Kredit koji ostane na broju na žalost se briše .Konačno nešto dobro i za A1 pripejd korisnike
/edit sta se desava sa kreditom koji ostane?
Pogledajte prilog 466173
Kredit koji ostane na broju na žalost se briše .Konačno nešto dobro i za A1 pripejd korisnike
Pogledajte prilog 466173
Meni prošle nedelje nudili isto samo za prvih 12 meseci sa 50%. Skoro da sam i pristao ali sad ću ipak da sačekam da podignu ponudu.Konačno nešto dobro i za A1 pripejd korisnike
Pogledajte prilog 466173
Ma hoće oni ...Daće Vam sada 18 meseci za 50 % ...😃Meni prošle nedelje nudili isto samo za prvih 12 meseci sa 50%. Skoro da sam i pristao ali sad ću ipak da sačekam da podignu ponudu.
Otici cu sutra do poslovnice, ako se brise, videću da prebacim nekom kreditKredit koji ostane na broju na žalost se briše .
Pri Paid ne može da prebacuje kredit na drugi Pri Paid broj .Otici cu sutra do poslovnice, ako se brise, videću da prebacim nekom kredit
Nije da ne verujem, ali nigde na A1 sajtu ne mogu da pronađem gde piše ova promocija za Mega Plan do kada traje. Može li link, molim te?Piše na A1 sajtu da promocija traje do 31.12.2024.
Na pripejd strani sajta A1i ides skroz dole.Nije da ne verujem, ali nigde na A1 sajtu ne mogu da pronađem gde piše ova promocija za Mega Plan do kada traje. Može li link, molim te?
Kako tačno doći do ove ponude, nema je na sajtu?Konačno nešto dobro i za A1 pripejd korisnike
Pogledajte prilog 466173
Gde si ti i sta koristiš ovog momenta P20pro (koliko god da je legendarni telefon ipak je 3CA modem) i sa BS preko puta Merkatora odnosno promenade u ovo vreme izvlacim.Prosto je neverovatno koliko im je internet brzina krš u NS. Bio sam na granici da se vratim u A1 (bio sam korisnik i pre 7 godina) i srećom kupim pripejd SIM da testiram brzinu. Dakle u određenim delovima grada gde MTS ide i do 130 Mbps, A1 jedva dobaci do 7 Mbps...
A i sama 4G pokrivenost je lošija od MTS. Za Yettel ne znam.
Mislim da je to lično ponuda za mene, vidim da su neki ranije dobijali isto ali na 12 meseci.Kako tačno doći do ove ponude, nema je na sajtu?
Gde si ti i sta koristiš ovog momenta P20pro (koliko god da je legendarni telefon ipak je 3CA modem) i sa BS preko puta Merkatora odnosno promenade u ovo vreme izvlacim.
Oni što je najgore , većina provajdera tako " funkcioniše " a korisnici samo plaćaju .U vezi sa ovim, prijavio sam im očiglednu grešku u ceni za jedan telefon, i to preko chata i posle emaila. Iako sam im tačno objasnio gde i šta nije uredu, nisu uspeli čak ni da uoče problem. Ubeđuju me da je sve uredu. Iskreno, zaprepašćen sam koliko ljudi jednostavno prolazi kroz dan bez stvarne pažnje i razumevanja. Kao da im je sve automatski i proceduralno naučeno– zombi mod uključen.
U top, hvala druze bas sam planirao da uplatim ponovo, sacuvao si mi malo para![]()
SkyShowtime
a1.rs
Stigao je i Showtime
U koju mrežu prelaziš kad pokrećeš zahtev? Ja trenutno imam 50% na neo surf, ističe na kraju godine. Verovatno neće ponuditi isto, pa čisto da znam gde preći. Možda globaltel.Sve ispod 50% na 2god i nije nikakav popust... Meni su tako dali, ali tek pošto sam pokrenuo zahtev za prenos broja. Ističe mi baš još jedan ugovor za manje od mesec dana, nadam se da će i tu biti ista ponuda, videćemo.
Dobar je Globatel da prebacis imaju dobre pripejd pakete, a posle 2 meseca mozes opet negde da prebacis ako ima neka promocija. A mozda ti A1 ponudi nesto povoljno i ostanes tamo.Da, zato i gledam gde preći, jer u nekoj moram podneti zahtev za prenos. Mega plan je super za ove što prenose broj u A1, ali ne verujem da će mi to ponuditi.
Prošli put sam u yetel, mada svejedno, svakako treba na prepaid, za slučaj da blef ne prođe...U koju mrežu prelaziš kad pokrećeš zahtev? Ja trenutno imam 50% na neo surf, ističe na kraju godine. Verovatno neće ponuditi isto, pa čisto da znam gde preći. Možda globaltel.
Do sada nisu nikada nudili (a obrnuo sam čini mi se bar 2 puta sve operatere), jednostavno su pustili da broj pređe.Dobar je Globatel da prebacis imaju dobre pripejd pakete, a posle 2 meseca mozes opet negde da prebacis ako ima neka promocija. A mozda ti A1 ponudi nesto povoljno i ostanes tamo.
Gde zuris? Sacekaj novogodisnje promocije. Mozda bude nesto dobro. Ako ipak odlucis da promenis mrezu,preporucujem ti Yettel.U koju mrežu prelaziš kad pokrećeš zahtev? Ja trenutno imam 50% na neo surf, ističe na kraju godine. Verovatno neće ponuditi isto, pa čisto da znam gde preći. Možda globaltel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari