Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Meni ugovor istice oko 10og februara... Sada imam smart 700 sa onim rastucim popustom. Po meni je ovo skroz ok, nova 3 za 1000 dinara, imas 500 min, 500sms i 2gb neta koji se ugasi kad ga potrosis...

Edit:
Nova uz obnovu igovora daje samo 25% popust tako da moze se reci da je ovo posebna ponuda.

Tvoje jeste preko standardne, ovo sto je hsv.stoned pomenuo je vec standardno )za sve tarife)

Moze.

Pa kako, gde? Posto ne mogu da nađem nigde...

Ne znam što im je ispod časti da daju 50% popusta bez telefona?
Ciganišu se na veliko.
I dalje mislim da su Nova tarife veliko njesra.

Ja sa Giga tarife presao na Novu 3. Racun 683 dinara. 500 min 500 sms 2gb net. Popust od 60% uzeo prosle godine negde pred sam kraj decembra. Sacekajte jos.

Ja sam pre 2 godine potpisao u vipu za standard 700 neku akciju, gde se na svakih 6 meseci smanjivala pretplata..i sad ga placam 1200,1300 tako nest..
i sad treba da potpisem novi ugovor i u tom rangu mi dodje nova 4 paket..i nmg da svarim to da cu isti paket morati da platim duplo vise -.-

Poslali su mi poruku da mi u prvih 12 meseci odobravaju popust od 25% + uredjaj...to mi ne znaci mng jer ko ce drugu godinu da placa 2190. Pa cu da sacekam jos malo i da se nadam da ce biti nesto bolje, al nesto cisto sumnjam :/ uz to bih uzeo m4 aqua...a druge mreze mi jos skuplje

Ja sa Giga tarife presao na Novu 3. Racun 683 dinara. 500 min 500 sms 2gb net. Popust od 60% uzeo prosle godine negde pred sam kraj decembra. Sacekajte jos.
Ja bi presao da je:
- besplatno ukljucen Bezbrizan surf, tj. da po defaultu ne mogu da prekoracuna racun netom NIKAKO, i da ne placam posebno u 21. veku takvu uslugu, vec obratno da bude! (lici na navlakusu ovako)
- moguce koristiti VIP minute paralelno sa minutima ka drugim mrezama. Inace imam manje minuta bas, a ja primarno imam brojeve zbog minuta kod VIPa (dual SIM resava net, SMS skoro da ne saljem)
Naravno, mislim presao bih sa postojecih 60% popusta, naspram MTSa ako ne ponude 50% popusta, nema nista od novih ugovora ili prelaska. Ne znam sta cu sa dva MixNetS paketa sto ove/sledece nedelje im istice UO.

Ja bi presao da je:
- besplatno ukljucen Bezbrizan surf, tj. da po defaultu ne mogu da prekoracuna racun netom NIKAKO, i da ne placam posebno u 21. veku takvu uslugu, vec obratno da bude! (lici na navlakusu ovako)
- moguce koristiti VIP minute paralelno sa minutima ka drugim mrezama. Inace imam manje minuta bas, a ja primarno imam brojeve zbog minuta kod VIPa (dual SIM resava net, SMS skoro da ne saljem)
Naravno, mislim presao bih sa postojecih 60% popusta, naspram MTSa ako ne ponude 50% popusta, nema nista od novih ugovora ili prelaska. Ne znam sta cu sa dva MixNetS paketa sto ove/sledece nedelje im istice UO.

Ja sam poslao mejl kada su se pojavile Nova tarife. Pitanje je glasilo moze li sa Giga na Novu 3 za mladje od 30. Odgovor moze. Ukljucen bezbrizan surf. Jedino minuti nisu kao na Giga tarifi tj. Da se skidaju posebno za vip posebno za ostale. Ne vidim da je paket mix m kod mts-a uz popust bolji od ovoga sto imam. inace koristim i mts mix net m i necu produziti ugovor sada u januaru vec su na vip preci na jos vecu tarifu - na novu 4 za mladje od 30. I molim lepo. Ispadne oko 800 i kusur dinara uz taj proslogodisnji popust koji imam.

Poslednja izmena:
IMG_20151222_154205.jpg protumaciti kako -0) posto smo mnogi ovde uzeli onaj net paket sa 50% i modem/mifi ...i jel to znaci da od pocetka ugovora kad prodje 30 ja mogu da podnesem zahtev za smanjenje tarife .. ovi u vip poslovnicama govore da mora da prodje pun obracunski .. a pise da je pun samo ako se ide na veci paket ..
ovo sam malopre pogledao u ugovoru .. e sad ove po poslovnicama tek cu da pitam sutra ili da pisem mail call center kako oni to sagledavaju ;-)

Par informacija u vezi sadasnjih popusta. Popust od 40% za koji mi je stigla poruka koju sam okacio ovde ranije nije ogranicen tarifom. Takodje ako u toku UO predjete na vecu tarifu popust se obracunava prema ceni te tarife (npr uzmete nova 2 pa predjete na nova 3 - onda se oduzima 40% od cene nova 3 paketa). Ok ponuda, ravna mts ponudi od 50% popusta s tim sto vip po meni ima bolju mrezu :)

VIP Mobile - NIKADA Vise

@Vip_mobile Ovako izgleda dopis, kada ti PREVARANTI pisu. Ne vaze vise uslovi koje si imao, gubimoooo, dok ti traje ugovor. MI MOZEMO sve a vi samo da PLACATE. Bruka!!! SRAMOTA.
VIP Mobile - nikada vise!!!

Prilozi

• Screen Shot 2015-12-25 at 22.39.53.jpg
    Screen Shot 2015-12-25 at 22.39.53.jpg
    469.2 KB · Pregleda: 161
@Vip_mobile Ovako izgleda dopis, kada ti PREVARANTI pisu. Ne vaze vise uslovi koje si imao, gubimoooo, dok ti traje ugovor. MI MOZEMO sve a vi samo da PLACATE. Bruka!!! SRAMOTA.
VIP Mobile - nikada vise!!!

Lopovi su zato sto su te obavestili na ovo i dali ti da raskines ugovor bez doplate? Ako ti se svidja ostajes, ako ne ides i to je to, nisu te pokrali.

I nije da su tvrdili da to ostaje do kraja UO, cak sam i imao utisak da je za BIz tarife drugacije i zvucalo.

Pa šta ima posebno da tvrde da ostaje do kraja UO, pisalo je u opisu tarife "besplatni dolazni pozivi u romingu"; isto kao što piše cena, broj minuta i količina megabajta u okviru tarife. Ni za te stvari ne piše eksplicitno da važe do kraja UO. Da je u pitanju neka vremenski ograničena promocija, tako bi i napisali. Nego su se preračunali... nisu računali da poslovnu tarifu mogu da koriste i poslovni korisnici koji često putuju.

Poslednja izmena:
Pa šta ima posebno da tvrde da ostaje do kraja UO, pisalo je u opisu tarife "besplatni dolazni pozivi u romingu"; isto kao što piše cena, broj minuta i količina megabajta u okviru tarife. Ni za te stvari ne piše eksplicitno da važe do kraja UO. Da je u pitanju neka vremenski ograničena promocija, tako bi i napisali. Nego su se preračunali... nisu računali da poslovnu tarifu mogu da koriste i poslovni korisnici koji često putuju.
U svakom ugovoru stoji stavka "VIP zadržava pravo promene uslova bla bla" inače ne bi ni smeli da menjaju uslove potpisanog ugovora. To su već radili da promenom tarifa i smanjenjem minuta, dok je recimo MTS prilikom promene, postojeće ugovore ispoštovao. Ja sam jedan broj upravo vratio u MTS, telefon uzeo preko oglasa, ali iskreno, nedostajace online račun, to mi nikako ne ulazi u glavu zašto ne mogu da implementiraju...

Ne mogu da se setim kako je ranije stajalo, ali za ne-Premium Biz tarifu, cini mi se da je bas bio neko wording, koji aludira da je promo u pitanju. Cak i tipa da je mesec dana samo sam pomislio pri prvom citanju.
Evo, u stvari sa Archive.org, ovako je stajalo:
"Tokom promotivnog perioda, od 05.02.2015. do 31.03.2015. u okviru aktivacije tarifa iz Biz Standard segmenta, korisnici će dobiti potpuno besplatno uslugu neograničenih dolaznih roming poziva."
Ja sam ovo bas razumeo da je samo ta dva meseca promo.
Ali VIP je ocigledno to drzao kao deo tarife, cim daje mogucnost da se raskine ugovor zbog toga.

Mislim da su ovo uradili jer nisu mislili da ce ljudi to da koriste stvarno, kao da ne znaju Srbe ;) A garantovano su prihvatali incoming pozive u romingu sada, bez da brinu kao ranije ;)
Ili se nisu preracunali, nego ce sada poceti da naplacuju dolazne pozive, kada su se ljudi navikli da ih sve prihvate :D

Ja sam jedan broj upravo vratio u MTS, telefon uzeo preko oglasa, ali iskreno, nedostajace online račun, to mi nikako ne ulazi u glavu zašto ne mogu da implementiraju...
? MTS na portalu ima e-Racun, kao i listing. Trenutno je real-time, kao i na VIPu, uopste ne zaostaju u tom domenu vise. Cak i bolje radi Web Payment, na VIPu nikako da mi rese 7 meseci da mogu za jedan ugovor da placam online :)

Koji ******i rade u call centru.
Ja nešto pričao sa njima i ona meni kaže internet na biz premium paketima se tarifira, 5000,00 dinara za 100mb. Ja poludio u sekudni, razmišljam sad sam igrao neku online igru, već sam sračunao 15k dinara.
Zove me nakon 3 minuta i izvinjava se i kaže vama usporava saobraćaj ali se ne tarifira kad potrošite sadržaj iz paketa.

Znači umalo mi je upropastila vikend.

Ja koliko razumem sajt, Biz Office i Standard nemaju neogranicen net, dok Premium ima? Ali kako moze takvu gresku da napravi... nije bas prijatno :D

Zbog usporenog neta i rominga BizPremium je dosta bolja od svih biznis tarifa koje su do sada imali.

? MTS na portalu ima e-Racun, kao i listing. Trenutno je real-time, kao i na VIPu, uopste ne zaostaju u tom domenu vise. Cak i bolje radi Web Payment, na VIPu nikako da mi rese 7 meseci da mogu za jedan ugovor da placam online :)

Rekoše mi u poslovnici da nemaju tu uslugu, ko zna, možda se nismo razumeli, a možda i nije znala...hvala u svakom slučaju

U svakom slučaju, svi ti popusti i to se nude korisnicima koji treba da obnove ugovor, novi korisnici dobijaju kiflicu, imaju samo ono standardno sa sajta...?

Ma kakvi, sada moze i eRacun samo i kod MTSa.

Desp, jedino sto postoji samo jedan BizPremium :(

To moze bar sto ja znam mesec-dva unazad a i imas popust od 100 din ako predjes na e-racun kod mts.

@alfa Kako jedan, imaju tri BizPremium tarife (1000, 2000, 4000).

Cini mi se da je samo jedna bila, od 5000 :) Ne znam sta sam istripovao..

To moze bar sto ja znam mesec-dva unazad a i imas popust od 100 din ako predjes na e-racun kod mts.

eRacun je godinama postojao kao dodatna opcija (da se skine PDF racun), ali oko 5 meseci je dostupno sada i da je SAMO eRacun, sto ranije nije moglo.

Pa to sam i kazao samo sam rekao da mislim da je zadnjih mesec-dva a ti kazes 5 meseci sto je ok ja sam to video zadnjih 2 mes pa sam rekao da znam za zadnja dva meseca.

Sada za nove korisnike imaju dobri popusti na vec snizene cene telefona a popusti su od 4000 do 8000 sto je lepo,ja obnavljam za mesec dana ugovor pa taj popust ce proci a pitanje sta ce mi umesto tog popusta ponuditi.

Uz obnovu ugovora treba nesto "specijalno" da ponude, bar se nadam tome. Obnavljam i ja ugovor za tacno mesec dana. Ako neko zna sta ce biti sledeci popusti neka javi. :)

Nazad
Vrh Dno