Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Da li su obavezni smart paketi uz akciju Idealna praznična kombinacija ili moze i standard paket posto nije naveden.

Verovatno je smart paket naveden kao primer, s obzirom da u tekstu iznad tabele je koriscen samo izraz "tarifni paket", a ne i "smart". Bilo bi glupo da drze tu promociju na jednom paketu.

Moze i standard i sigurica. Samo ne vazi uz standard 100 i smart 150 uz obnovu i sig 1000 za obnovu i pre2post.

Poslednja izmena:
Kako su bezobrazni prema starim korisnicima....

Mislio sam na ovo sto kaze Dzul, ne vaze popusti za najnize pakete za obnovu.

Koja je logika da su ukidali popust od npr 50%, da bi sada uveli 60%!?
Jos su pri tome izgubili odredjeni broj korisnika i ostali bez izvesnog broja telefona.

nioje losa promocija. sada znaci na prolece sledi zaokruzivanje 90/90, ili 120/60, i verovatno poskupljenje.

^ tako nekako :d

Mnogo gadan trip, vipom nisam bas zadovoljan, mislim na pokrivenost a i brzinu/stabilnost neta u samom gradu + kulovske fore a opet moram da ostanem na toj raspaloj mrezi :d

Verovatno cu uzeti taj ultra sa 60% popusta, to je oko 880 din mesecno za odlican paket.

Poslednja izmena:
Ne volim ni ja te smart pakete, ali svejedno Smart 3000 bi lepo legao. Doduse veci je sadrzaj nego sto meni treba, ali za 1600 din je svakako odlicno.

60% popusta na pretplatu ne važi za stare korisnike na paketu Smart 150?

Ne važi ni promocija "idealna praznična kombinacija" za stare korisnike? Heh.

Poslednja izmena:
Što ne bi važilo za svakog ko sada hoće da obnovi UO? Nisam tako shvatio ovu ponudu za 60%.

Ja koliko sam shvatio, ako neko uzima telefon, novi ili obnavlja ugovor, onda moze da kombinuje popuste od 15 i 20%. Ako neko samo sklapa ugovor ili obnavlja, onda dobija popust od 60%. Sve to bez obzira na paket, jedino ako se uzima telefon u nekom paketu gde je aktivacija 1 din, ili je samo popust do 20% ili 60%, ne mogu tacno da se setim.

U lokalu pisu neke informacije na posterima koje nisam mogao da nadjem na sajtu:

Ne moze 60% popusta na najosnovnije pakete, znaci smart 150, sigurica 1000, itd. I to samo ako se radi obnova ugovora (znaci ako ste trenutno pod ugovorom za smart 150 npr, ne mozete da odete i obnovite ugovor i dobijete ovaj popust). To da li ste postojeci korisnik ili novi nema nikakve veze - ako vam je ugovor istekao, onda potpisujete novi, znaci to nije obnavljanje ugovora.

U lokalu pisu neke informacije na posterima koje nisam mogao da nadjem na sajtu:

Ne moze 60% popusta na najosnovnije pakete, znaci smart 150, sigurica 1000, itd. I to samo ako se radi obnova ugovora (znaci ako ste trenutno pod ugovorom za smart 150 npr, ne mozete da odete i obnovite ugovor i dobijete ovaj popust). To da li ste postojeci korisnik ili novi nema nikakve veze - ako vam je ugovor istekao, onda potpisujete novi, znaci to nije obnavljanje ugovora.

Zasto onda na sajtu u promociji stoji i Smart 150 sa 60% popusta, ako ne moze?

Moze uz novu aktivaciju, mnp, pre2post. Ali ne moze ako neko vec ima taj paket i hoce da produzi ugovor uz popust od 60%.

Jel ima neko ogranicenje za one koji su prevermeno okoncali prethodni ugovor po osnovu povecanja cene pretplate u maju? :)

Da, secam se i ja te informacije. Pretili su mi sa time kada su me odgovarali od raskida. Delovalo mi je kao prazna decija pretnja ali ko ce ga znati.
Nista te ne kosta da probas. :)

Nemaju osnov da to rade, mislim da u pismu to nije pisalo, vec su tako plasili one sto su dolazili u onom dzumbusu da potpisuju, cak su pricali i da se vracaju telefoni isl. gluposti :)

Sta, dao si LK, oni proverili i kazu "ne mozete uzeti aparat"?

Nisam, pitao sam usmeno i rekose mi, ne moze... a verovatno cu to da odradim na nekom drugom mestu... nisam bio u fazonu da mi se potpisuje vise sam pitao u prolazu i zurbi (a pametnije je bilo da sam uradio to sto ti kazes bez pominjanja raskida)... mozda to i nema veze, ali mi je rekla, pa nek dodje neko za vas (narp. roditelji)... u sustini nije da nemam ko da mi se potpise ako odlucim, samo jos uvek kalkulisem da li se opet vezati u VIP-u sa svim "optimizacijama" koje rade, s' druge strane imam 2 godine u Telenoru post-paid, dobra sansa da na izmuvam lep popust bez telefona i odem u daleko bolju mrezu (bar meni VIP 3G je neupotrebljiv) preko MNP.

Poslednja izmena:
Da li se ugovor za Akciju 20% i 15% popusta na mesečnu pretplatu i uređaje sklapa na godinu ili dve?

Ako mozes u TNoru da izboxujes 50%, realno i jeste bolja opcija. (sem za nas koji uglavnom pricamo samo, pa mozemo olako Smartom da kalkulisemo)

Pozdrav svima.Nov sam na forumu.
Kod vip-a mi je krajem novembra istekao ugovor za sigurica 1000 i hteo sam da ga prenesem u mts ali su krenuli sa ovom promocijom 60% i onda sam video da mi se vise isplati smart700 za 649din od miksM u mts.Odem da potpisem ugovor i kazu mi da nije tehnicki moguc prelazak sa sigurice na smart tarifu:sceptic:.Upitam ih da li je moguc prelazak na pripejd a onda prelazak na postpejd odgovor je ne, jer sam preneo broj iz mts pa bi se broj vratio u mts.Tako da mi je jedino ponudjeno da biram neki paket iz sigurice.A taman sam hteo da ostanem a oni me bukvalno teraju u mts.
Ako se o ovome pricalo izvinjavam se, nisam uspeo da nadjem.
PS.Broj je prenet iz mts i takodje sam imao jos jedan ugovor koji sam raskinuo u maju zbog poskupljenja.Mozda su se nesto zainatili jer ovo mi nedeluje kao politika normalne kompanije

Ako se Sigurica vodi kao Prepaid paket (verovatno, da), onda stvarno i ne mogu oni da odrade to. Moras nazad u MTS, 3 meseca cekas, pa predjes opet u VIP na Smart. ***!

Ne kosta me da probam... smart bi bio OK kad ne bi spajali surf i minute (i to u odnosu 1:1 sto je suludo), od kada sam presao na VipZaSve malo sam se preorjentisao na poruke vise... pre sam slao max 150 poruka i imao 300+ minuta razgovora na Smart 700, sada je to 200 minuta i 800 poruka :))) medjutim smor je sto se stalno stekas za net da bi ti ostalo za pricu... VZS nema taj problem, trosi dok ima mb, minute ne diras :) Okreni obrni za normalnog korisnika smart nije, za ono sto sam ovde imao za 500 din, na smartu bi pokrio 1200 :) zato mi s' druge strane oni giga ultra deluju korektnije da imaju samo malo vise minuta.

Nazad
Vrh Dno