Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Aktivirao sam poklon 1GB.
Gde mogu da pratim potrošnju tog gigabajta, da ne prekoračim?
Ne prikazuje se na stranici Paket i potrošnja...

ističe mi UO za koji dan, neo5 s telefonom 2350.... jel uspeo neko da uzme neo 3 za 1000 bez uredjaja, ili samo ovo 1300 kao na sajtu? da begam u globaltel na neko vreme..... kod njih 900 rsd neogranicen razgovor i 3gb neta....

Hvala.
može li negde da se vidi koliko sam potrošio minuta, poruka, listing poziva i sl...?
A1 pratiš generalno stanje. Na web stranici,kada se uloguješ na tvoj profil postoji listing, ali za prethodni mesec. Za tekuću mislim da moraš da pišeš zahtev,kao što je i ranije bilo.
Za stanje minuta, poruka..SMS na 1260,u telu poruke kucaš '?' (bez navodnika).

Код мене на Нео 10 је 1гб месечно током целе године за општи саобраћај, за друштвене мреже 10гб.
Јуче сам поднео захтев за раскид трећег броја код њих, остао још један број да истекне и крај моје сарадње са њима осим ако се неке ствари не промене.

Код мене на Нео 10 је 1гб месечно током целе године за општи саобраћај, за друштвене мреже 10гб.
Јуче сам поднео захтев за раскид трећег броја код њих, остао још један број да истекне и крај моје сарадње са њима осим ако се неке ствари не промене.
Šta te muči kod njih pa očekuješ sa promene?

Jesam li se to kolege zavrnuo pa sam aktivirao jednokratni poklon dodatak pa sada nemam poklon dodatke u višekratnim, ili samo treba da prodje obracunski period da bi dobio mogucnost?

Posle koliko vremena moze da se predje kod nekog drugog operatera ukoliko npr. predjem na A1 i ne budem zadovoljan?

Hvala.

Pretpostavljam da to vazi i za pakete bez ugovorene obaveze, poput intarife?

Što se A1 cloud-a tiče, to što piše da je internet neograničen,jeste tačno. Ali za up/down koristiš svoj internet tj. data.
Ne naplaćuje se samo dok su na cloud-u, (tj. možeš free da otvaraš slike,video,datoteke).

Ja sam aktivirao taj jednokratni i koliko razumem, ako dobro kapiram, necu imati vise opciju da aktiviram visekratne? Sada nemam vise ponudjenih visekratnih u aplikaciji, pise, "Nema poklon dodataka na raspolaganju za aktivaciju ili je pravo na aktivaciju iskorisceno.".

Ja sam aktivirao taj jednokratni i koliko razumem, ako dobro kapiram, necu imati vise opciju da aktiviram visekratne? Sada nemam vise ponudjenih visekratnih u aplikaciji, pise, "Nema poklon dodataka na raspolaganju za aktivaciju ili je pravo na aktivaciju iskorisceno.".
Jeste do isteka obračunskog perioda a onda će se ponovo pojaviti.....

• Like
Reagovanja: Him
Ne mogu da ubacim sliku otkako nema više tapatalka pa cu da kopiram "velikodušnu" ponudu nove firme....

Obnovite ugovornu obavezu do 30.04. i iskoristite sjajnu ponudu koju je A1 pripremio za vas. Ovog meseca, izaberite NEO NEO uz Apple iPhone 11 64 GB i pored neogranicenog interneta, minuta i poruka, dobijate i novi uredjaj za samo 5499 RSD mesecno. Pored toga, A1 Vam pruza mogucnost osiguranja telefona u slucaju stete koju garancija ne pokriva. Za vise informacija posetite najblize A1 prodajno mesto ili stranicu e.A1.rs/apple-iphone-11 . Vas A1

Да ли се још неком дешава да неће да отвори "Moj А1" апликацију преко мобилног интернета али отвара преко WiFi?

Да ли се још неком дешава да неће да отвори "Moj А1" апликацију преко мобилног интернета али отвара преко WiFi?
Probaj da iskljucis private DNS, ili DNS uopste, on pravi problem

Meni i dalje ne prilazuje dodatke (a ni te poklon). Cimnem ih na FB i samo se zahvale na strpljenju. Pa sta toliko traje...

Cimao ih i ja, ali samo kroz 1260 i upitnik kad se pošalje sms.

Када се обнавља уговорна обавеза 3 месеца пре истека текуће, да ли стандардно користим постојећи тарифни пакет и наредна 3 месеца и онда ступа на снагу нови који сам потписао приликом продужења уговорне обавезе?
Такође прешао бих са тренутне Neo 3 (уз коју је иницијално узет и телефон) на Интарифу (без телефона), претпостављам да ту нема сад нека цака на коју требам обратити пажњу?

Ja mislim da odmah ide novi paket.

Nazad
Vrh Dno