Koji telefon?Uz to imas i telefon za 1 dinar,malo li je![]()
Jel tih 50% samo za stare korisnike? Meni su rekli da mogu 25% tj. isto ono sto pise na sajtu.
Na mobilnom ne može da se vidi cela tabela. Slepci.
I ja vidim iz FF-a.Na mobilnom ne može da se vidi cela tabela. Slepci.
Malopre sam to računao 1690 din za 48 GB + 5x110 din za pet korisnika i ispada oko 450 din za 9,5 GB po korisniku.Lepa usluga, mogu petoro da podele troškove i imaju dovoljno neta. Bez da moraju da imaju dual sim telefon i razgovore na 2g.
Ne teram te ja prijatelju da koristis neki drugi browser, vec samo prenosim na kom browseru radi kako treba.Ja koristim Google Chrome i neću da koristim druge browsere. A oni se bave mobilnim komunikacijama a sajt nije optimizovan kako treba za mobilne telefone a desktop verziju ne možeš da otvoriš preko Google Chrome.
Neces moci, prvo vazice samo za Nova tarife (pise da moze za Nova, mada moozda ce proraditi i uz Smart), a drugo svi zvanicni dodaci za Smart se trose posle smartovaCekajte jel to znaci da ja recimo sad potpisem ugovor za recimo 6GB i mesecno placam 490 rsd a imam smart 1000 i jos 1.5 god UO ja mogu da kupim taj online sa 6GB i da ga "dodelim" mom broju recimo i da trosim taj net a smartove ostavim za peicu?
Ili sam ja nesto pogresno razumeo?
Po korisniku.110 din po korisniku ili ukupno?
Mocicu! Sad sam bio u poslovnici i MOZE na Smart tarife da se nakaci online tarifa ali prvo se smartovi trose pa onda online.Neces moci, prvo vazice samo za Nova tarife (pise da moze za Nova, mada moozda ce proraditi i uz Smart), a drugo svi zvanicni dodaci za Smart se trose posle smartova
Respect, ovime me teraju da predjem na novije pakete, ali sada stvarno vredi!
Dalibore, ko ima 60% popusta na Smart i Online stare tarife, ako predje na Nova/Online nove, zadrzava na obe popust od 60%? Nema uslovljavanja da se izgubi popust da bi se aktivirao ovaj dodatak? (posto ima razlicitih cena sa/bez uredjaja za Online tarife, pitanje je da li bi vazio popust)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari