Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Misli da sa 2mb/s može komotno da se gleda YouTube 360p,a možda i 480p. Za HD je malo, ali na telefonu i to je dovoljno.
Meni to lično nije ok, neko možda jeste. Mene nervira i kada je 720p. S druge strane, nikad ne gledam koliko trošim interneta, koristim hotspot za laptop, za video pozive, uopšte ne razmišljam o tome i nisam potrošio više od 10gb, tako da ni meni to ne treba, ali mi roming net treba. Baš sam puno putovao u prošloj godini, i ova se nastavlja isto i to mi znači.

To što sam rekao da je paket bolji od neo surf i dalje mislim, ali isto tako mislim da su oba dobro odmereni, pa će svako da proceni šta mu se više isplati.

U A1 sam presao zbog Mocne tarife potpisao maja 2022. upravo proverih od cuvenih 1024GB preostalo je 744. Stigao mi je danas mail da mogu vec danas da potpisem nov ugovor

Zašto je sada dobar trenutak da obnoviš ugovor?

Zato što tokom februara možeš da kupiš Honor 90 mobilni telefon putem A1 Online prodavnice.

Možeš ga dobiti uz neku od NEO24 tarifa sa:

• neograničenim minutima i porukama + 24 GB interneta za korišćenje u nacionalnom saobraćaju

• neograničenim internetom za Viber, WhatsApp, Messenger i Facebook aplikacije

• i još dodatnih sadržaja u zavisnosti da li izabereš NEO 24 Joy, NEO 24 Travel ili NEO 24 Protect.
Obnovi ugovor i čekaju te pokloni!

Odaberi tarifu koja ti baš odgovara, a zatim zaviri u Moj A1 aplikaciju jer te tamo čekaju poklon dodaci kao znak zahvalnosti što si deo A1 porodice.

Tvoj A1

Cena sitnica 4000, uz Neo 4 3700, sto mi je previse.
Vidim po ostalim postovima da se nesto nisu pretrgli sa akcijama

Da li se nekome vide ti poklon dodaci ("samo za mene") koji su navodno "dobili"?

Procitao sam negde da svi operateri povećavaju cene, da li ima neko informaciju?

Predji u drugu mrezu.
Meni je istekao ugovor pre par dana. Ponudili su mi 400 minuta i neograničen internet za 1100 dinara. Mislim da je to "neograničen" internet uz ograničenje brzine, ali nisam ni pitao jer me ne zanima da ostajem kod njih, sve i da je džabe, jer oni uvek naplate na ćupriji...
Odobren mi prelazak, tako da, ćao A1, od mene ste dosta oteli.
Isto tako sav net koji ti ostane prenosis u naredna 3 meseca (bar je tako bilo ranije).

I to je tacno, ali opet je do osobe.
Ja mislim da sam u prethodnih 25 dana potrosio max 100 minuta. I kad pogledam racune u poslednje 2 godine(odnedavno sam na prepaidu) nemam mesec da sam presao 400 minuta.
Svako neka izvaga kako mu najbolje, total40 uz popust je dobra prilika nema sta.
Pa uzmes onda A1 pripejd Mocni plan za 900 din. i Bog da te vidi...

Kod prelaska na prepaid produženo do 31. marta za moćni plan 600 dinara, odnosno mesečni upola za 200 i 300. U slučaju propusta, pišite na chat-u preko sajta i tražite Ani (chatbotu) da vas prebaci na agenta ili na twitteru radi aktivacije promotivnog perioda za mesečne planove (6 meseci od datuma podneska zahteva za prenos).

Došlo sa ažuriranjem na novu verziju

Prilozi

• IMG_5632.png
    IMG_5632.png
    173.5 KB · Pregleda: 276
Nadam se da se to isključivo odnosi na one koji pozivaju da bi uvalili neki proizvod/uslugu i da se ne odnosi na "servisne" poruke koje šalju kurirske službe / web shopovi kad te obaveštavaju o statusu isporuke/porudžbine i slično.

Da li je hotspot na neoneo neogranicen. Drugarica nema internet u stanu pa bi nakacila mi tv stick na internet od telefona?

Ne ostavljajte podatke. Privatnost je 0, da bi se upisao broj treba ime i prezime i jmbg broj???
Ne treba. Samo poslednje tri cifre matičnog ili šifra Moj A1 naloga.

Ne treba. Samo poslednje tri cifre matičnog ili šifra Moj A1 naloga.
i odatle moze za prepaid upis da se radi dok za postpaid moze iz moj a1 app direktno

Tu sam podneo zahtev za upis u nedelju, a u ponedeljak već upisan. Druga će pesma da bude između Ipsosa i mene. Od sad ima da me zovu samo kao panelistu! 🤓

Tu sam podneo zahtev za upis u nedelju, a u ponedeljak već upisan. Druga će pesma da bude između Ipsosa i mene. Od sad ima da me zovu samo kao panelistu! 🤓
za postpaid brojeve prepodne podneto vec upisani.Doduse ovo sam iz moj a1 app podnosio.Za prepaid sam tu podneo pa cekam sad kad ce upisati

Da li postoji neka promocija vezana za prebacivanje broja u a1 mrezu? Preko virtual shop-a nude klasiku, kao sa sajta. Da li je neko skoro uspeo dobiti neo neo sa 50% bez telefona?
Ako ima nekog a1 agenta ovde neka pusti dm.

Nadam se da se to isključivo odnosi na one koji pozivaju da bi uvalili neki proizvod/uslugu i da se ne odnosi na "servisne" poruke koje šalju kurirske službe / web shopovi kad te obaveštavaju o statusu isporuke/porudžbine i slično.
Niko ne dade odgovor na ovo?

Poruke od kur. sluzbe,raznih sopova i drugo ti svakako stizu na viber. Sigurno da oni nisu ukljuceni u zabranu.

• Like
Reagovanja: uji
Ne odnosi se. Dobio sam poruku od Post i dExpress na Viber. Preciznije rečeno, svim trgovcima kojima si dao saglasnost za komunikaciju na broj, imaju pravo da te zovu/šalju promotivne poruke, za loyalty program recimo. Pristanak na obradu podataka povlačiš na isti način na koji si dao (saglasnošću sa uslovima korišćenja web shop-a, na primer).

meni se ne vide ti pokloni u A1 aplikaciji, ali sam dobio mejl u kome su navedeni poklon dodatci
Hvala, znaci opet njihov fenomenalni sistem! Zena je svojevoljno akitivrala i net protekt i naravno nista od podataka za aktivaciju nije dobila, vec 2 nedelje razmatraju problem, iako sam rekao da vrate novac...

A da bi navodno proradila ponuda "samo za tebe" odgovore da se obrise cache i iskljucio vpn, reko koliko puta treba to da uradim na 3 testirana telefona... Nista vise nisu odgovorili...

A kako se odbraniti od promotivnih poruka A1? Od pre par dana nisam korisnik, a i dalje mi šalju junk SMS.

A kako se odbraniti od promotivnih poruka A1? Od pre par dana nisam korisnik, a i dalje mi šalju junk SMS.
Isključi u aplikaciji...
Profil pa pristanak na obradu podataka, Iskljucis to...
Ako nemas vise nalog. Mislim ne možeš da se ulogujes... Idi na chat sa Anom, trazis agenta i njemu isto reci.

Pošalji prigovor i ako posle odgovora nastave sa slanjem, pripreti Ratelom. Doživeo sam to sa Yettel-om posle prelaska u Globaltel.

Trenutno nikako..

Nazad
Vrh Dno