Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Poslednji put kad sam koristio A1, obracunski period se odredjivao na osnovu toga kog dana u mesecu je sklopljen ugovor.

Za pojedine korisnike prilikom obnove ugovora moguce je dobiti Neo super sa 50% popusta ako pozovu 060 1238 (bez zahteva za prenos u drugu mrezu).

Juče sam preko agenta tražiio da i treći broj prebacim iz Yettel u A1. To je broj koji koristi klinac i u Yettel imam neki Surf paket koji plaćam oko 950 RSD. Danas me zovu iz Yettel, u početku veoma ljubazan Milan rekao sam mu da mi znači 1 GB u roaming, i ponudi mi Yettel 30 uz 9 meseci po 1 RSD i ostatak po 1650 RSD. Objasnio sam mu da mi taj ostatak po toj ceni ne odgovara i da sam rešio da selim broj u A1. Čovek postaje prilično navalentan sa pričom da posle 2 godine u A1 neću imati te uslove, a ni da će mi ih dati u Yettel i slično .... na kraju sam se zahvalio na ponudi, a čovek prekine razgovor bez pozdrava...

Pre je ovo za Yettelovu temu, jer je glavnica u njihovom agentu, ali najbolji deo mi je ovaj da posle dve godine nećeš imati iste uslove u A1, hahah. Kao da ni u Yettelu ne bi izgubio popust i nadalje plaćao 3.499 (iliti 3.399 sa e-računom) isti taj paket. Jedino ako je mislio na to na šta se odnosi popust, jer to jeste loša strana A1. Ti dobijaš npr. 50% na cenu sa UO, pa je puna cena više nego duplo veća, što mnoge iznenadi. Yettel daje popuste na punu cenu, pa onda nema iznenađenja tog tipa, mada imaju oni druga.

Поздрав свима народе, треба ми мала помоћ око А1 постпејд уговора, наиме, у А1 већ 2 године имам Нео Нео по цени од 1200 дин/мес, скоро сам добио позив агента продаје и на мој упит шта имају да ми понуде они су ми дали попуст од 5 динара на Нео Супер 😂. Да ли икако могуће да извучем неку бољу понуду, рецимо, подношењем захтева за прелаз код неког од оператера и код кога би најбоље било да се поднесе захтев? Хвала унапред свима, извињавам се за дугачак пост!

I mene je pitao agent kod sklapnja ugovora kada zelim i rekao sam od 1-og, nije bilo nikakvih problema

hvala na odgovorima, približili ste me prihvatanju ponude.

Iskreno, mrzi me da se cimam prenosom pogotovu jer je istek krajem godine, uz to nisam siguran da mogu da dobijem bolju ponudu. Ni ova nije loša.
Mislim da moze opcija > podneses za prenos broja npr ujutru do 10h> ako te niko ne zove do npr 14h zovnes A1 na 060/1238 ili 1234 i slobodno pitas > jel ima neki popust, kao sto vidite podneo sam zahtev za prenos? Ako i sta ponude i to ti odgovara kazes ostajem ili idem i to je to. Znaci ne cekas fazon "ako zovu - zovu ako ne kuku lele idem u Mts".. pozoves sam, a uvek mozes u toku dana i da kazes predomislio sam se... Jer prenos nece da krene istog dana vec najranije sutradan kasno uvece.Tako da prosto probas, to je legitimno. A uglavnom pozovu u prvih sat, dva od zahteva za prenos.

da hvala, na kraju sam prihvatio 50%, juče su me zvali ponovo i presekao..

Još jednom sam pitao za 12 ili makar 6 meseci za 1rsd ali mi je agent ponovio da 12 meseci više ne nude a za 6 nije sigurna i kao što su kolege savetovale ranije, nisam hteo da rizikujem previše, nije mi ni do prelaza u drugu mrežu dok je ponuđena akcija ok

Nekada se pitam za koga mi pisemo sve ovo... Na zadnjih 10 strana (bar) imas sve lepo ispisano. Ako te stvarno zanima uzmi pa procitaj.
Dobro da sam ovo video, pa pa potražio i našao odgovor tri strane unazad.😄

Suspicious Monkey GIF by MOODMAN

Stigao jutros još jedan SIM iz A1 i ugovor, treći broj prebačen preko istog agenta. I ovaj je dečiji Neo Surf sa -50%.

Ja sam im pisao za tarifu Neo Ultra, pa me zvao agent i ponudio 20%
Rekao sam da je to malo jer ne uzimam telefon, ali kažu da ne može bolje od toga. Žao mi da prihvatim kad vidim kolike popuste ljudi ovde dobijaju 🙂

Pozdrav ljudi
Dobio sam ponudu 30% plus još 20% kad prenesem jos jedan broj. I jos 20% na taj drugi broj. Da li postoji šansa da dobijem bolji popust... Ovaj mi nažalost ne odgovara

Od koga si dobio tu ponudu? Nadji drugog agenta, onda malo sacekaj u medjuvremenu pogledaj i druge opcije.
Imas svakako 6 meseci besplatan mega plan za sva 3 broja u A1. Ne moze uvek biti po nasim planovima-zeljama.
Od agenta iz a1. Prvo sam mailom pitao za ponudu. Zvali su me i ponudili ovo. I nakon toga opet zvali i isto ponudili...

Juče sam preko agenta tražiio da i treći broj prebacim iz Yettel u A1. To je broj koji koristi klinac i u Yettel imam neki Surf paket koji plaćam oko 950 RSD. Danas me zovu iz Yettel, u početku veoma ljubazan Milan rekao sam mu da mi znači 1 GB u roaming, i ponudi mi Yettel 30 uz 9 meseci po 1 RSD i ostatak po 1650 RSD. Objasnio sam mu da mi taj ostatak po toj ceni ne odgovara i da sam rešio da selim broj u A1. Čovek postaje prilično navalentan sa pričom da posle 2 godine u A1 neću imati te uslove, a ni da će mi ih dati u Yettel i slično .... na kraju sam se zahvalio na ponudi, a čovek prekine razgovor bez pozdrava...
To je Yettel,isto sam i ja doziveo u poslovnici i evo nekih 5 godina sam u A1 i prezadovoljan sam.
Inace u Yettelu bio 20,jos dok je bio MOBTEL.

Devojka je presla iz Yettela u A1 na neo super i nikako ne moze da aktivira volte. Pisali smo im, zvali, nista- kazu kod njih je sve aktivno. Probali smo karticu u Ip13 koji koristi a i u Honor Magic 5 lite, isto. Šta moze da se uradi?

Mora se biti uporan sa tim, mnogo puta smo pominjali da A1 ima problema. Doduše, uglavnom se ispoljavaju na pripejdu, ali eto, desi i i na postpejdu. Ljudima u mojoj okolini kontakt centar nije pomogao, isto im je ponavljano da je sve u redu, tako da su otišli svi u lokalnu poslovnicu (čak više njih zajedno, jer je reč bio o periodu masovnog prelaska na 12 meseci Mega plana, pa mogu zamisliti tu scenu gde svi imaju isto da kažu), tamo podneli prigovore, i za dva dana su svi imali VoLTE.

Imam neki stari ali aktivan pre-paid MTS(registrovan) koji koristim retko.
Moze i to da se prenese u A1 za taj Megaplan 6m?

da, jedini uslov je da je registrovan na tvoje ime ako ti podnosis zahtev

Sta je bolje to raditi u poslovnici, preko agenta ili je svejedno.

Prelazak na pripejd je obavezan u poslovnici. Odmah dobiješ i karticu i to je to, samo je ubaciš nakon što prenos bude realizovan. Naravno, očekuješ i poziv od MTS-a sa kontraponudama, s tim što nemam pojma koje su sad aktuelne, niko nije pisao. Ranije je najviše bilo 50% na Sokole, 60% na Omoriku M, 70% na Omoriku S.

Ti paketi vise ne postoje ako se ne varam, samo ove 5tice ekvivalenti.
Tesko mogu 6m Mega free da pariraju, gde se nadam da je to za 5G mrezu.

Juce prilikom podnosenja zahteva za prelazak u a1 potpisao sam na 2 mesta za neo 30, zahtev...dobio karticu sa privremenim brojem.

Medjutim ostao sam u yetelu, dobio ok ponudu danas.

Mene sad zanima imam li ja nekih obaveza prema a1? Je l moram da idem kod njih, sta cu sa onim potpisima za paket i jos hrpom papira, sim karticom a1?

Nisam ovo radio dugo, 4 a mozda i 6 godina, a i kad sam radio promenio sam operatera, sto ovde nije slucaj...

Nikom nista, nastavljas dalje.

• Like
Reagovanja: M J
Ti paketi vise ne postoje ako se ne varam, samo ove 5tice ekvivalenti.
Pa da, zato kažem da je to bilo ranije, a da ne znam kakva je sad situacija, ali skoro sigurno će te zvati, pa čisto da imaš u vidu.

Tesko mogu 6m Mega free da pariraju, gde se nadam da je to za 5G mrezu.
Bilo je nekih nesuglasica tim povodom, ako možda pitaš jer si to pročitao, ali u međuvremenu su napisali da je svima dostupna bez ograničenja. Detalji ovde.

sim karticom a1?
Nju čak možeš da koristiš, vodi se kao broj registrovan na tebe. Nije loša stvar, kao da si dobio broj na poklon, a tu je i jedan Mega plan kao dobrodošlica.

Od koga si dobio tu ponudu? Nadji drugog agenta, onda malo sacekaj u medjuvremenu pogledaj i druge opcije.
Imas svakako 6 meseci besplatan mega plan za sva 3 broja u A1. Ne moze uvek biti po nasim planovima-zeljama.
Kakve su šanse da nakon 6 meseci Mega Plana ponude 50% na neku tarifu?

ako podneses zahtev za prenos moguce

ako podneses zahtev za prenos moguce
Majkin broj je u MTS, najviše bi joj odgovarao NEO 5 ali uz 50%. Ne znam da li je bolje ići na to odmah, ili ako ne uspe, onda 6 meseci Mega Plan pa onda opet prenos broja u MTS ili Yettel ako A1 ne ponudi nesto kako treba

Nazad
Vrh Dno