Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Da li može onlajn da se prenese broj na pripejd i da se dobije esim/da stigne kartica na kućnu adresu ili mora u poslovnicu da se ide?

Prilozi

• Screenshot_20241113_145930_Opera.jpg
    Screenshot_20241113_145930_Opera.jpg
    141.8 KB · Pregleda: 54
  • Screenshot_20241113_145918_Opera.jpg
    Screenshot_20241113_145918_Opera.jpg
    79 KB · Pregleda: 54
Za postojeci registrovani prepaid broj, moze li se preci na neo surf 50% remote ili mora u poslovnici?

Prosto je neverovatno koliko im je internet brzina krš u NS. Bio sam na granici da se vratim u A1 (bio sam korisnik i pre 7 godina) i srećom kupim pripejd SIM da testiram brzinu. Dakle u određenim delovima grada gde MTS ide i do 130 Mbps, A1 jedva dobaci do 7 Mbps...
A i sama 4G pokrivenost je lošija od MTS. Za Yettel ne znam.

Prosto je neverovatno koliko im je internet brzina krš u NS. Bio sam na granici da se vratim u A1 (bio sam korisnik i pre 7 godina) i srećom kupim pripejd SIM da testiram brzinu. Dakle u određenim delovima grada gde MTS ide i do 130 Mbps, A1 jedva dobaci do 7 Mbps...
A i sama 4G pokrivenost je lošija od MTS. Za Yettel ne znam.
Gde si ti i sta koristiš ovog momenta P20pro (koliko god da je legendarni telefon ipak je 3CA modem) i sa BS preko puta Merkatora odnosno promenade u ovo vreme izvlacim.

Screenshot_20241113_204015_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Kako se najlakše dolazi do ponude sa nekim popustom? Zahtevom za prenos broja ili ima neki drugi vid pregovaranja? Koliki taj popust obično iznosi? 25, 30, 40, 50% na mesečnu pretplatu? Npr. za Neo 5 tarife.

Sve ispod 50% na 2god i nije nikakav popust... Meni su tako dali, ali tek pošto sam pokrenuo zahtev za prenos broja. Ističe mi baš još jedan ugovor za manje od mesec dana, nadam se da će i tu biti ista ponuda, videćemo.

U vezi sa ovim, prijavio sam im očiglednu grešku u ceni za jedan telefon, i to preko chata i posle emaila. Iako sam im tačno objasnio gde i šta nije uredu, nisu uspeli čak ni da uoče problem. Ubeđuju me da je sve uredu. Iskreno, zaprepašćen sam koliko ljudi jednostavno prolazi kroz dan bez stvarne pažnje i razumevanja. Kao da im je sve automatski i proceduralno naučeno– zombi mod uključen.

U vezi sa ovim, prijavio sam im očiglednu grešku u ceni za jedan telefon, i to preko chata i posle emaila. Iako sam im tačno objasnio gde i šta nije uredu, nisu uspeli čak ni da uoče problem. Ubeđuju me da je sve uredu. Iskreno, zaprepašćen sam koliko ljudi jednostavno prolazi kroz dan bez stvarne pažnje i razumevanja. Kao da im je sve automatski i proceduralno naučeno– zombi mod uključen.
Oni što je najgore , većina provajdera tako " funkcioniše " a korisnici samo plaćaju .

Da li još nekom ne radi link za online plaćanje računa već nekoliko dana?

Sve ispod 50% na 2god i nije nikakav popust... Meni su tako dali, ali tek pošto sam pokrenuo zahtev za prenos broja. Ističe mi baš još jedan ugovor za manje od mesec dana, nadam se da će i tu biti ista ponuda, videćemo.
U koju mrežu prelaziš kad pokrećeš zahtev? Ja trenutno imam 50% na neo surf, ističe na kraju godine. Verovatno neće ponuditi isto, pa čisto da znam gde preći. Možda globaltel.

vrlo moguce da ce ti ponuditi isto ali uz pretnju prelaskom u drugu mrezu ili nakon nekog vremenskog perioda provedenog na pripejdu.

Da, zato i gledam gde preći, jer u nekoj moram podneti zahtev za prenos. Mega plan je super za ove što prenose broj u A1, ali ne verujem da će mi to ponuditi.

Da, zato i gledam gde preći, jer u nekoj moram podneti zahtev za prenos. Mega plan je super za ove što prenose broj u A1, ali ne verujem da će mi to ponuditi.
Dobar je Globatel da prebacis imaju dobre pripejd pakete, a posle 2 meseca mozes opet negde da prebacis ako ima neka promocija. A mozda ti A1 ponudi nesto povoljno i ostanes tamo.

U koju mrežu prelaziš kad pokrećeš zahtev? Ja trenutno imam 50% na neo surf, ističe na kraju godine. Verovatno neće ponuditi isto, pa čisto da znam gde preći. Možda globaltel.
Prošli put sam u yetel, mada svejedno, svakako treba na prepaid, za slučaj da blef ne prođe...

Dobar je Globatel da prebacis imaju dobre pripejd pakete, a posle 2 meseca mozes opet negde da prebacis ako ima neka promocija. A mozda ti A1 ponudi nesto povoljno i ostanes tamo.
Do sada nisu nikada nudili (a obrnuo sam čini mi se bar 2 puta sve operatere), jednostavno su pustili da broj pređe.

Gde zuris? Sacekaj novogodisnje promocije. Mozda bude nesto dobro. Ako ipak odlucis da promenis mrezu,preporucujem ti Yettel.

Vrh Dno