Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Da li se dobijaju dodatni GB ako se ugovor produži ONLINE? U pitanju je paket NEO 4

Poenta je da A1 ima problem, nijedan od ostalih operatera nema. Džaba se ovde upinju neki članovi da odbrane lopovsku politiku A1. Opet kažem, nadam se da će ih tržište kazniti, mada s obzirom da je ovo Srbija, teško.
Samo ljudi treba da znaju: ako mislite da putujete izvan ZB i nemate nameru da uplaćujete roaming dodatak u A1, morate da fizički izvadite karticu iz telefona
Zato sam ga ja zabranio direktno u ugovoru. Dovoljno jednom da se desi neko sr... nemam ni vremena ni zivaca da se razvlacim sa njima nedeljama, dobijam nestrucne i neveste izgovore, zalbe na zalbu i slicno. Lokalna kartica i ne razmisljam. Imam preca posla.

Imam jedan specifičan problem na A1 mreži, taj problem nemam sa inostranim esim karticama ili običnim. Naime, dešava mi se da mi nestane net na telefonu. Stoji mi 4G+ i samo ona strelica na gore, jedino rešenje je airplane mode, i onda ugasim i sve proradi. To mi se dešava nekada 5x u toku dana, a nekada tog problema nema par dana. Takođe se dešava da se izgubi skroz znak za net, kao da sam ugasio data. Telefon je S22 ultra uzet preko njih, mada opet kažem samo sa A1 esim karticom imam tih problema.Screenshot_2023-11-29_173505.jpg

Taj ključ označava neki VPN aktivan.

Inače imao sam ja tih problema nakon povratka iz roaminga, sad ne radi nekih prvih 5 minuta nakon povratka u Srbiju i onda radi normalno.

Ranije mi se dešavalo da povremeno gubim data konekciju u periodu od nedelju - dve nakon poslednjeg "izleta" u inostranstvo.

Taj ključ označava neki VPN aktivan.

Inače imao sam ja tih problema nakon povratka iz roaminga, sad ne radi nekih prvih 5 minuta nakon povratka u Srbiju i onda radi normalno.

Ranije mi se dešavalo da povremeno gubim data konekciju u periodu od nedelju - dve nakon poslednjeg "izleta" u inostranstvo.
Isti slučaj i kod mene.

Ja sam juce zvanicno presao iz mts-a u A1 i potpisao neo neo za 1250din.. ako nekom treba broj agenta neka mi pise, rado cu proslediti... Ne znam da li su agenti teritorijalno ograniceni, ako je bitno ja sam iz NS..
Pozdrav druze... planiram takodje da predjem iz MTS/a u A1 / moze broj agenta; *takodje sam iz NS

Zašto imas onaj kljuc gore? Ti ključevi uglavnom opisuju sve tvoje simptome a ne sim kartica...
Adblocker, ali mi ne utiče na brzinu ili bilo šta drugo. Testirao sam sa mts, yettel i EU karticama, tih problema nije bilo.

Samo jedan update u vezi situacije sa povećanim računom kod moje žene zbog par sati u romingu. Bili smo u poslovnici A1 u ponedeljak 18.12. i tražili listing za potrošnju u romingu, trenutno listing nije bio dosupan što je ok ali rečeno je da će biti poslat na mejl. Evo 6-7 dana kasnije nismo dobili taj mejl ali jesmo 100 mejlova od A1 u kom nude roming pakete, stvarno bezobrazluk. U svakom slučaju ovih dana treba da stigne račun pa ću uložiti žalbu.

Da li mozda neko ima informaciju, da ce nesto da menjaju iz A1 zeleo bih da raskinem hgovor bez penala naravno. Ne bi da se cimam jos godinu sa njima?

Svakako moras da im platis ili 12 meseci do kraja ugovora ili razliku u ceni koju si imao sa popustom do pune cene (tipa 12 meseci puna cena je 1000 din. a ti si placao 5 din. Moras da im platis 995*12).

Svakako moras da im platis ili 12 meseci do kraja ugovora ili razliku u ceni koju si imao sa popustom do pune cene (tipa 12 meseci puna cena je 1000 din. a ti si placao 5 din. Moras da im platis 995*12).
To znam, mislio sam tipa da povecavaju cenu pa imas mesec dana fore da raskines ako ti ne odgovara? Za takvu informaciju dam mislio.

Moje iskustvo - dan nakon isteka UO podnet zahtev za prenos broja u drugu mrežu, istog dana zvali i nude 50% na Neo Neo.

Pre toga, kao što sam ranije pisao, niko nije zvao da bilo šta nudi od uslova/benefita za obnovu Ugovora.

Neko je pisao da postoji problem sa dostupnošću za pozive u BiH. Zna li se jesu li popravili taj problem? Planiram sledeće nedelje na 2-3 dana tamo, ne bi bilo poželjno da mi se desi da budem nedostupan.

Da, bio sam nedostupan u Banja Luci 4 dana, odnosno mogli su da me dobiju samo a1 brojevi iz Srbije. Ja nisam mogao da zovem nikoga ko je u tom trenutku bio sa mnom u BL, a bila je cela familija i svi su imali iste probleme i svi su u a1. Tražio sam im da mi umanje račun za taj period kad mi je telefon bio maltene beskoristan. Danas sam im poslao mail da ih pitam da li imam osnov za raskid ugovorne obaveze jer pored tih problema ja već mesecima nemam uvid u to koji sam paket, kad mi ističe ugovorna obaveza, nemam listing za tekući mesec a i sekcija dodaci je neupotrebljiva.

Juče sam bio ceo dan u BiH i sve je funkcionisalo bez problema od Bijeljine do Prijedora i nazad.
Prošli vikend sam bio u Sarajevu i mogao sam da zovem neke brojeve, ali mene niko nije mogao da dobije. Navodno su imali neki problem i rešen je.

Planiram da predjem iz mts-a u a1. Video sam da je moguce dobiti neo neo tarifu za 1300, koji je nacin da dodjem do te ponude? Ako je bitno, opština Kruševac sam

Ne verujem da će uspeti da dobije Neo Neo za 1250 din. preko virtuelne prodavnice. Kontaktirao sam ih nedavno, rečeno im je da bi se prešlo iz druge mreže u A1 i ponudili su manje-više isto što ima i na sajtu. Navodno, Neo Neo za 1250 din. je bio samo uz vaučer za zaposlene (50% popusta) i (ako sam dobro razumeo) uz još neki vaučer za stare korisnike A1. Par ljudi iz mog okruženja je dobilo sličan odgovor. Iz svega toga zaključujem da ta ponuda može da se dobije samo preko nekog akvizitera/agenta van virtuelne prodavnice.

Daju idalje neo neo za 1250. Pre par dana je majka presla iz mts. Samo sam ostavio njen broj na sajtu, pozvali je i ponudili neo neo sa 50% popusta.

Iskustva su različita ali kada se sve sumira ispada da taj popust od 50% može da se dobije kontaktiranjem područnog agenta ili ako telefonski poziv i ponudu iniciraju iz A1, na osnovu popunjenog zahteva za prenos broja sa online forme na sajtu A1. Ukoliko se direktno poziva virtuelna prodavnica, sa čekanjem da se agent javi dok si online, neće biti ponuđeno nista.

Upravo i ja prešao iz mts u A1 na neo neo za 1250. Koliko sam razumeo agenta ova akcija traje još par dana, ali ima neke dobre popuste za kućni net.
Ako nekom treba broj telefona agenta Pančevo, Vršac i okolina neka mi se javi u privatnoj poruci.

Dobra ponuda za neo neo.
Jel moze on da se koristi kao kucni net?
imam ruter od a1 sa sim slotom. 😀

Hotspot je ograničen na 50GB, koriste TCP/IP protokol za proveru koliko si potrošio interneta za hotspot.

• Like
Reagovanja: s5p
Ima li ko broj agenta za podrucije Uzice i okolina ?

Vrh Dno