Zato sam ga ja zabranio direktno u ugovoru. Dovoljno jednom da se desi neko sr... nemam ni vremena ni zivaca da se razvlacim sa njima nedeljama, dobijam nestrucne i neveste izgovore, zalbe na zalbu i slicno. Lokalna kartica i ne razmisljam. Imam preca posla.Poenta je da A1 ima problem, nijedan od ostalih operatera nema. Džaba se ovde upinju neki članovi da odbrane lopovsku politiku A1. Opet kažem, nadam se da će ih tržište kazniti, mada s obzirom da je ovo Srbija, teško.
Samo ljudi treba da znaju: ako mislite da putujete izvan ZB i nemate nameru da uplaćujete roaming dodatak u A1, morate da fizički izvadite karticu iz telefona
Isti slučaj i kod mene.Taj ključ označava neki VPN aktivan.
Inače imao sam ja tih problema nakon povratka iz roaminga, sad ne radi nekih prvih 5 minuta nakon povratka u Srbiju i onda radi normalno.
Ranije mi se dešavalo da povremeno gubim data konekciju u periodu od nedelju - dve nakon poslednjeg "izleta" u inostranstvo.
Pozdrav druze... planiram takodje da predjem iz MTS/a u A1 / moze broj agenta; *takodje sam iz NSJa sam juce zvanicno presao iz mts-a u A1 i potpisao neo neo za 1250din.. ako nekom treba broj agenta neka mi pise, rado cu proslediti... Ne znam da li su agenti teritorijalno ograniceni, ako je bitno ja sam iz NS..
Adblocker, ali mi ne utiče na brzinu ili bilo šta drugo. Testirao sam sa mts, yettel i EU karticama, tih problema nije bilo.Zašto imas onaj kljuc gore? Ti ključevi uglavnom opisuju sve tvoje simptome a ne sim kartica...
To znam, mislio sam tipa da povecavaju cenu pa imas mesec dana fore da raskines ako ti ne odgovara? Za takvu informaciju dam mislio.Svakako moras da im platis ili 12 meseci do kraja ugovora ili razliku u ceni koju si imao sa popustom do pune cene (tipa 12 meseci puna cena je 1000 din. a ti si placao 5 din. Moras da im platis 995*12).
Ostavi podatke na sajtu prelazak u A1 u virtuelnoj prodavnici,pozvace te agent....Planiram da predjem iz mts-a u a1. Video sam da je moguce dobiti neo neo tarifu za 1300, koji je nacin da dodjem do te ponude? Ako je bitno, opština Kruševac sam
Mislim da je ograničen Hotspot na tipa 50 GB mesečnoDobra ponuda za neo neo.
Jel moze on da se koristi kao kucni net?
imam ruter od a1 sa sim slotom. 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari