Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Nisam siguran da je mesecno niti da je 500gb, to su rekli ljudima u VIPu :)

Dobila 50% i telefon?:) To vec ne verujem. Mozda po onoj 50% tarifa, ali fon po punoj ceni.

Nisam siguran da je mesecno niti da je 500gb, to su rekli ljudima u VIPu :)

Dobila 50% i telefon?:) To vec ne verujem. Mozda po onoj 50% tarifa, ali fon po punoj ceni.

Koga da pitam to za net? :)

pa da 50% tarifa i telefon kao da je uzela tu tarifu po punoj ceni i telefon ja misim daje bio onaj LG k4 za 1 din, al to opet ne moze..

Ma to Wade macorcina sarmirao tu radnicu, potpuno poludela i pocela da deli svima sve zivo da ga impresionira.

Wade, brate, realno ti proveri da ti nije dopisala i broj telefona hemijskom na tom ugovoru :)

Nego, da li je uopste realno da ti sluzbenici tamo imaju toliku slobodu da oni tako dele sta hoce ili nece. Jer to vise ne moze da se klasifikuje ni kao pijaca, nego kao romanticna prica o ludom i zbunjenom (moram fino da se izrazavam jer sam kaznjen juce zbog vulgarnosti, nakon sto me je prijavio jedan vlasnik s7e sa golf2 psihologijom)

Evo sta su mi odgovorili za neogranicenost interneta...prvih 100 gigabajta ide punom brzinom dok je posle neogranicen internet godinu dana sa brzinom od 2mb/s..toliko o neogranicenom 4g internetu...

Mislim da su pomesali sa paketima Kucni Net (gde i stoji takvo ogranicenje). Verovatno nisu ni svesni da pitas za promociju koja je vec zavrsena.

moram da se umesam -))

posto sam uzeo tu promociju neogranicen net .. nigde u ugovoru ne pise limit, celog ga procitao .. .. samo pise aktivna promocija neogranicen net godinu dana i da vazi od 10.06.2016 do 10.7. 2017..proveravao sam nekoliko puta da li je neogranicen i zvali me da mi potvrde da nema limita .. jer meni treba tj mom bratu 100GB mesecno ..
A to ogranicenje od 100 je kako rece alfi za kucni net korisnike .. ovo je totalno druga promocija i to pise na sajtu za taj limit

jel tebi pise na ugovoru da imas paralelne minute i 50 % na pretplatu ..

jel meni na ugooru sve pise.. i dupli mb .. opcija bezbrizni surf .. neogranicen net .. nema paralenih minuta .. avans 5000 koji su mi uzeli .. rate za telefon na 24 ...sim prepaid kartica na poklon .
jedino te paralene minute mi nisu dali jel to moze samo kod obnove ugovora .. e sad ako je upotrebila neki vaucer pa ti dala i te paralen minute onda si dobro prosao..

ali sa ovim iz vipa se niakd ne zna sta dobijas tj . sta moze ... sta ne moze .. dok ne otpocnes hehe

U ugovoru nigde ne pise da je od tog i tog datuma neoranicen vec neogranicen internet 12 meseci i stikliran kvadratic pored, isto tako ne stoji nigde u ugovoru da ti daju duple megabajte i opciju za bezbrizan surf vec ti na osvnovu godina iz ugovora odobre to od sledeceg obracunskog perioda, a dole stoji normalno tarifa koju koristis kao da nemas nikakav popust..u ugovoru se nigde ni ne spominje neogranicen internet sem tog malog kvadratica gde je stikliran da vazi 12 meseci tako da limit ni ne pise nigde

Poslednja izmena:
Popust mora pisati u ugovoru :(

Wayde jesi ti dobio pravu formu ugovora ili nesto jako sitno? Ne secam se da li si ti spominjao da je moralo sve da stane na jedan list papira?

Sent from my GT-N7105 using Tapatalk

Alfaunits popust pise ali sam mislio dole gde se navodi ime i sadrzaj tarife kao da nemam nista...stikliran je kvadratic 50 posto popusta tokom 24 meseca tako da je ok to :)

dzul jeste ja sam spominjao da sam dobio "sitan ugovor" i da vise ne bih pravio polemike ovde pozvao sam call centar gde su mi rekli da je sitan iz razloga sto je to rucni ugovor koji se unosi u kompjuter i da jednostavno tako izgleda kada se odstampa na papir..proverio sa operaterom koje sam pogodnosti dobio da vidim da li je sve u reedu i lepo dobioo odogovr 50 posto popusta na 24 meseca, neogranicen internet godinu dana i paralelne minute! Drugo pitanje je bilo koliko je stvarno taj internet neogranicen ona mi je rekla da je potpuno neogranicen, a da li se brzina posle nekog perioda smanjuje to ona ne zna, ali zna da je potpuno neogranicen godinu dana kolko god ga koristio...tako da ako neko ovde ima neogranicen 4G net iz ove promocije sto je dobio neka napise kojom brzinom i da li se on negde belezi u potrosnji?

Poslednja izmena:
Dobio si taj ručni ugovor, jer imaš promocije koje su van standarde ponude, pa se ne mogu dodeliti kroz sistem na prodajnom mestu.

HTC 820 via Tapatalk

Da li se trenutno u VIPu moze dobiti 10% popusta za kes i 10% za prelazak iz mtsa?

Imao je neki popust (na telefone) za prelazak iz druge mreze, ali se mogao dobiti i bez prelaska.

Sad sam tek saznao zašto mi gotovo nikada ne radi stanje na aplikaciji Moj Vip.

Njihov odgovor na to pitanje:
Zdravo,
Budući da je u pitanju broj koji je registrovan kao poslovni korisnik, nismo u mogućnosti da garantujemo ispravnost rada aplikacije.
Tvoj Vip.

Poslednja izmena:
Ljudi malo pre sam dobio poziv od osobe sa kojom sam potpisivao ugovor u vipu........
Pozvala me je da mi kaze da je doslo do greske i da ne mogu nikako da imam neogranicen internet i paralelne minute sa 50 posto popusta vec samo 50 posto popusta i kao ona se izborila da dobijem jos ovih 3gb sto je sada ponuda i zamolila me da dodjemo da poptisemo novi aneks ugovora gde bi to ispravili ili ja mogu da se zalim na nju jer je to njena greska, sta je na meni da radim sada? Meni u ugovoru jasno stoji da imam 50 posto, neogranicen internet godinu i paralelne minute

Pa ako može 50% popusta na pretplatu i ovih dodatnih 3gb interneta mesečno mislim da je to vrh ponuda. Meni to neko da ponudi odmah bih prešao iz mts. :D

Meni to nisu hteli da daju, i to mi je bolja ponuda od neograničenog neta... Mada ako je bez paralelnih minuta kao kod mene onda je dosta lošije od toga što si prvobitno dobio.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Što bi? Ti si potpisao, to što neko ne zna da radi svoj posao njihova stvar.

Sent from my m2 note

U dilemi sam veliikoj....3 gb zauvek ne znam kako je bolje, jer ko zna sta ce biti za 2 godine i koliko ce se tek tada davati, da dobije neko preko ledja zbog mene mi se isto ne bi svidelo, iako sam siguran da je obrnuta situacija da bi taj neko rekao meni tebra ja imam ugovor a ti gledaj da mi ne das neogranicen internet i minute i videces
Neverovatno mi je sto sam ja nekoliko puta rekao tj pitao da li ja dobijem neogranicen internet kada sam prebacivao broj, a ona mi je rekla da naravno nema to nikakve veze sa popustom...dok je sad drugacije...

Poslednja izmena:
U suštini ti si potpisao ugovor i moraju da ti pruže te usluge. Ako ne žele možeš da raskineš ugovor i da se tužakaš sa njima za neku odštetu. S druge strane nije loša ponuda ni 3gb, samo kada bi zadržao paralelne minute.

U suštini ti si potpisao ugovor i moraju da ti pruže te usluge. Ako ne žele možeš da raskineš ugovor i da se tužakaš sa njima za neku odštetu. S druge strane nije loša ponuda ni 3gb, samo kada bi zadržao paralelne minute.

paralelni minuti mi u sustini i ne trebaju jer ih imam ovako 500 ukupno..i ne pricam toliko, preko toga bi mogao da predjem...

Pa onda ako ti odgovara 3gb uzmi to. Meni se više sviđa ta promocija jer mi je bolje da mi traje minimum 2 godine, dok se ovde navikneš na ogromnu količinu i posle godinu dana nemaš ništa više...

Ako budes insistirao na tom ugovoru, manje ce te brinuti da li ce nesto njoj biti posle, vec to sto ce VIP verovatno naci nacina da te zeza tokom ugovora, ili ces ti posle hteti raskid a oni nece.
Ta mogucnost bi mene plasila. A ona je htela korisnika (dobijaju poene za svaki ugovor), iksreno mozda i lagala jer joj je trebao jedan UO jos barem.

Oko ovoga sto ja hocu nemam sta da pregovaram koliko mi je ona rekla jer ne moze nista da se kombinuje uz 50 posto popusta, tako mi je ona rekla...i kao izasla mi je u susret i zbog toga sto je ona kriva nekako omogucila da dobijem tih 3gb..videcu sta cu, sve u svemu verovatno je to uradila da bi sakupila te poene jer znam da je tada koleginica pitala jel 4 kao, a ona je rekla ne on je 6ti...ona kao vec 6 si skupila..pa je to verovatno to znacilo...

Nazad
Vrh Dno