***, neki shvate to baremU pravu si alfa (kao i uvek) [emoji23]
Ja sam dobio info inače sutra će da proradi, a treba inače ih nazvati i reći da vam izračunaju koliko minuta imate poruka, neta i sve to i u roku od sat vremena će vas nazvati.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Hiljadu puta rečeno imate DATAFLOW programe i sami kontrolišite potrošnju neta.Ovo je baš džukački. Sad kad brdo korisnika prekardaši net [emoji51][emoji35]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koju opciju?Ja sinoć otkazah tu opciju preko mobilne aplikacije.
To nije opravdanje sto ne radi stanjeHiljadu puta rečeno imate DATAFLOW programe i sami kontrolišite potrošnju neta.
To nije opravdanje sto ne radi stanje![]()
Papirno obaveštenje, isto mi je da mi pošalji i na mail.Koju opciju?
Hiljadu puta rečeno imate DATAFLOW programe i sami kontrolišite potrošnju neta.
I to je opravdanje za ovo?! Konkurencija ima savršen sistem, a ovi ladno sebi dozvoljavaju da im po nekoliko dana ne radi stanje?! Ajde bre
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam dobio info inače sutra će da proradi, a treba inače ih nazvati i reći da vam izračunaju koliko minuta imate poruka, neta i sve to i u roku od sat vremena će vas nazvati.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Pa naravno kad su se zeznuli u racunu sa Neo tarifama, o tome sam pisao cim su predstavili neo tarife, da ce nesto morati da odrade da im se poveca profit jer su ovako u manjku."...a ovi ladno sebi dozvoljavaju..." Hahaha
Oni to rade namerno da bi ljudi prekoracili minute i net iz paketa... Ko to ne razume zao mi ga je!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari