Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Da li mi se čini,ali cene sa ovim novim tarifama su daleko skuplji?

400 poruka niko u Srbiji neće potrošiti, ali 400 minuta može nekim biti problem, meni je dovoljno i 300, a tu su i postpaid dodaci.
Samo jedna napomena, Neo Surf nema 400 poruka i 400 minuta.

"Tarifni paket NEO Surf tokom obračunskog perioda omogućava Pretplatniku neograničeni prenos podataka u okviru kojeg je 40 GB dostupno po maksimalno dostupnoj brzini, nakon čega se brzina smanjuje na 2 Mbps do kraja tog obračunskog perioda i ukupno 400 obračunskih jedinica koje mogu da se koriste bilo za minute, SMS ili MMS (minut=SMS=MMS) ili u kombinaciji navedenog do ukupno 400 obračunskih jedinica. Nakon potrošenih 400 obračunskih jedinica, minuti i SMS/MMS se naplaćuju."

Piše sitnim slovima skroz dole u dodatnim informacijama: https://a1.rs/privatni/postpaid/NEO

Da, bez obzira da li trošiš poruke ili minute, sabira se do 400. Funjarski...ali meni završava posao. Bitniji mi je internet, a 40 GB mesečno mi je dovoljno. Za 1500 din. mi je ok. Do sada sam plaćao duplo više za nešto šta nisam koristio ni trunku koliko sam imao...
Čak sam izračunao da mi je par stotina jeftinije da uzmem Neo Surf + Motorolu G60 u A1 nego da uzmem istu tarifu bez telefona i da G60 uzmem negde na 24 rate...
Šteta što im je izbor telefona očajan.

Racunajte kao kod Yettela, -50 dinara ako imate aktiviran eRacun.
Pise vam ispod tarifa u sekciji "Dodatne informacije".
Ili je po tekstu )kratki opis tarife) taj "minus" vec uracunat?

*Prepaid planovi, nepromenjeni.

Definitivno je sklonjena intarifa, sad više nema tarifa bez UO.

Dakle biće moćni plan 6 meseci po 600din, a za posle ćemo da vidimo.

SKlonili su Neo max, a na Neo su iskusno stavil "50Gb za internet hotspot"

Takodje ja sam razmisljao o S22 Ultra sa Neo Max tarifom sve je bilo cini mi se oko 10tak iljada mesecno (tarifa+fon na rate) mozda i koji dinar manje, sad NEO platinum i ovaj telefon skoro 14k :ROFLMAO:(y)
:ROFLMAO::ROFLMAO:(y)

Poslednja izmena:
Da li je u Neo Neo sve neograničeno,mada me u stvari interesuje internet?

Kao zamena za intarifu moze da bude mesecni plan 900 na prepaidu...

Samo Neo Surf deluje interesantno da jedva prodje i eventualno Neo Neo, sve ostalo je cisto dranje! Ugovor sa telefonom posebna prica... Kome ove odgovara svaka cast!

Izgleda ce biti prebeg na prepaid pre nego ove cene...

Preletačina u mts na omorika 3 za 1300 din i 25TB interneta i zdravo

Neki info sta nude za preletace u a1? Pre je bilo 6m po 1 din.

Hteo sam da predjem na Neo Neo online,ne dozvoljava se.Da li zbog toga što sam pod ugovorom koji ističe za pola godine,mislio sam da se uvek može preći na skuplju tarifu?Inače koristim intarifu.

Ne moze online do 3 meseca pred istek.

Pozdrav svima. Sto se tice novih paketa, ja sam itekako razocaran. Do juce si mogao sa Neo 5 za 1599din da imas godinu dana neogranicen net, nakon toga 5gb i aplikacije... Sada je Neo 4 tu, a ako zelis 3 aplikacije izadje skuplji od bivseg Neo 5 :).... Sledeci paket je Neo 20 haha, i tu ako zelis besp.aplikacije dodas jos koji dinar... Za telefone uz pakete nemam ni komentar, cista pljacka... Ja begam u MTS, tri puta vise neta za iste pare :(

• Like
Reagovanja: uji
Šteta za ukidanje Intarife. Biće lepo dok bude trajalo sa servisnom promocijom od 500 dinara mesečno. Posle ću svoj glavni Yettel broj preneti na A1 prepaid.

@momboj
To nije zvanicna ponuda i nema je na sajtu, pocela je pre par dana.
Ssd vise nema nista povoljno u A1 , koristim intarifu za 500 dinara, i tom opsegu cu traziti nesto oko nove godine. Globatel , mesecni planovi nesto ce biti.

Inace na sajtu se nigde ne vidi Neo Platinium tarifa.

Da li neko zna daje li neko od Yettel-a, MTS-a ili A1 da se uzme telefon uz paket i da se recimo u nekom trenutku(recimo posle par meseci) plati ceo telefon(preostale rate)? Da ostane samo pretplata...

To ces morati njih da pitas, online to ne dozvoljavaju, isprobano vise puta...

NEO Surf je best buy, 40 GB mesečno je kao Moćna Tarifa, samo još bolje.
400 poruka niko u Srbiji neće potrošiti, ali 400 minuta može nekim biti problem, meni je dovoljno i 300, a tu su i postpaid dodaci.

Da li neko zna da li se naplaćuju pozivi ka Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori iz Srbije u A1 mreži, po ovome bi trebalo da je tako?
Pozivi ka BIH, CG iz Srbije, tj iz matične mreže se tretiraju kao međunarodni pozivi i tako se i tarifiraju. To što je A1 objavio znači da kada si u recimo BIH i odatle zoveš, taj poziv ulazi u kvotu pretplate, tj ne tarifira se dodatno.

Samo jedna napomena, Neo Surf nema 400 poruka i 400 minuta.

"Tarifni paket NEO Surf tokom obračunskog perioda omogućava Pretplatniku neograničeni prenos podataka u okviru kojeg je 40 GB dostupno po maksimalno dostupnoj brzini, nakon čega se brzina smanjuje na 2 Mbps do kraja tog obračunskog perioda i ukupno 400 obračunskih jedinica koje mogu da se koriste bilo za minute, SMS ili MMS (minut=SMS=MMS) ili u kombinaciji navedenog do ukupno 400 obračunskih jedinica. Nakon potrošenih 400 obračunskih jedinica, minuti i SMS/MMS se naplaćuju."

Piše sitnim slovima skroz dole u dodatnim informacijama: https://a1.rs/privatni/postpaid/NEO
Ovo sa min/sms je slično kao Smart" jedinice" iz 2012. godine.

Ovo je užas.

Moraju nešto da zakinu jer im onda neo neo tarife nemaju smisla. Ako je neograničeno poziva i sms i plus 40gb mesečno, to je za veliki broj ljudi ekvivalent neoneo paketa.
Svakako, u 2022. godini postojanje paketa u kome sms i minuti nisu neograničeni je sramotno. I jadno je da ti daju 400 nečega da delis na sms I minute za 1500 dinara...
Nadao sam se da će da bude nešto približno mocnoj tarifi a dobio sam 1TB na rate i ograničene pozive. Izgleda da će da "padne" omorika sa dobrodošlicom od 25TB za 1299din.

Najveca mana paketa je sto ne postoji neki koji nudi za 10eura - sve neograniceno.
Onda bih mogao na miru da sve trosim.

*Svetu se ne moze ugoditi.

Moraju nešto da zakinu jer im onda neo neo tarife nemaju smisla. Ako je neograničeno poziva i sms i plus 40gb mesečno, to je za veliki broj ljudi ekvivalent neoneo paketa.
Svakako, u 2022. godini postojanje paketa u kome sms i minuti nisu neograničeni je sramotno. I jadno je da ti daju 400 nečega da delis na sms I minute za 1500 dinara...
Nadao sam se da će da bude nešto približno mocnoj tarifi a dobio sam 1TB na rate i ograničene pozive. Izgleda da će da "padne" omorika sa dobrodošlicom od 25TB za 1299din.
Pa da daju NEO min/SMS i 40 gb neta bi značilo da mogu da pogase sve ostale pakete.

SKlonili su Neo max, a na Neo su iskusno stavil "50Gb za internet hotspot"

Takodje ja sam razmisljao o S22 Ultra sa Neo Max tarifom sve je bilo cini mi se oko 10tak iljada mesecno (tarifa+fon na rate) mozda i koji dinar manje, sad NEO platinum i ovaj telefon skoro 14k :ROFLMAO:(y)
:ROFLMAO::ROFLMAO:(y)
Uzeo sam S22 Ultra kod A1, Neo Neo max plus telefon 8147 din sve zajedno, tako da je to bilo najpovoljnije u tom trenutku u odnosu na ostala dva operatera. Naravno uzeo sam u preorderu.

Jasno je da su prikupili dosta korisnika agresivnim reklamiranjem prethodnih godina (6 meseci za dinar, neograničen internet), pa sada podižu cene. Ali i dalje su te cene sve jeftinije od istih paketa na sajtu Yettel-a što najviše ljudi koji bira novu mrežu i gleda, što oni i znaju, pa zato to i rade.
  • Recimo: Neo 4 je 1500 dinara (sa aktivnim Net&Chat ima još 4GB i košta 1798 dinara), dok je u Yettel-u ekvivalentni Total 5 paket 1899 dinara.
  • E sad, taj isti Total 5 (5GB) sa 50% popusta se dobije za 1125 dinara, Total 12 (12GB) sa 50% popusta je 1525 dinara što je neuporedivo povoljnije od Neo 4! Ali neće njih mnogo saznati ni da ova ponuda postoji.
*sve cene su sa aktivnim e-računom

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno