Ne trebaš biti pravnik da bi bio svestan svojih prava. Možda si se ti svojih prava odrekao pa dozvoljavaš da te farba ko stigne, ali osporavati drugome da traži ono što mu zakon dopušta je u najmanju ruku sebično.Nego svako hoce da izigrava pravnika iako s pravom nema blage veze. Pa mu uspe jer je druga strana jos nepismenija ili je samo preterao s dosadjivanjem ili agresijom i onda pomisli da je bio u pravu i pocne da siri pamet unaokolo...
Vidiš da ne znaš. Uputstva iz centrale i jesu dobili. Sad ja tebi treba da iznosim dokaze ovde...antena je napisao(la):Jeste sigurno je Telenor poceo svima da otkljucava telefone zato st o je neko potencirao a ne zato sto su dobili uputstva iz centrale...
Ne važi za rate. Nema šanse da pristanu na tako nešto... Možeš na 12 mesečnih rata uz popust na pretplatu ali ne i 10% na uređaj... Preračunaj sa svim pretplatama, idi na više tarife i slično te izađe, a telefon dobiješ za "manje" keša. Baš su male razlike između nova 3,4... Stavi sve na papir...To znam, ali ne važi za rate koliko vidim, ne daje mi se odjednom 70k. Mislio sam možda da smanje iznos koji se deli na rate, nisam precizirao, mada mi deluje kao da ne bi pristali na tako nešto.
Ovo nece uraditi jer bi to zahtevalo neki poseban "paket" za tebe. Mozda bi ti dali 10% od cene telefona kao dodatnog popusta na tarifu, pa da uz to placanje na rate ispadne 10% jeftinije. (tj. da ti daju visi razred popusta na pretplatu)To znam, ali ne važi za rate koliko vidim, ne daje mi se odjednom 70k. Mislio sam možda da smanje iznos koji se deli na rate, nisam precizirao, mada mi deluje kao da ne bi pristali na tako nešto.
Mladji od 26 i stariji od 60 mislim da se ne vodi kao striktne godine, vec kao "do zavrsetka studija" i "od pocetka penzije", kao ugrozenije kategorije.Zar ne piše jasno da mlađi od 26 godina i stariji od 60 imaju poseban popust? Ili je to u redu pošto nije konkretno Vip u pitanju? Jedino u tome vidim razliku...
Ti mislis da te par njih koji drve razumeju? Ne nazalost oni lupaju sta im dusa hoce kao da su iz bajke ispali, citali mnogo "Alisa u zemlji cuda"...Ma gluposti,oduvek je to vazilo i vazice, kakva bre diskriminacija. A i rasna ne postoji npr. fakulteti imaju posebne popuste za Rome! Nego svako hoce da izigrava pravnika iako s pravom nema blage veze. Pa mu uspe jer je druga strana jos nepismenija ili je samo preterao s dosadjivanjem ili agresijom i onda pomisli da je bio u pravu i pocne da siri pamet unaokolo...
Ne važi za rate. Nema šanse da pristanu na tako nešto... Možeš na 12 mesečnih rata uz popust na pretplatu ali ne i 10% na uređaj... Preračunaj sa svim pretplatama, idi na više tarife i slično te izađe, a telefon dobiješ za "manje" keša. Baš su male razlike između nova 3,4... Stavi sve na papir...
Ne možeš novu karticu da preneseš, jer moraš tri meseca da budeš u matičnoj mreži da bi mogao da ga preneseš...Kako sad prepaid, ne kapiram? Odeš kupiš Telenor karticu na trafici i zatražiš da pređeš na VIP postpaid? To stvarno može? Šta ću onda sa ovim postojećim brojem, da raskinem ugovor, tačnije da ga ne obnavljam? U tom slučaju gubim svoj broj na kojem me svi zovu. Ne bih išao na keš varijantu, to sam rekao![]()
Trazi ono sto se dobija za prenos broja. To je taman otprilike nekih 10% popsuta cene telefona, ali kroz tarife.Kako sad prepaid, ne kapiram? Odeš kupiš Telenor karticu na trafici i zatražiš da pređeš na VIP postpaid? To stvarno može? Šta ću onda sa ovim postojećim brojem, da raskinem ugovor, tačnije da ga ne obnavljam? U tom slučaju gubim svoj broj na kojem me svi zovu. Ne bih išao na keš varijantu, to sam rekao![]()
Odgledah ja to i ne videh da su poceli da otkljucavaju telefone zbog tih ljudi. A kazna je placena sto nisu imali istaknuto da su telefoni zakljucani a ne zato sto su zakljucavali telefone! Toliko o tvom poznavanju prava i zakona a i o logickom razmisljanju (donosenju zakljucaka)!Ne trebaš biti pravnik da bi bio svestan svojih prava. Možda si se ti svojih prava odrekao pa dozvoljavaš da te farba ko stigne, ali osporavati drugome da traži ono što mu zakon dopušta je u najmanju ruku sebično.
Vidiš da ne znaš. Uputstva iz centrale i jesu dobili. Sad ja tebi treba da iznosim dokaze ovde...
Ko god je pratio tu priču, zna šta se desilo. Nastao je veliki problem, zaposleni iz Telenora je dobio otkaz, Telenor je platio kaznu, RTS je napravio reportažu, otišlo je sve do vrha.
I na kraju, krunski dokaz za tebe, Telenor izjavljuje da će implementirati proces otključavanja telefona a kao posledica ovoga o čemu sam pisao. https://youtu.be/s12GnLJXuEI?t=3m43s
Dakle, za otključavanje telefona zahvalite ovim ljudima iz RTS-ovog priloga. Toliko o proizvoljnim ocenama koje se iznose ovde.
Tih trolosera ima na svakom forumu. Ti napišeš jednu pametnu misao a on te iznenadi sa dve poluglupave. Lik se gubi u bajkama o Alisi itd.Neverovatno koliko drskih i nabedjenih likova razvodnjava temu, ne shvatajuci da ce uskoro oni biti "taj Jevrejin". Vrhunac je nepismeni @agen.me cije su poruke osnovnoškolskog uzrasta - nejasne i bez ijedne zapete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari