Hvala.Bez brige, slobodno aktiviraj 😁
može li negde da se vidi koliko sam potrošio minuta, poruka, listing poziva i sl...?
Hvala.Bez brige, slobodno aktiviraj 😁
A1 pratiš generalno stanje. Na web stranici,kada se uloguješ na tvoj profil postoji listing, ali za prethodni mesec. Za tekuću mislim da moraš da pišeš zahtev,kao što je i ranije bilo.Hvala.
može li negde da se vidi koliko sam potrošio minuta, poruka, listing poziva i sl...?
Prikazace se kroz par sati.Aktivirao sam poklon 1GB.
Gde mogu da pratim potrošnju tog gigabajta, da ne prekoračim?
Ne prikazuje se na stranici Paket i potrošnja...
Već mesecima sređuju i Android aplikaciju i web stranicu, tako da je do toga.Ne može listing da se vidi. Piše HTTP 500 Internal server Error.
Kako 1gb? Kolegi je 5gb mesečno do kraja godineDa li će da me košta dodatno ako aktiviram poklon 1 GB "Aktiviraj više puta"?
Koristim NEO 2 - 2 GB + 1 GB koji sam dobio za potpisivanje ugovora.
Znam da je prilično jasno da se ne naplaćuje dodatno (ništa slično ne piše), ali sam se jednom opekao i moram da proverim
Pogledajte prilog 304402
Svi su dobili različite ,extra, opcije..a sve u zavisnosti od paketa koji imate u A1 mreži. Ja plaćam Neo30, a dobio sam još +50GB.Kako 1gb? Kolegi je 5gb mesečno do kraja godine
Šta te muči kod njih pa očekuješ sa promene?Код мене на Нео 10 је 1гб месечно током целе године за општи саобраћај, за друштвене мреже 10гб.
Јуче сам поднео захтев за раскид трећег броја код њих, остао још један број да истекне и крај моје сарадње са њима осим ако се неке ствари не промене.
Samo onaj u sredini se obnavlja mesečno. Prvi i treći jednom i ćaoJesam li se to kolege zavrnuo pa sam aktivirao jednokratni poklon dodatak pa sada nemam poklon dodatke u višekratnim, ili samo treba da prodje obracunski period da bi dobio mogucnost?
Jeste do isteka obračunskog perioda a onda će se ponovo pojaviti.....Ja sam aktivirao taj jednokratni i koliko razumem, ako dobro kapiram, necu imati vise opciju da aktiviram visekratne? Sada nemam vise ponudjenih visekratnih u aplikaciji, pise, "Nema poklon dodataka na raspolaganju za aktivaciju ili je pravo na aktivaciju iskorisceno.".
Hvala na odgovoru.Jeste do isteka obračunskog perioda a onda će se ponovo pojaviti.....
Probaj da iskljucis private DNS, ili DNS uopste, on pravi problemДа ли се још неком дешава да неће да отвори "Moj А1" апликацију преко мобилног интернета али отвара преко WiFi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari