Po iskustvima sa prethodnih strane besplatno ne ali daju 6 mjeseci po 999 dinara.Jel se može dobiti koji mesec džaba ako pređem sa telekoma
NIdu podigli nama koji vec smo pod ugovorom, kao sto to radi yettel...Kako kasnije??? Kad su prvi poskupeli za 100 dinara kada su izbacili Neo 24!!!
Ne pratite na casu...
24 travel ima 24gb rominga koje mozes iskoristiti kako hocesZavisi od tvoje potrošnje interneta. Ako ne potrošiš više od 24GB onda nema smisla uzimati NeoNeo.
Plus Neo 24 Travel ima i 1GB roming interneta mjesečno.
Ja planiram sa Neo 5 preći na Neo 24 Travel.
Tako je.24 travel ima 24gb rominga koje mozes iskoristiti kako hoces
Meni ističe krajem meseca i zvali me i nudili NeoNeo sa 200 din popusta u odnosu na redovnu cenu (2499-200=2299) za paket bez telefona.Da li je neko obnavljao ugovor u A1 posle nove godine ? Da li ste uspeli izvuci neki popust (podneli zahtev za prenos broja)?
Meni istice ugovor za 15 dana, zvali su me prosle nedelje i ponudili isto sto im imaju na sajtu…
Isto i ja planiram, Yettel na prepaid i cekam 50%. Posto od A1 izgleda nema nista..Meni ističe krajem meseca i zvali me i nudili NeoNeo sa 200 din popusta u odnosu na redovnu cenu (2499-200=2299) za paket bez telefona.
Sa telefonom, NeoNeo po redovnoj ceni (3999) i 10 hiljada dinara popusta ukoliko uzmem neki od premium telefona koji se odbija od ostatka duga, dakle učešće mora da se plati u celosti, a onaj ostatak se umanjuje tim popustom.
Po svoj prilici ću ja u Yettel na prepaid, pa da čekam 50% popusta za Total 40 (manje od 1700 dinara) jer čisto sumnjam da će ovi iz A1 ponuditi išta normalno nakon zahteva za prelazak.
Sve zavisi od osobe do osobe.Da se ne lažemo, total 40 je mnogo bolji paket. Neo surf ima neograničeni internet, ali 40gb po maksimalnoj brzini, ostatak po 2mb, praktično neupotrebljivo za bilo šta osim mejlova, vesti i sl. Total 40 ima roaming data svakog meseca (kome treba, meni na primer treba), kao i hbo max i deezer (koje ljudi ili koriste ili trampe za neku drugu pretplatu koja im treba). Neo surf se može uzeti za koliko? Nešto mi se čini da sam pročitao 1100-1200? Jeste pošteno jeftiniji, to ne sporim.
Ovo je onda 200din manje mesečno u proseku po postojećim cenama, odnosno oko 300 din manje od 1.3. Meni bar deezer znači, hbo imam i dao sam sestri da koristi, nemam pojma da li ga koristi. Suštinski, svako će odlučiti šta mu više znači, spor neograničeni net nakon 40gb potrošenih i 200/300 din uštede, ili roaming + ove aplikacije.1500 din, prvih 6m 1000
I to je tacno, ali opet je do osobe.Zaboravljate bitnu stvar, a to je da neo surf ima samo 400 minuta razgovora, a total40 neograničeno. Jednostavno se to ne može porediti
Misli da sa 2mb/s može komotno da se gleda YouTube 360p,a možda i 480p. Za HD je malo, ali na telefonu i to je dovoljno.Da se ne lažemo, total 40 je mnogo bolji paket. Neo surf ima neograničeni internet, ali 40gb po maksimalnoj brzini, ostatak po 2mb, praktično neupotrebljivo za bilo šta osim mejlova, vesti i sl. Total 40 ima roaming data svakog meseca (kome treba, meni na primer treba), kao i hbo max i deezer (koje ljudi ili koriste ili trampe za neku drugu pretplatu koja im treba). Neo surf se može uzeti za koliko? Nešto mi se čini da sam pročitao 1100-1200? Jeste pošteno jeftiniji, to ne sporim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari