Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Zbunjuje me sto je sve do pre par meseci radilo kako treba, a ja u medjuvremenju nisam nista menjao, bas mi se vise ne ide u poslovnicu da uplacujem dopunu, racune placam elektronski sa tr, mislio sam da je to nesto privremeno i da ce proraditi.
Nista od gore navedenog ne pomaze, hvala...

A1 app radi na oba telefona sa različitim sistemima. Juče nije radila, vidim da su promenili startup pozadinu.

Pre nedelju dana sam, bez ikakvog moranja, azurirao Moj A1 aplikaciju, racunajuci da je bolja. Ali, evo, proslo je nedelju dana i nikako da mi se ocita saobracaj, samo se vrte oni krugovi. Nema sta nisam probao.

Da li mozda neko zna gde mogu da skinem stariju verziju, tipa sajtovi APK i slicno?

Pre nedelju dana sam, bez ikakvog moranja, azurirao Moj A1 aplikaciju, racunajuci da je bolja. Ali, evo, proslo je nedelju dana i nikako da mi se ocita saobracaj, samo se vrte oni krugovi. Nema sta nisam probao.

Da li mozda neko zna gde mogu da skinem stariju verziju, tipa sajtovi APK i slicno?
Probaj da izbrišeš cache and data, reinstaliraj aplikaciju, pa probaj ponovo.

Probao i nista, kad god skinem aplikaciju samo krugovi, krugovi... Nacekam se i dok dodjem do tih krugova.

Имаш на apkpure старе верзије.

Размишљам да пређем из Теленора (садашњег Јетела) у А1 због бољих услова за куповину Ајфона 13 Мини. Дају ли неке посебне погодности за пренос броја из друге мреже?

Размишљам да пређем из Теленора (садашњег Јетела) у А1 због бољих услова за куповину Ајфона 13 Мини. Дају ли неке посебне погодности за пренос броја из друге мреже?
Imas 3meseca za 1rsd.

Na apkpure-u nisam nasao stariju verziju od ove trenutne. Mozda bih lakse nasao stariju verziju aplikacije da znam njen broj, a broj ove trenutne aplikacije je 4.7.0.0.

Traje do 17.04 , zna Vip često da izbaci akcije manje ili više korisne za nas. Izgleda da forsiraju pakete sa cenom od 1500 svi provajderi. Ali taj net i dalje se daje na kašičicu.
Bila je odlična akcija prošle godine, neograničeni pozivi i 1TB interneta koji trošiš 2 godine, kako želiš, 1500din, ne znam da li će opet ponavljati tu akciju i koliko bi sada to koštalo, pa razmišljam da potpišem novi ugovor dok traje ova akcija 1500 din za 15gb mesečno, što će verovatno u većni meseci zadovoljiti moje potrebe za interenetom, ne znam da li neko nudi bolje uslove za internet ?
Neko je spominjao, ukoliko sam dobro ispratio, da je dobio neke bolje uslove od a1 jer im je najavio raskid ugovora, meni je ugovor istekao kod a1, pa ne znam da li to ima neke veze?

Ako ti ne odgovara imas onu intarifu bez ugovora 1000 din mesecno pa da cekas neku akciju koja ti odgovara, ja kad god sam trazio nista nisam dobio od njih a vidim da su neki dobili.

Meni istice kod MTS jedan od ugovora , pa bih presao u A1 , ovaj Neo15 se ne cini los ? Najvise zbog neta :) .

Ako ti ne odgovara imas onu intarifu bez ugovora 1000 din mesecno pa da cekas neku akciju koja ti odgovara, ja kad god sam trazio nista nisam dobio od njih a vidim da su neki dobili.
Malopre sam bio u poslovnici kod mene, još 4 meseca sam pod ugovorom, predložili su mi ukoliko želim sada da potpišem ugovor za tu promociju 1500 din. 15GB, ali da 4 meseca pre kraja ugovora moram da potpišem novi ugovor, inače ću plaćati punu cenu. Nisam skapirao koja bi to bila puna cena ukoliko tada ne produžim ugovor, trenutni paket je Neo od 1000 din, 3GB.
Koliko sam gledao za tu količinu podatak to je najbolja ponuda, sada plaćam 1000 din imam 3GB i kada mi zatreba dodatnih 12GB plaćam 1100 din, a 4GB dodatnih im je 700 din. Imaju i onaj paket od 1TB, 2 godine trošiš kako želiš, reče da nije na promociji i da je cena za taj paket 2200 din.

Poslednja izmena:
Mene malopre zvali iz MTS :) , neka Zmaj tarifa 15 GB za net i po 10 G za Insta i Tiktok 999 dinkica .5000 min u mrezi i 250 van , realno mi treba 100 min . Ovi iz MTS citaju Bench , tetke mi :cool: .

@phantomr imas par stranica unazad, kolega koji je podneo zahtev za prelazak u drugu mrežu, su ponudili Neo3 za 740 ili 760 dinara. Pre nove godine si imao akciju kombi, mogao je svako uz bilo koji postojeći Neo ugovor da veze Ponesi net paket sa 20gb svaki mesec +1TB na 24 meseca. Sa 100% popusta i 6 meseci po 1 dinar. Što je izlazilo oko 375 dinara za 60gb mesečno.
Da ima od skora opet u ponudi Moćna tarifa ali po ceni od 2200 dinara.
Neko uspe da izboksuje povoljnije novu ugovornu obavezu ako podnese zahtev za prelazak u novu mrežu. Ima sigurno značaja redovno plaćanje računa i potrošnja.
Ko podnese zahtev za prelazak u drugu mrežu, a da ima alternativu. Redovno plaća ima velike šanse da dobije dosta povoljniju ponudu.

Dobijali su Intarifu za 500-600 din. ja imam 6 meseci do isteka, bio da vidim za ovaj Neo15 od 1500 din. ako hocu sad da produzim placam penal jednu punu pretplatu te tarife i ide mi NEO 15, 24 meseca plus ovih 6 meseci.
Sacekacu ako bude mozda NeoNeo na nekoj akciji pa tada da produzim ili ako mi istekne ugovor a neko drugi ponudi bolje cepam tamo.

da li neko ima problema sa internetom..pozivi rade normalno,ali internet ne radi.
NBG ako je bitna lokacija

Nemam problema sa internetom, sada pun signal, do skoro 4 crte, centar Leskovca. Čak je prošle nedelje popravljen prijem, tako da sad imam 2-3 crte u prizemlju vikendice i ne moram više da budem na spratu zbog boljeg dometa. To je područje označeno žutom bojom na mapi.

@phantomr imas par stranica unazad, kolega koji je podneo zahtev za prelazak u drugu mrežu, su ponudili Neo3 za 740 ili 760 dinara. Pre nove godine si imao akciju kombi, mogao je svako uz bilo koji postojeći Neo ugovor da veze Ponesi net paket sa 20gb svaki mesec +1TB na 24 meseca. Sa 100% popusta i 6 meseci po 1 dinar. Što je izlazilo oko 375 dinara za 60gb mesečno.
Da ima od skora opet u ponudi Moćna tarifa ali po ceni od 2200 dinara.
Neko uspe da izboksuje povoljnije novu ugovornu obavezu ako podnese zahtev za prelazak u novu mrežu. Ima sigurno značaja redovno plaćanje računa i potrošnja.
Ko podnese zahtev za prelazak u drugu mrežu, a da ima alternativu. Redovno plaća ima velike šanse da dobije dosta povoljniju ponudu.
Hvala na odgovoru, videh taj ponesi net, tada nisam skapirao da li to može da se veže, sada mi je jasnije. Pa to je bila sjajna ponuda, možda onda ipak da se strpim jos 4 meseca do isteka ugovora, plaćam 1000din i uplaćujem 1100 din dodatnih 12GB ukoliko zatreba, pa da vidim jel imaju tada nešto bolje od 15gb, mada mi se čini da bi uglavnom bilo dosta 15GB, nekada ne potrošim ni 3gb, a nekada desetak, a možda se dogodi da mi zatreba 25-30GB mesečno.

@phantomr vidim da slabo pratis teme ovde kolega. Jako je skupo 1100 dinara za 12gb. Imaš više opcija . Yettel ima pripejd dodatak neograničen net 1090 dinara (100gb puna brzina) posle toga spada na 2mb. Imaš sad akciju u Globatelu 888 za prenos broja , platiš najmanji frepejd i dobiješ 200gb koje prenosis dokle god uplaćujes dodatke za net svaki mesec. U svakom slučaju sačekaj za obnovu ugovora, nesto će iskrsnuti. A pred kraj probaj da dobiješ neku dobru ponudu kad predas zahtev da prenosis broj u neku drugu mrežu.

Sada pogledah, nisam nikada čuo za taj Yettel. Zbog čega je njihov neograničen paket (pandan NeoNeo u A1), bolji izbor za 400rsd više ?

Pisao sam o mogucnostima koje ima Phantomr u Globatelu i Yettel (bivši Telenor), da ne plaća skup net dodatak u A1. Može za 4 meseca da prodje jeftinije. A radu se o pripejd dodatku neograničen net za 1099 dinara.

@boban01
O tom dodatku o kome govoriš kod Yettela:
To je samo promocija koja traje 30 dana, posle toga je 10 Gb po toj ceni.

U Yettel temi ovde kažu da akcija traje do 31.05 u Yettel podršci ovde na forumu još nisam dobio odgovor. Na sajtu piše sve kao da je redovan dodatak, da ne stavljam ovde screnscoht , a svaki pripejd dodatak mogu ukinuti sutra ili za godinu dana.

Koristio sam taj dodatak nekoliko puta, znam o čemu pričam.
Uvek se pojavljivao krajem godine, važio je 30 dana a zbog promena imena stavili su ga sada (kao promociju) sa važenjem do 31.5.
Prati, videćeš da će ga posle 31.5. zameniti 10 GB po toj ceni.

Vrh Dno