Ako Vam je broj registrovan možda ide lakše ali ono što jedino znam je da odete kod provajdera gde želite preneti broj i onda idete u proceduru .Imam pripaid broj kod MTS, koja je najbolja procedura da prenesem u A1 kako bih aktivirao mega plan?
Ja sam 2 broja preneo iz Globaltela. Bili su registrovani. Podnese se zahtev u poslovnici i prekosutra ujutru broj je već prenet i mega plan aktiviran. Ako nije registrovan, mislim da je najbolje ako imaš PUK kod. Mislim da je dovoljno da imaš i samo karticu, ali moguće da se onda duže čeka.Imam pripaid broj kod MTS, koja je najbolja procedura da prenesem u A1 kako bih aktivirao mega plan?
Na žalost ne .Može li kredit sa A1 prepaid broja da se prenese nekom drugom u A1 ili prosto nema druge opcije osim da se potroši?
Pitam jer nameravam da prenesem broj u drugu mrežu, a ostalo mi je kredita.
Ne bi trebalo tako da rade .Pretpostavio sam. Hvala.
Ne znam šta da kažem na to ali to je po meni pocenjivanje korisnika.Ponudili mi 200 dinara popusta za obnovu ugovora, i to samo prvih 12 meseci
Potvrdjujem isto. Ni sms na 1260 isto se ne dobija ikakva povratna porukaDa li vama radi mobilna aplikacija? Meni se ni ona, ni mojA1 sajt ne učitavaju.
Ja sam uplatio humanitarne poruke pre nego što sam iz mts preneo u a1Može li kredit sa A1 prepaid broja da se prenese nekom drugom u A1 ili prosto nema druge opcije osim da se potroši?
Pitam jer nameravam da prenesem broj u drugu mrežu, a ostalo mi je kredita.
Ako koristiš neki private DNS (npr. dns.adguard-dns.com) zbog toga zezaDa li vama radi mobilna aplikacija? Meni se ni ona, ni mojA1 sajt ne učitavaju.
To i jeste plan, nego se raspitujem na vreme.Gde zuris? Sacekaj novogodisnje promocije. Mozda bude nesto dobro. Ako ipak odlucis da promenis mrezu,preporucujem ti Yettel.
Ma registrovan je, bio nekad na postpejdu, da mislim da mora u poslovnicu za pripejd brojeve, tako nešto piše na sajtu A1, i taman da proverim da li je još u ponudi mega plan, inače mi se ne isplati.Ja sam 2 broja preneo iz Globaltela. Bili su registrovani. Podnese se zahtev u poslovnici i prekosutra ujutru broj je već prenet i mega plan aktiviran. Ako nije registrovan, mislim da je najbolje ako imaš PUK kod. Mislim da je dovoljno da imaš i samo karticu, ali moguće da se onda duže čeka.
Mega plan akcija traje do 31.12,tako da imaš vremena!Ma registrovan je, bio nekad na postpejdu, da mislim da mora u poslovnicu za pripejd brojeve, tako nešto piše na sajtu A1, i taman da proverim da li je još u ponudi mega plan, inače mi se ne isplati.
Meni se ovo desilo par puta.Da li vama radi mobilna aplikacija? Meni se ni ona, ni mojA1 sajt ne učitavaju.
I kod mene sad piše da je mreža nedostupna (Kruševac)A1 4G crko u NS. Ne povezuje se uopste na 4G
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari