 trenutno ima naj ponude i za prepaid i za postpaid od svih operatera (po redovnim cenama). Jedino jos Soko Lite u Mts nije los. Cekamo jos neki dan pa novogodisnje ponude 😉
U mts-u nista! 40 min. cekam da mi se javi operater i nista!

Nazad
Vrh Dno