Još pređeš na Globaltel. I uštediš, a nemaš obavezu.Radio sam uporedjnje cena nekoliko telefona.
Trenutni moj paket paket placam 1700 neo 4 , sa preporucenim paketom i cena u Gigatronu(prvo se njega setio)
A55 256GB uz moj paket TJ NEO 5 3900 plus ucesce 15000 uz Neo 30 4825 sve na 2 godine
Gigatron 50000
Redmi Note 12 pro 512 i Honor 200
uz moju tarifu 3900 plus ucesce 19200
Gigatron Honor 200 60000
Kada ovako pogledam totalno neisplativo da uzimam telefon preko oepratera sem ako nenaidje neka akcija + neki popusti/vauceri
Meni se vise ispalti da kupim telefon platim karticom podleim na 12 rata bez kamate i cao.
Znam ranije kada sam kupovao telefone razlika izmedju telefona u prodavnici i kod operatera nije bila ovolika ovi ga malo preterali
Uz napomenu da tarifa koju imam je NEO4 meni sasvim dovoljna jer imam i sluzbenu karticu gde imam sasvim dovoljno neta da ga ne mogu potrositi mesecno.
Apsolutno, ja sam zato i skočio prošle godine i uzeo Magic 5 Pro za 90k. U A1 je u tom trenutku ispadao tipa 160k pa plus paket.Radio sam uporedjnje cena nekoliko telefona.
Trenutni moj paket paket placam 1700 neo 4 , sa preporucenim paketom i cena u Gigatronu(prvo se njega setio)
A55 256GB uz moj paket TJ NEO 5 3900 plus ucesce 15000 uz Neo 30 4825 sve na 2 godine
Gigatron 50000
Redmi Note 12 pro 512 i Honor 200
uz moju tarifu 3900 plus ucesce 19200
Gigatron Honor 200 60000
Kada ovako pogledam totalno neisplativo da uzimam telefon preko oepratera sem ako nenaidje neka akcija + neki popusti/vauceri
Meni se vise ispalti da kupim telefon platim karticom podleim na 12 rata bez kamate i cao.
Znam ranije kada sam kupovao telefone razlika izmedju telefona u prodavnici i kod operatera nije bila ovolika ovi ga malo preterali
Uz napomenu da tarifa koju imam je NEO4 meni sasvim dovoljna jer imam i sluzbenu karticu gde imam sasvim dovoljno neta da ga ne mogu potrositi mesecno.
Ali zato dele po 15k za reciklažu 😀Ni meni nije jasno, em povecali cene paketa a cne telefona otislo u nebo
Nažalost , svi provajderi igraju na kartu da bez obzira na toliko velike cene uređaja i dalje će se ljudi odlučivati za tarifu sa telefonom .Bude period da je povoljnije uzeti telefon u radnji, pa posle kod operatera, pa u krug... Valjda se "opamete" kad padne prodaja, pa ponude normalnije uslove.
Blago Vama kad radite u dobroj firmi .😄Ranije tj. do pre dve godine sam uzimao jedno 5 telefona tako, jer razlika nije bila prevelika prodavnica operater.
Sada je to vec osetna razlika, cak sam uporedio i sluzbenu tarifu za telefon 50000 u Gigatronu za 2 godine dao bih 10k vise, znaci firma placa tarifu a ja telefon.
I na kraju kad Globaltel prikupi još malo ove nejači, pa tresne cene 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Još pređeš na Globaltel. I uštediš, a nemaš obavezu.
Nema on mogućnosti da tek tako digne cene. Barem ne za sada .I na kraju kad Globaltel prikupi još malo ove nejači, pa tresne cene 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
E prijatelju moj mts je to... U to nemoj da sumnjaš...Nema on mogućnosti da tek tako digne cene. Barem ne za sada .
Ma oni mogu sve realno ali ako je cena Pri - Paid paketa oko 900 dinara sigurno neće da stave duplo od te sume .E prijatelju moj mts je to... U to nemoj da sumnjaš...
Ni meni nije jasno, em povecali cene paketa a cne telefona otislo u nebo
Na žalost ,situacija je mnogo kompleksnija i teža .Malo je nas koji kalkulišemo što se tiče cene telefona, rekao bih. Većina odabere uređaj na rate uz tarifu, ne razmišljajući dalje od toga. Primećujem da ljudi vide operatera kao jedino i logično mesto da se kupi telefon..
U tom slučaju, kako računaju tih par dana, proporcionalno ili svejedno plaćaš iznos celog računa za taj mesec iako ga koristiš samo par dana?
Propocionalno koliko dana koristis pri punoj ceni tarife bez popusta.U tom slučaju, kako računaju tih par dana, proporcionalno ili svejedno plaćaš iznos celog računa za taj mesec iako ga koristiš samo par dana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari