Pa šta ima posebno da tvrde da ostaje do kraja UO, pisalo je u opisu tarife "besplatni dolazni pozivi u romingu"; isto kao što piše cena, broj minuta i količina megabajta u okviru tarife. Ni za te stvari ne piše eksplicitno da važe do kraja UO. Da je u pitanju neka vremenski ograničena promocija, tako bi i napisali. Nego su se preračunali... nisu računali da poslovnu tarifu mogu da koriste i poslovni korisnici koji često putuju.
Ne mogu da se setim kako je ranije stajalo, ali za ne-Premium Biz tarifu, cini mi se da je bas bio neko wording, koji aludira da je promo u pitanju. Cak i tipa da je mesec dana samo sam pomislio pri prvom citanju.
Evo, u stvari sa Archive.org, ovako je stajalo:
"Tokom promotivnog perioda, od 05.02.2015. do 31.03.2015. u okviru aktivacije tarifa iz Biz Standard segmenta, korisnici će dobiti potpuno besplatno uslugu neograničenih dolaznih roming poziva."
Ja sam ovo bas razumeo da je samo ta dva meseca promo.
Ali VIP je ocigledno to drzao kao deo tarife, cim daje mogucnost da se raskine ugovor zbog toga.
Mislim da su ovo uradili jer nisu mislili da ce ljudi to da koriste stvarno, kao da ne znaju Srbe

A garantovano su prihvatali incoming pozive u romingu sada, bez da brinu kao ranije

Ili se nisu preracunali, nego ce sada poceti da naplacuju dolazne pozive, kada su se ljudi navikli da ih sve prihvate
Ja sam jedan broj upravo vratio u MTS, telefon uzeo preko oglasa, ali iskreno, nedostajace online račun, to mi nikako ne ulazi u glavu zašto ne mogu da implementiraju...
? MTS na portalu ima e-Racun, kao i listing. Trenutno je real-time, kao i na VIPu, uopste ne zaostaju u tom domenu vise. Cak i bolje radi Web Payment, na VIPu nikako da mi rese 7 meseci da mogu za jedan ugovor da placam online