Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Lol, nemam ni ja mrezu, ni Nis ni Knjazevac nemaju, jel zna neko sta se desava?

Ne radi ni meni u Nišu

Možda nas prebacuju na 5G, da malo unaprede bazne stanice 😂

Da se nasalim malo 😃

Upravo se vratila mreža, bar kod mene

Došla mreža!

I meni radi od pre pola sata. Bio je neki veći problem očigledno ovde na jugu.

Prilozi

• Screenshot_20240909_114410.jpg
    Screenshot_20240909_114410.jpg
    53.2 KB · Pregleda: 239
Degradacija, znači dešifrovao, narodno zeznuli smo neko čvorište i otišao čitav rejon u tri lepe pite sa jabukama.

Tek sam skoro saznao da A1 ima obračunski period od 10. u jednom do 10. u drugom mesecu. Kada onda šalju račun, koji je rok za plaćanje i koliko tolerišu dok ne isključe usluge?

Do 17. stize e-racun/sms, rok placanja je 1. u narednom mesecu, najkasnije do 10. ali sto pre, to bolje da platis u pocetku ranije (pocetkom sledeceg meseca).

Nekad se birao obr. p.

Reciklazni popust vazi li samo za telefone ili moze i za druge uredjaje npr.kucni net plus laptop?

Da li se vama menja IP adresa nakon 4h, izgleda da su nesto promenili meni se ne menja

Ima. Za neke pakete 6m free. Čak nije ni jedan dinar ;).

Da li može sa telefonom i reciklažom 6 meseci tarifa free, ako se broj prebaci iz druge mreže?

ali kako sta radis?

Vidim da A1 nudi nove neke postpaid pakete.Nisam ispratio od kada je to tacno krenulo,ali ono sto mi smeta a sto ne vidim da je negde naglaseno je to sto internet jeste neogranicen (NEO Ultra),ali je Hotspot ogranicen na 50GB.
Na koji nacin oni to mogu da isprate i da li to ogranicenje moze da se zaobidje (ipak, ako stoji da je neogranicen,nema razloga da me ucenjuju na koji nacin cu trositi nesto sto "ne moze da se potrosi")?

Unapred su te obavestili i ti si prelaskom/potpisom pristao na uslove.

Mislim ja prvi odlazim sa A1 (cene su uzas postale), ali ako pise, ne treba se praviti lud.

Vidim da A1 nudi nove neke postpaid pakete.Nisam ispratio od kada je to tacno krenulo,ali ono sto mi smeta a sto ne vidim da je negde naglaseno je to sto internet jeste neogranicen (NEO Ultra),ali je Hotspot ogranicen na 50GB.
Na koji nacin oni to mogu da isprate i da li to ogranicenje moze da se zaobidje (ipak, ako stoji da je neogranicen,nema razloga da me ucenjuju na koji nacin cu trositi nesto sto "ne moze da se potrosi")?
Meni recimo ne skida od 50gb za hotspot kad ga povezem sa tv u kuci gde nemam internet a kad ga delim sa drugim telefonima onda skida od ta 50gb.Interesantno...

1 hop vise prilikom hot spot konekcije... moze se zaobici koriscenjem kartice direktno u uredjaju (npr u laptopu ili tabletu koji ima sim slot)...

Unapred su te obavestili i ti si prelaskom/potpisom pristao na uslove.

Mislim ja prvi odlazim sa A1 (cene su uzas postale), ali ako pise, ne treba se praviti lud.
Nisam nista potpisao,nisam jos sklopio ugovor.Ali nije fer sto to nigde ne naglase (ili ja ne vidim - u tom slucaju,moj propust) nego mora takve stvari korisnik sam da saznaje i da se raspituje.Moguce da pise u samom ugovoru,ali ko cita sve to na licu mesta.
1 hop vise prilikom hot spot konekcije... moze se zaobici koriscenjem kartice direktno u uredjaju (npr u laptopu ili tabletu koji ima sim slot)...
U tom slucaju bi mozda upalilo deljenje preko USB-a :)

Nisam nista potpisao,nisam jos sklopio ugovor.Ali nije fer sto to nigde ne naglase (ili ja ne vidim - u tom slucaju,moj propust) nego mora takve stvari korisnik sam da saznaje i da se raspituje.Moguce da pise u samom ugovoru,ali ko cita sve to na licu mesta.

U tom slucaju bi mozda upalilo deljenje preko USB-a :)
Realno na sajtu nigde ne piše... Tako da razumem ogorčenost korisnika...

Prilozi

• Screenshot_20240917-155552.png
    Screenshot_20240917-155552.png
    181.4 KB · Pregleda: 91
  • Screenshot_20240917-155558.png
    Screenshot_20240917-155558.png
    176.6 KB · Pregleda: 67
  • Screenshot_20240917-155613.png
    Screenshot_20240917-155613.png
    86.7 KB · Pregleda: 56
Nazad
Vrh Dno