Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Meni se cini da su 2012. za 5 godina tek negde jula ponudili nesto? Ili mozda gresim, cini mi se da je uporedo sa izlaskom S3 kod nas ponudjena tzv. Rodjendanska promocija, a on nije valjda nije bio dostupan maja kod nas, vec nesto kasnije naspram ostatka sveta?

Pa ako se malo ne isprse za desetogodisnjicu ne znam kada ce onda, rodjendan je tacno 6 juna, tako da vec pocetkom meseca se mora znati sta je na meniju, cekamo i nadamo se.
I ja se nadam da će nešto iskrsnuti pre tog datuma, jer 9. juna bi trebalo da potišem ugovor uz vaučer pa ako uleti i neki poklon ne bi bilo loše.
Čekamo [emoji6]

... sent from mobilni using antidepressants...

Prilikom obnavljanja ugovorne obaveze online, a prethodno je dobijen popust od 25% na pretplatu, da li je moguce taj popust da se iskoristi online ili mora licno u poslovnici, ne vidim ga nigde ?

Dobio si poruku na broj ili mislis na obican popust?

Probaj online, dodji do kraja, samo nemoj potvrditi kupovinu korpe.
EDIT: Pardon, moras kliknuti na Nastavi kada te pita da potvrdis, tek posle toga se vide stvari za koje nemas izbora na broju, vec se automatski dodaju.

Poslednja izmena:
Rekli su ostavicemo informaciju na broju u vezi popustu. Ajde bas cu da probam da dodjem do korpe, do dela ugovor nije imalo nista.

Ja mislim da planiraju nesto vece stvarno za 10. rodjendan, vec ~2 meseca, ako ne i vise, nema nikakvih ponuda za obnovu ugovora.

Imam jedan broj za koji mi je bitno da ostane na najnizem mogucem paketu (po ceni), da bi bio povezan sa Piraeus karticom za trajni nalog, pa cekam da vidim sta ce biti ovih mesec-dva. (inace bi uzeo Vikend Net, ali ne znam da li rata ide uz racun za tarifu, jer ako ne ide, ne znaci mi, mora svakog meseca imati racun >0)

Poslednja izmena:
Cekamo svi taj rodjendan da vidimo, nije desetogodisnjica svaki dan, mora biti nesto.

Sto se tice mog pitanja, nema online, sve sto ima je sledece :

1. 10% popusta na cenu uredjaja za placanje gotovinom
2. Dodatni sadrzaj za opusteni pricu
3. Dodatna 3 gb za korisnike online prodavnice
4. Minuti u vipu se trose od pocetka obracunskog ciklusa u paraleli sa regularnim minutima

Nisu nešto ponudili ni prošle godine. Ne očekujem ni ove. Super sim je dobar, ko ne uzima fon, još danas traje akcija.

Rekli su ostavicemo informaciju na broju u vezi popustu. Ajde bas cu da probam da dodjem do korpe, do dela ugovor nije imalo nista.

Jesi to dobio popust od operatera koji te je zvao za produzenje ugovora?

Meni istice 5og jula ugovor nadam se da ce biti nesto normalno ne ocekujem nista preterano, pre dve god je bila opasna jurnjava sa vip-om, sad sam doso do fon-a tako da mi nije hica nista, zvali da me obaveste za produzenje ugovorne obaveze ja ih samo lepo saslusao i to je to.

Izgleda da su je produzili. Razmisljam se da predjem u vip i uzmem taj Super Sim s obzirom da sam do sad uvek uzimao u mts 50% popusta bez telefona.

Ima li neko informaciju u vezi sa "dodji i probaj" opcijom? Posto niko od prijatelja iz okoline nije u VIP a hteo bih da testiram signal na bitnim lokacijama kao i brzinu neta.. U poslovnici mi rekose da imaju tu karticu ali samo za razgovore, bez neta..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Zvanicno vise nema te opcije, ali ukljucivala je stvarno neogranicen net.

Aha, nije je bilo u Ostale Ponude pre neki dan.
Cool

Razmisljam da prebacim moj privatni broj iz mts-a na nova2 tarifu i iz telenora internet broj na neku od vip online tarifa, e sad da li moram da platim tih 110din da bih mogao da koristim internet na broju sa nova tarifom ili ide za dz za to prvo deljenje?

Jesi to dobio popust od operatera koji te je zvao za produzenje ugovora?

Meni istice 5og jula ugovor nadam se da ce biti nesto normalno ne ocekujem nista preterano, pre dve god je bila opasna jurnjava sa vip-om, sad sam doso do fon-a tako da mi nije hica nista, zvali da me obaveste za produzenje ugovorne obaveze ja ih samo lepo saslusao i to je to.

Ne, ja zvao i trazio oni odobrili.

Eno, mts izbacio za 20 godina promocije, cekamo vip.

Mts izbacio "promociju" tako što je ukinuo 50% popusta! Hahaha Po toj logici Vip i Telenor isto treba da poskupe :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mozda Vip bas sad da neku lepu promociju i uzme ogromnu vecinu Mts korisnika..
Promocija ili ne meni bi najvise odgovaralo (po isteku ugovora)
1. 25% popusta
2. + telefon
3.nova 3 kako bih imao paralelne minute
4. vec imam 3gb zauvek

Sad kolika je verovatnoca da se dobije 25% popusta i telefon?

Nula.
E da, 3 gb zauvek se ne sabira sa drugim promocijama vezanim za dodatni internet sem u slucaju duplih mb iz paketa za mladje od 30. Ja se iznenadio juce kad sam produzio uvovor.

Sent from ass

Nula.
E da, 3 gb zauvek se ne sabira sa drugim promocijama vezanim za dodatni internet sem u slucaju duplih mb iz paketa za mladje od 30. Ja se iznenadio juce kad sam produzio uvovor.

Sent from ass

e *** jesu cicije.. valjda ce biti vaucer i sledece godine... :)
a to za 3 gb i sabiranje se nisam iznenadio :)

Postoji mogućnost da nabaviš vaučer sa 20% i uzmeš telefon uz paket? Ili sam pogrešno obavešten?

Postoji mogućnost da nabaviš vaučer sa 20% i uzmeš telefon uz paket? Ili sam pogrešno obavešten?

Pa mozes da nabavis vauser i uz telefon dobijes popust od 20% (ili bez telefona 45%).
Ali oni vaze do kraja 2017 godine. A meni ugovor istice posle toga.. Ali morao sam da pitam dal je moguce i telefon i 25%

Nisu nešto ponudili ni prošle godine. Ne očekujem ni ove. Super sim je dobar, ko ne uzima fon, još danas traje akcija.
Ja sam potpisao ugovor i uzeo super sim, e sad kad budu slavili rodjendan, tu cu da vidim da li sam poranio, ili sam trebao cekati jos malo, ali je problem sto je promocija samo do 31.05 inace bi cekao jos sigurno

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Radi li jos uvek onaj fazon za duple megabajte sa lk od nekog drugog ispod 30god a nosioc ugovora da budem ja?

Pa mozes da nabavis vauser i uz telefon dobijes popust od 20% (ili bez telefona 45%).
Ali oni vaze do kraja 2017 godine. A meni ugovor istice posle toga.. Ali morao sam da pitam dal je moguce i telefon i 25%
Ček, ček, ako upišeš vaučer sada, on valjda važi do kraja ugovorne obaveze, zar ne?

Edit: Sad sam tek skontao šta si napisao, a i šta sam ja napisao, zanemari pitanje...

Poslednja izmena:
Da li je moguće preneti broj iz MTS koji je pod ugovorom do 27.6. i uzeti SuperSIM koji važi do 5.6.? Tj. da li sad mogu da podnesem nekako zahtev ili bih morao u mts da plaćam penale za ovaj mesec?

Nazad
Vrh Dno