Mislim da moze opcija > podneses za prenos broja npr ujutru do 10h> ako te niko ne zove do npr 14h zovnes A1 na 060/1238 ili 1234 i slobodno pitas > jel ima neki popust, kao sto vidite podneo sam zahtev za prenos? Ako i sta ponude i to ti odgovara kazes ostajem ili idem i to je to. Znaci ne cekas fazon "ako zovu - zovu ako ne kuku lele idem u Mts".. pozoves sam, a uvek mozes u toku dana i da kazes predomislio sam se... Jer prenos nece da krene istog dana vec najranije sutradan kasno uvece.Tako da prosto probas, to je legitimno. A uglavnom pozovu u prvih sat, dva od zahteva za prenos.hvala na odgovorima, približili ste me prihvatanju ponude.
Iskreno, mrzi me da se cimam prenosom pogotovu jer je istek krajem godine, uz to nisam siguran da mogu da dobijem bolju ponudu. Ni ova nije loša.
Dobro da sam ovo video, pa pa potražio i našao odgovor tri strane unazad.😄Nekada se pitam za koga mi pisemo sve ovo... Na zadnjih 10 strana (bar) imas sve lepo ispisano. Ako te stvarno zanima uzmi pa procitaj.
Od agenta iz a1. Prvo sam mailom pitao za ponudu. Zvali su me i ponudili ovo. I nakon toga opet zvali i isto ponudili...Od koga si dobio tu ponudu? Nadji drugog agenta, onda malo sacekaj u medjuvremenu pogledaj i druge opcije.
Imas svakako 6 meseci besplatan mega plan za sva 3 broja u A1. Ne moze uvek biti po nasim planovima-zeljama.
To je Yettel,isto sam i ja doziveo u poslovnici i evo nekih 5 godina sam u A1 i prezadovoljan sam.Juče sam preko agenta tražiio da i treći broj prebacim iz Yettel u A1. To je broj koji koristi klinac i u Yettel imam neki Surf paket koji plaćam oko 950 RSD. Danas me zovu iz Yettel, u početku veoma ljubazan Milan rekao sam mu da mi znači 1 GB u roaming, i ponudi mi Yettel 30 uz 9 meseci po 1 RSD i ostatak po 1650 RSD. Objasnio sam mu da mi taj ostatak po toj ceni ne odgovara i da sam rešio da selim broj u A1. Čovek postaje prilično navalentan sa pričom da posle 2 godine u A1 neću imati te uslove, a ni da će mi ih dati u Yettel i slično .... na kraju sam se zahvalio na ponudi, a čovek prekine razgovor bez pozdrava...
Pa da, zato kažem da je to bilo ranije, a da ne znam kakva je sad situacija, ali skoro sigurno će te zvati, pa čisto da imaš u vidu.Ti paketi vise ne postoje ako se ne varam, samo ove 5tice ekvivalenti.
Bilo je nekih nesuglasica tim povodom, ako možda pitaš jer si to pročitao, ali u međuvremenu su napisali da je svima dostupna bez ograničenja. Detalji ovde.Tesko mogu 6m Mega free da pariraju, gde se nadam da je to za 5G mrezu.
Nju čak možeš da koristiš, vodi se kao broj registrovan na tebe. Nije loša stvar, kao da si dobio broj na poklon, a tu je i jedan Mega plan kao dobrodošlica.sim karticom a1?
Kakve su šanse da nakon 6 meseci Mega Plana ponude 50% na neku tarifu?Od koga si dobio tu ponudu? Nadji drugog agenta, onda malo sacekaj u medjuvremenu pogledaj i druge opcije.
Imas svakako 6 meseci besplatan mega plan za sva 3 broja u A1. Ne moze uvek biti po nasim planovima-zeljama.
Majkin broj je u MTS, najviše bi joj odgovarao NEO 5 ali uz 50%. Ne znam da li je bolje ići na to odmah, ili ako ne uspe, onda 6 meseci Mega Plan pa onda opet prenos broja u MTS ili Yettel ako A1 ne ponudi nesto kako trebaako podneses zahtev za prenos moguce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari