Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Izgleda vratili megabajte u Standard tarife.
HSV ce se obradovati, kuknjavi je kraj :p

O, ne! Sada ce se odluciti, sta cemo posle!

Kako li se osecaju oni koji su u poslednja 2 meseca potpisali vip ugovore sa uzasnim paketima :d

Meni je bolji smart 700 + 50% +1Gb, jeftinije 100 din mesecno a ima 300Mb neta vise, sms svejedno saljem od 300-350 mesecno tako da mi je kolicina minuta ista ili veca nego u standard 700 :) A i jeftiniji je Sony XP u ovoj opciji nego u standard.

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da ce ih po zahtevu prebaciti na pakete sa megabajtima ili automatski sto bi bilo najpostenije.

Pa to je logicno ali opet ovo je srbija.. nadam se da su ih automatski prebacili.

MB su u okviru praznicne promocije 50% vise svega.
"dobijaš i prazničnu ponudu sa 50% više minuta i SMS poruka u naredne dve godine! Ali to nije sve, samo za praznike u okviru Standard tarifa dobijaš i MB-e uključene u paket!"

Istice mi ugovor u aprilu. Da li mogu da zatrazim novi ranije ?
Ortak kaze da moze i 2 meseca ranije da trazis. Ima li neko info ?

moze 2 meseca ranije, a bilo bi super da su se setili da stave mb i u ove dve najnize standard tarife

Ja sam dobio 5 meseci ranije. E sad pisao sam molbu kao neku bla bla bla i dali mi. Mozda zato sto imam dva ugovora vec prethodne tada 2 godine. Ne znam.

Sa telefonom ili bez?

Devojka je potpisala novi ugovor skoro 3 meseca ranije i uzela telefon, bez posebnih cimanja samo su iz poslovnice poslali zahtev u Bg.

Kontam da onda mogu da uhvatim praznice promocije. Jel vazi 50 posto za novu promociju ako se uzme fon ?

Onda pozuri ipak, mozes da uzmes fon i 50% vise smartova promociju mada je ok paket i standard 700 jer opet ima Mb (700min, 700sms, 700Mb) i kosta 1990 din, smart 700 sa 50% promocijom (1050 smartova) i dodatkom od 1Gb kosta 1890 din i ako ne saljes mnogo poruka ovo je ok paket, npr 800 min, 250 sms i 1Gb neta.

I naravno, ko ima para smart 1200 + 50% vise promocija + 1Gb neta.. ovo ja za oko 2500 din najbolji paket, 1800 smartova i 1Gb neta :)

Onda pozuri ipak, mozes da uzmes fon i 50% vise smartova promociju mada je ok paket i standard 700 jer opet ima Mb (700min, 700sms, 700Mb) i kosta 1990 din, smart 700 sa 50% promocijom (1050 smartova) i dodatkom od 1Gb kosta 1890 din i ako ne saljes mnogo poruka ovo je ok paket, npr 800 min, 250 sms i 1Gb neta.

I naravno, ko ima para smart 1200 + 50% vise promocija + 1Gb neta.. ovo ja za oko 2500 din najbolji paket, 1800 smartova i 1Gb neta :)

Gurace oni ceo januar sigurno. Tako da imam fore.

Postoji li u vip-u neka varijanta omiljenog broja kao u telenoru?
Koliko ja vidim nema, al mozda ne vidim dobro ,)

Mislim ali nisam siguran da je bilo u prodaji jedno vreme box paket od 2 kartice izmedju kojih je svaki razgovor tarifiran 1min-1din,ali to su bile prepaid kartice,u post paidu nema koliko ja znam.

pa da, tako je kod svih...

ali posle prvog minuta... :sceptic: ko da se drugacije tarifira taj prvi....

Pa upravo to i citam, koja je razlika izmedju minuta i 60 sekundi :smash:

Telenor i MTS su napisali "tarifiranje po minutu" ili "broju zapocetih minuta", ali VIP izmislja toplu vodu.

Poslednja izmena:
drugar otisao u poslovnicu vipa i kaze da hteo da promeni broj, oni mu rekli pa kao to tesko ne moze to tek tako, i on kaze sta cu produzim ugovor, placa oko 1.000 din za 325min i 325sms??? telefon nije uzimao.... e sad ako przi on mene przim i ja vas

drugar otisao u poslovnicu vipa i kaze da hteo da promeni broj, oni mu rekli pa kao to tesko ne moze to tek tako, i on kaze sta cu produzim ugovor, placa oko 1.000 din za 325min i 325sms??? telefon nije uzimao.... e sad ako przi on mene przim i ja vas

who did what now?! ako si ti razumeo sta je on uradio, de objasni i nama, ali na srpskom:d

Sta se radi kada potrosis sav net? Da li postoje dodaci? Da li vazi onih 500MB za 290RSD sto stoji pod Vip internet?

Pa upravo to i citam, koja je razlika izmedju minuta i 60 sekundi :smash:

Telenor i MTS su napisali "tarifiranje po minutu" ili "broju zapocetih minuta", ali VIP izmislja toplu vodu.

Samo drugacije izražavanje prilikom sklapanja ugovora, svi sada obračunavaju, tj zaokružuju po započetom minutu.
Npr 1m:01s = 2min

Samo drugacije izražavanje prilikom sklapanja ugovora, svi sada obračunavaju, tj zaokružuju po započetom minutu.
Npr 1m:01s = 2min
Je li moguce da nikom ne pada na pamet da se nesto ucini po ovom pitanju, neki class action suit npr. ? Otkud im pravo da to rade, kako to objasnjavaju?

Nazad
Vrh Dno