Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Istekao mi ugovor u MTS-u, i razmisljam da predjem u A1. U MTS-u ima paket Omorika 25 koji bi me izasao 2000din mesecno. U A1 bih uzeo Neo23 travel, izasao bi me 1350din mesecno. Kod A1 bih imao i 23gb data u roaming-u sto mi znaci, ali nije bas presudno.. Da li da prelazim u A1, ima li skrivenih z.....cija koje bi me ocekivale?
Pa zavisi sta tebi najvise odgovara, tj. sta ti najvise treba iz paketa. Takodje uzmi u obzir i kakva je mreza tu odakle si ti, u mom kraju je recimo MTS ocajan, mada kod tebe moze biti obrnuta situacija.

S obzirom da ti je istekao ugovor, mozes se cenkati pa da dobijes neki popust, probaj to obavezno

Možda će ti ponuditi iz A1 Neo Neo za 1250, ako ti više odgovara.

To dodje 12 meseci za dzabe, jos bolje nego 6 meseci kod Neo23., Jel su nekome to vec nudili, da ne bude da me oduvaju samo tako?
edit: Vidim da jesu, probacu da uzmem ili Neo23 ili NeoNeo sa 50% popusta (12 meseci dzabe).

Poslednja izmena:
Kako biste saznali koju smo specijalnu ponudu za obnovu ugovorne obaveze pripremili za Vas, posetite najblize A1 prodajno mesto do 31.08.
Vas A1
______

Trenutni sam na mocnoj tarifi i istice mi ugovor. Sta mogu da ocekujem, kakvu ponudu? Ne bih da se cimam dzaba do poslovnice za nista

Ja sam u istoj situaciji, nije mi stiglo to doduse.
Zvao sam call centar da pitam, nista mi nisu ponudili. Pitao sam za Neo 23 imam li neki dodatni popust, kazu to je vec snizena cena :D

Istekao mi ugovor u MTS-u, i razmisljam da predjem u A1. U MTS-u ima paket Omorika 25 koji bi me izasao 2000din mesecno. U A1 bih uzeo Neo23 travel, izasao bi me 1350din mesecno. Kod A1 bih imao i 23gb data u roaming-u sto mi znaci, ali nije bas presudno.. Da li da prelazim u A1, ima li skrivenih z.....cija koje bi me ocekivale?
Podneses zahtev za prenos broja u drugu mrezu i dobijes ponudu. Otac bas pre neki dan podneo posto nisu hteli da mu izadju u susret, pa je dobio Omoriku 25, prvih 6 meseci po 770din, potom narednih 18 meseci po 1609din, sto mu u proseku izadje na 1400din mesecno.

Kako biste saznali koju smo specijalnu ponudu za obnovu ugovorne obaveze pripremili za Vas, posetite najblize A1 prodajno mesto do 31.08.
Vas A1
______

Trenutni sam na mocnoj tarifi i istice mi ugovor. Sta mogu da ocekujem, kakvu ponudu? Ne bih da se cimam dzaba do poslovnice za nista
Trazi da obnovis mocnu pod istim uslovima ili NeoNeo za 1250 ili isti novac! Isto me ceka za koji mesec za zenin ugovor i necu ici na nista manje od toga.

Nista od toga. Neo neo za 1250 din. moze da se dobije samo uz vaucer koji daju svojim zaposlenima. Ako ga nemas,bio ti nov korisnik ili postojeci (ako obnavljas ugovor) za vas vaze cene koje se nalaze na njihovom sajtu. To je odgovor A1 agenta kontakt centra.

Gđi su to ponudili prilikom prelaska iz Ytl.

A da li neko zna kako taj paket moze da se dobije za 1250 dinara kada se prelazi iz mts mreze? Da li preko nekog agenta ili?

Nista od toga. Neo neo za 1250 din. moze da se dobije samo uz vaucer koji daju svojim zaposlenima. Ako ga nemas,bio ti nov korisnik ili postojeci (ako obnavljas ugovor) za vas vaze cene koje se nalaze na njihovom sajtu. To je odgovor A1 agenta kontakt centra.
Zahvalis se na saradnji i trazis kod drugog operatera -50% na pretplatu na 24 za tarifu koju zelis... Mada je greska u koracima, trazis ove iz prodaje da te zovu an ne 1234...

Ja sam u Globaltelu i hteo sam da se prebacim u A1 ali su mi rekli da cene sa sajta vaze za sve,nema nikakvog dodatnog popusta. Sad cekam da drug koji radi kod njih dobije vaucere za Neo neo pa da predjem.

Da li se placa promena broja?

Vas A1
______

Ista poruka stigla i meni. Otišao sam u poslovnicu gde mi je zaposleni rekao da imam 3 ponude. Kako on kaže najbolja ponuda je za neo neo 2000 dinara mesečno u naredne 2 godine.

Vas A1
______

Slična situacija taj paket ali za oko 2 meseca mi istice ugovor.Zvao i pitao trenutno su mogli da mi ponude neo neo za 2300 din. inače je 2500 sa ugovorom.Rekao sam da cu još da sačekam....(druga opcija neo 23 za oko 1800 din)

Mene je zvao agent jer sam on line podneo zahtev za prenos broja iz Mts u A1.Nudo mi agent neo neo 1250 dinara
Kaze zavrsi se za dva dana.E sad iz Mts-a su mi nudili damo Omoriku 12 po 1500 sto sam odbio.Nadam se da ovaj neo neo nema nekih skrivenih troskova jer ja idem na varijantu ko da manje.

I jedno pitanje pominje mi agnet hotspot 50gb ali mi nije jasno ako je internet neogranicen sta ce mi onda 50gb za hot spot?Mislim ako neko moze da pojasni posto nisam bas u materiji

U neo tarifama nema uopšte ili je shareovanje interneta jako ograničeno. U neo neo tarifi može da se shareuje 50gb mesečno

Mene je zvao agent jer sam on line podneo zahtev za prenos broja iz Mts u A1.Nudo mi agent neo neo 1250 dinara
Kaze zavrsi se za dva dana.E sad iz Mts-a su mi nudili damo Omoriku 12 po 1500 sto sam odbio.Nadam se da ovaj neo neo nema nekih skrivenih troskova jer ja idem na varijantu ko da manje.
Agent 😎 mislim da je to obican radnik iz sluzbe za brigu o korisnicima.
Nadam se da ce i mene cimnuti tako sa tom ponudom, pristao bih odmah.

Istekao ugovor na broju koji koristim za firmu (Neo Biz 8 za 1500din mesečno) i dobio sam ponudu da obnovim ugovor sa novom tarifom "Neo Biz Connect" po "specijalnoj" ceni koja je 85 dinara niža od redovne.

Ne znam šta sam očekivao kad su mi poslali personalizovani link sa ponudom "samo za mene", ali kad sam video kakav sam "popust" dobio sam mislio da me neko zeza :)

Bar te nisu kontaktirali iz BizUpTeam.

Danas me zovu, kažu A1, nijednog trenutka ne pominju BizUpTeam, ugašen je moj postojeći paket, pa moraju da prebace na novi paket, koji je 300 dinara jeftiniji, a ima više sadržaja. Pa kada mi istekne obaveza za telefon, onda da odlučim dalje, a do tada plaćam manji račun sa više opcija.

I ja reko' vau, baš su nešto fini, u čemu je fora?!

Stigne na mail ugovor, subject "A1 Srbija - Ugovor", u domenu mail adrese vidi da je BizUpTeam pošiljalac ponude, ugovorna obaveza 30 meseci.

Bukvalno bi im trebalo zabraniti poslovanje zbog ovakvog pokušaja prevare.

Ukinut tvoj paket MORAMO da te prebacimo, da manje plaćaš dok ne otplatiš telefon, pa da onda odlučiš šta ćeš, a zapravo na postojećih 6 meseci, dodaju još 24 meseca.
Možda i može da se vrati na Full pretplatu i uzme telefon nakon tih 6 meseci, ali način na koji nude usluge,...

Yettel se vec odavno proslavio sa uvaljivanjem usluga, ali A1 ih izgleda prati u stopu... Posebno SMS na postpaidu (em non stop spamuju, em spamuju bez ikakvog smisla) Kupi dodatne minute za Neo Neo paket, pa uzmi telefon po boga pitaj kakvim uslovima? Sta da kupim dodatne minute na neogranicene? Ili da sam hteo telefon uzeo bi odmah uz ugovor, ne dva dana posle da uzimam novi telefon...

A šta se dešava po defaultu kada ovog meseca istekne INTARIFA, a ja ne produžim ugovor?

@Miki919 Skini A1 aplikaciju i iskljuci ponude...

@nagard Bice ti najverovatnije 1500 dinara mesecno, odnosno koliko pise u ugovoru nakon isteka ugovorene obaveze.

Meni na privatnom broju "Moćna tarifa" savršeno odgovara i najradije bih nastavio nju da koristim po isteku ugovorne obaveze ali po komentarima u ovoj temi vidim da su totalno šarene uslove nudili. Meni, ako ne grešim, u ugovoru stoji da je puna cena za "moćnu tarifu" 2.499 ili tako nešto (jer sam svojevremeno uzeo i telefon) a neki su pominjali cenu od 1.500 dinara (verovatno drugi period potpisivanja u odnosu na mene i bez telefona). Tako da iako mi sama tarifa odgovara, kontam da je ipak povoljnije ići na neo23 ili preći kod drugog operatera jer za 2.500 (ili manje) svašta nešto može da se dobije na drugim mestima.

Meni na privatnom broju "Moćna tarifa" savršeno odgovara i najradije bih nastavio nju da koristim po isteku ugovorne obaveze ali po komentarima u ovoj temi vidim da su totalno šarene uslove nudili. Meni, ako ne grešim, u ugovoru stoji da je puna cena za "moćnu tarifu" 2.499 ili tako nešto (jer sam svojevremeno uzeo i telefon) a neki su pominjali cenu od 1.500 dinara (verovatno drugi period potpisivanja u odnosu na mene i bez telefona). Tako da iako mi sama tarifa odgovara, kontam da je ipak povoljnije ići na neo23 ili preći kod drugog operatera jer za 2.500 (ili manje) svašta nešto može da se dobije na drugim mestima.
Mene su i obavestili da mocnu tarifu mogu da koristim i po isteku UO ali za oko 2900 din što je suludo obzirom da su mi ponudili i varijantu za obnovu 2300 din za neo neo gde bi sve bilo neograničeno....

Ne znam šta je Teledirekt, ali ovi su kompanija u kojoj ne može svako da radi, jer da te u 5 minuta nekoliko puta slaže, mora da budeš posebna ličnost. Ili mnogo glup, pa da radiš po protokolu i zapravo ne znaš da lažeš ili da ti je to normalan način funkcionisanja.

Koliko sam razumeo, zovu samo pravna lica.

'ladno mi ova žena opet poslala mail, sa objašnjenjem kako cu vec od 1.9. plaćati manji račun, a ugovornu obavezu od 24 meseca je pomenula kao nešto potpuno normalno i da ću i nakon 24m opet moći "6 meseci ranije" da obnovim ugovornu obavezu.

U telefonsko razgovoru je rekla "kada otplatite telefon, onda vidite šta dalje".

Tek sad nisam siguran da li ona, kao operater, zna da zapravo ljudima uvaljuje nešto, ili je prosto ograničena i ubedili su je da mi nudi pravu stvar. Doduše, ovo je predefinisan odgovor.

Anyway, njihov mail je inicijalno bio u spamu, pa sam ga danas tamo i vratio.

Poslednja izmena:
Ja sam jedva otkačio tih 24 + X meseci. Iako mozes ranije za X meseci da produžiš ugovor, oni te na taj način teraju da ostaneš sa njima, jer tebi 24 meseca traje popust na paket, a X meseci plaćaš punu cenu, pa ti se više isplati da uzmeš novi ugovor kod njih nego da plaćaš punu cenu tih X meseci eo isteka ugovora.

Ja sam zato i prešao na NEO Surf, iako sam imao bolji paket za 100 dinara više, samo da bih imao uvek istu cenu paketa, do kraja ugovorne obaveze. Pa kad dođe istek ugovora, mogu ili da pređem u drugu mrežu, ili da tražim da mu ponude nešto bolje i da ostanem u A1.

'ladno mi ova žena opet poslala mail, sa objašnjenjem kako cu vec od 1.9. plaćati manji račun, a ugovornu obavezu od 24 meseca je pomenula kao nešto potpuno normalno i da ću i nakon 24m opet moći "6 meseci ranije" da obnovim ugovornu obavezu.

U telefonsko razgovoru je rekla "kada otplatite telefon, onda vidite šta dalje".

Tek sad nisam siguran da li ona, kao operater, zna da zapravo ljudima uvaljuje nešto, ili je prosto ograničena i ubedili su je da mi nudi pravu stvar. Doduše, ovo je predefinisan odgovor.

Anyway, njihov mail je inicijalno bio u samu, pa sam ga danas tamo i vratio.

Lazu! Kao i ona druga firma sto zove privatne korisnike, zaboravio sam kako se zovu.

Bio pored komsije kad je stavio poziv na spikerfon, kaze mu teta, samo danas specijalna akcija za va Neo Surf za 1500 dinara i neki telefon za dinar ako obnovi ugovorenu obavezu 3 meseca ranije. Reka sam mu, idi na sajt pa ces da vidis da je to standardna ponuda, ako pristanes 🐑 si...

Kao sto je @Darko95 napisao, ako se ne nudi nesto spektakularno tesko ces se resiti tih ranijih meseci, odnosno bice skuplja pita nego tepsija.

Nazad
Vrh Dno