Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Imam pripaid broj kod MTS, koja je najbolja procedura da prenesem u A1 kako bih aktivirao mega plan?

Imam pripaid broj kod MTS, koja je najbolja procedura da prenesem u A1 kako bih aktivirao mega plan?
Ja sam 2 broja preneo iz Globaltela. Bili su registrovani. Podnese se zahtev u poslovnici i prekosutra ujutru broj je već prenet i mega plan aktiviran. Ako nije registrovan, mislim da je najbolje ako imaš PUK kod. Mislim da je dovoljno da imaš i samo karticu, ali moguće da se onda duže čeka.

Može li kredit sa A1 prepaid broja da se prenese nekom drugom u A1 ili prosto nema druge opcije osim da se potroši?
Pitam jer nameravam da prenesem broj u drugu mrežu, a ostalo mi je kredita.

Ponudili mi 200 dinara popusta za obnovu ugovora, i to samo prvih 12 meseci :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ne znam šta da kažem na to ali to je po meni pocenjivanje korisnika.
Ako već žele da " daju " benefite neka budu u skladu sa tržišnim uslovima .
Da " daju " ili ponude korisniku 200 dinara jeftiniju cenu a da izgovore da to može trajati samo polovinu ugovorne obaveze predstavlja indirektno pocenjivanje korisnika .

Može li kredit sa A1 prepaid broja da se prenese nekom drugom u A1 ili prosto nema druge opcije osim da se potroši?
Pitam jer nameravam da prenesem broj u drugu mrežu, a ostalo mi je kredita.
Ja sam uplatio humanitarne poruke pre nego što sam iz mts preneo u a1

Ja sam 2 broja preneo iz Globaltela. Bili su registrovani. Podnese se zahtev u poslovnici i prekosutra ujutru broj je već prenet i mega plan aktiviran. Ako nije registrovan, mislim da je najbolje ako imaš PUK kod. Mislim da je dovoljno da imaš i samo karticu, ali moguće da se onda duže čeka.
Ma registrovan je, bio nekad na postpejdu, da mislim da mora u poslovnicu za pripejd brojeve, tako nešto piše na sajtu A1, i taman da proverim da li je još u ponudi mega plan, inače mi se ne isplati.

Kada sam obnovio ugovor dobio sam poklon dodatke koje mogu da aktiviram dok traje ugovor.
Sekcija sa tim dodacima je nestala iz aplikacije, a na web app u sekciji "samo za tebe" nema ništa.

Pisao sam podršci u avgustu, posle 7 dana dobio sam odgovor da su dodaci sada tu. Pošto sam se vec bio vratio iz inostranstva nisu mi vise trebali. Sada ulazim opet i i dalje ih nema.
Cak sam dobio i Sms podsetnik skoro da me podsete da mogu da ih koristim...

Jel imao neko sličnu situaciju? Pozdrav

Prisutan!!! Pre desetak dana sam pisao da je taj deo konacno proradio posle 11 meseci.

Posto sam ih non-stop cimao zbog toga, rekli su mi da uvek mogu da trazim da se oni aktiviraj putem FB ili X posto ih je tamo najlakse dobiti. Pa bih ti savetovao sledeci put da uradis isto, pre nego sto krenes na put.

U potpunosti se slazem sa tobom, ako nisi dobio email uglavnom su ovo dodaci koji se dodeljuju pri obnovi ugovora.

Prilozi

• 20241120_093626.jpg
    20241120_093626.jpg
    107.4 KB · Pregleda: 106
Da li vama radi mobilna aplikacija? Meni se ni ona, ni mojA1 sajt ne učitavaju.
Meni se ovo desilo par puta.
Probao sam da promenim DNS - ništa, promenim uređaj - ništa, uključim VPN - ništa, prebacim VPN na Srbiju, Bosnu, Nemačku itd - ništa.
Uspelo je tek kada sam uključio mobilne podatke i isključio WiFi. Tako je radilo bez obzira na DNS i VPN.
Na kraju sam samo restartovao ruter, dobio novu IP adresu, i sve je proradilo instant.

Zanimljivo je da ni preko VPN-a nisam uspeo da učitam A1 sajt što me je navelo da pomislim da zapravo nije A1 mene blokirao već ja/moj ruter/provajder njega. Ne znam da li je to rešeno zbog restarta rutera ili zbog promene IP adrese (što je usledilo nakon restarta rutera), ali uglavnom to je pomoglo.

Tako da, ako još neko bude imao sličan problem, probajte da prosto restartujete ruter.

Ponudili mi preko SMS-a Neo 5+5 sa 50% popusta u prvih 12 meseci i prihvatih. Iskreno mrzelo me da se cimam za nešto bolje.

Prilozi

• Screenshot_2024-11-20-18-30-35-025_com.google.android.apps.messaging-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-20-18-30-35-025_com.google.android.apps.messaging-edit.jpg
    149.5 KB · Pregleda: 58
Sabac takodje. Mislim da sam negde procitao da rade nesto na mrezi.

Ukoliko prebacim Yettel pripejd broj u A1 takođe na pripejd, da li se sav preostali kredit na Yettel broju briše prilikom prelaska u A1 ??

Nazad
Vrh Dno