Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Videh reklamu za tih 3gb,pise dok si korisnik postpejd usluge (moze da bude i 10 godinama) ta 3gb mozes koristiti pored gb iz paketa.Nesto slicno 50% telenor vise,ali na dva postpejda.
Lepo kad drugi obicno daju neke mrvice,a pogotovo internet na kasicicu ,(nekom 300mb nekom 600, uz neke uslove pola UO,ili mesec dva).Ovde su apsolutno korektni svima isti poklon 3gb.
Jedino kao kod svih najmanja tarifa strada i za nju nema nista :D

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Jeli im neko problem sa slanjem sms poruka? Od jutros nijedna nije prošla, samo nacrta crveni trougao i napiše failed.... Probao na dva različita broja (mts i telenor) i parking.

To je ona druga kartica (VIP) u Dual SIMu? Prebaci je na primarnu, ili iskljuci privremeno data protok i probaj.
Probaj u stvari prvo na 1260, ako i tada ne radi, do ovoga je. Ako radi.. probaj za svaki slucaj ovo sto sam pomenuo, to je poznat problem dual SIM telefona nekada.

Poslednja izmena:
Nisam imao vremena da detaljnije proveravam, ali u12.30h je sve proradilo. Dobio sam nekoliko poruka da su korisnici koje nisam bio dobio ponovo dostupni, kao i poruku da mi je aktivirana govorna pošta, iako nisam to tražio :)

Edit:
Setio sam se da smo od ovog meseca menjali pakete, pa je verovatno to bio uzrok (biznis paket je u pitanju).
2016-06-03_13.25.52.jpg

Poslednja izmena:
To ti je poslovni broj? Vidi da ga neko drugi nije "sredjivao" :)
Meni su jutros prolazile poruke na 1260.

Kasno si editovao, ceo sekund kasnis ;)

Poslednja izmena:
Napisao sam gore u edit verovatan uzrok zastoja.

Pa znaci sad ako uzmem kod njih postpaid dobijam i 3gb za surf sve dok sam na postpaid sto i planiram. Ako je tako to je odlicno. Jel pise na sajtu to negde?

Edit: Nasao sam. Ovo je extra tako da zbogom mts.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mislim da nema šanse da daju 50%. Ali sitna je razlika od 25% do 50% kad dobijaš 3gb. Pričam o nova 2,3.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Pa i jeste, ovo je za Nova 2/3 efektivno dodan Online 3 odmah (sto ne bi moglo da se doda kroz onaj sharing GB, jer ne vazi za Online 3), cak i jeftinije.

Meni licno ne znaci toliko, jer mi je VIP zgodniji u SIM2 (2G) slotu, ali i inace bi isao na 50% ili barem paralelne minute umesto ovoga.

Meni je ovo super ponuda. Čini mi se da nije bilo tako nečega do sada. Za 820 din dobijam 4272mb, 300min ka svima...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

koji je to paket ? mlađi od 30 ?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Mislim da nema šanse da daju 50%. Ali sitna je razlika od 25% do 50% kad dobijaš 3gb. Pričam o nova 2,3.

A kako se dobija tih 25% ako sam novi korisnik i hocu ovu novu promociju od 3gb? Jel moze to tako?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ne uzmeš telefon i to je to :)

Da, nova 2, za mlađe od 30 i sigurnih 25% bez telefona. Tražiću 50%, ako mi daju odlično, znam u poslovnica većinu radnika... Ali sada daju i na rate telefone, ali ne po onim maloprodajnim cenama, nego normalnim. Tako da ko nema uređaj može odličnu kombinaciju da napravi...

super. dokle traje ova akcija ? imam još 4 meseca ugovora u MTS..

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Do kraja juna, zvanicno, mada ce ovo verovatno produziti! (cudan period za ovaj promo, pocetak leta)

Joco, ali imaj na umu da uz Nova 2/3 postoji limit koliko moze na rate (za manje telefone nije problem, za vece jeste)

Ma neću na rate, imam ok telefon. Hoću popust. Ako može 50% odlično... Idem danas da vidim možda mi omoguće. Ovo mi je zanimljivo, praktično znači i za sledeći ugovor kada obnavljaš tebi ostaje 3gb neta...

Potpiši novi ili obnovi postojeći ugovor sa ili bez uređaja, u okviru NOVA tarifa, i dobijaš 3GB svakog meseca dokle god si Vipov postpaid korisnik.

Super ponuda, 3GB protoka je lepa količina.

Do kraja juna, zvanicno, mada ce ovo verovatno produziti! (cudan period za ovaj promo, pocetak leta)

Joco, ali imaj na umu da uz Nova 2/3 postoji limit koliko moze na rate (za manje telefone nije problem, za vece jeste)
I nije tako čudan, ako se uzmu u obzir promotivne aktivnosti drugog operatera.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Što se tiče limita, hoće da odobre i veći iznos na rate. Znam dva slučaja, Nova 1 i 21 000 na rate (P8 lite i J5)

HTC 820 via Tapatalk

Poslata mi je poruka da ce mi tehnicki prenos broja iz telenora u vip biti 7 juna..da li ja sada u ponedeljak idem da potpisem ugovor ili posle tog prenosa broja? da bih uzeo popust itd..

Ugovor si vec potpisao kada si trazio prenos.
Ugovornu obavezu (24 meseca, fon, dodatke, promocije, itd.) tek kada se prenese broj.

E upravo to mislim :) pa oce li me oni pozvati ili da idem sam? recimo prenos mi je tada 7 juna, kako ce oni da me obaveste da dodjem da potpisem ugovornu obavezu ako mi je broj telenor ugasen, a privremeni broj sam rekao da necu dok ne potpisem ugovornu obavezu

Mozda i nece, ti gledaj kada ti VIP kartica bude aktivna!

Wade prati kad ti iskljuce karticu maticnog operatera. Onda ubacis vipovu i odes da potpises sta si hteo...

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk

Ako su ti rekli 7 juni .. onda ce ti se tehnicki prenos broja izvrsiti do 06.00 h i ti tokom dana idi i uzimaj ono sto zelis -)))))

ja nisam uzeo nikakvu karticu rekao sam tek kada potpisem ugovornu obavezu

Nazad
Vrh Dno