Da dodam, pošto je telefon predat na reklamaciju zato što se ekran odlepio, odvojio, od kućišta, juče sam dobio SMS (u prilogu). Dakle smejurija, reklamacij je odbijena ali eto oni će da mi učine i da pokrenu dodatne analize sa nadležnim servisom, smejurija. Naravno, odmah sam ih nazvao da pitam ko je to odlučio da mi se odbije reklamaciju ako nije nadležni ili ovlašćeni servis? Odgovor je Tuc Muc, ovo, ono, bla bla, a onda sam im rekao da mi telefon odmah vrate, bez da ga šalju dalje na komsultacije, jer su utvrdili već da je reklamaciju odbijena, pa ću ja dalje videti sudski šta i kako, na šta sam dobio odgovor da je telefon već u nadležnom servisu i da će mi javiti.Juče odem da reklamiram telefon uzet u januaru, i izdaju mi papir da je telefon predat uz tragove korišćenja. Pitam ja radnicu tamo, da mi nađe tragove korišćenja, zagleda ona, zagleda i nema. Znam da oni svaki telefon koji je bio u upotrebi tako klasifikuju al isto tako mogu da ga vrate sa ogrebotina a i kažu da su to tragovi korišćenja.
Mozes ih tuziti zbog toga, zato sto je to zataskavanje. Nisu u servisu ni pregledali, kupuju sebi vreme. Uredjaj mozes da uzmes nazad kroz jedan dan dva, a trazi usput papir od servisa, a naravno nece imati, jer nije ni stiglo do servisa.Da dodam, pošto je telefon predat na reklamaciju zato što se ekran odlepio, odvojio, od kućišta, juče sam dobio SMS (u prilogu). Dakle smejurija, reklamacij je odbijena ali eto oni će da mi učine i da pokrenu dodatne analize sa nadležnim servisom, smejurija. Naravno, odmah sam ih nazvao da pitam ko je to odlučio da mi se odbije reklamaciju ako nije nadležni ili ovlašćeni servis? Odgovor je Tuc Muc, ovo, ono, bla bla, a onda sam im rekao da mi telefon odmah vrate, bez da ga šalju dalje na komsultacije, jer su utvrdili već da je reklamaciju odbijena, pa ću ja dalje videti sudski šta i kako, na šta sam dobio odgovor da je telefon već u nadležnom servisu i da će mi javiti.
Koja smejurija od jeftinog marketinga, eto pokrenuće dodatne analize jer im je moje zadovoljstvo veoma važno.
Takav isti scenario sam imao sa tehnomanijom, odmah su odbili reklamaciju ali su izvršili dodatne analize i ustanovili da je reklamaciju ispravna.
Ako si se igrao sa ruterima ili dobio neki nat moze da se desi da je to razlog. Da li si probao da prosistupis sa mobilnog interneta a ne samo sa wifi?Da li mozete videti detalje vasih tarifa normalno preko sajta? Kad pokusavam da otvorim taj deo, samo ucitava bez prekida, na svim uredjajima/ browserima pa evo vec 6 meseci ne uspeva da otvorim. Link na koji me (neuspesno) vodi je https://a1.rs/moja1
Ove zime nema zime za tebe, grejace te TV-a plamen. Jos da ukljucis neki kamin-screensaverUzeh TV pa kud pukne da pukne. ne znam ni gde ću ga staviti jer u stanu imam tri sobe i u svakoj okačen LG na zid. Dva puta 42 inča i jedan 47 inča u dnevnoj. Godišta 2012/2013 i 2015.
😄Doduše, ima i loših strana. Jedne godine baka završila u bolnici. Te godine mi račun za struju izašao 16000 (obično oko 8-9k zimi).
Hvala momci, proradilo je sa novim nalogom!⬆️ Imao sam taj problem kada sam prelazio sa postpaida na prepaid. Pa pretpostavljam da je nešto slično.
Kada se pogleda konzola web browsera može se videti greška: 403 Forbidden
Rešenje je napraviti novi nalog sa drugom mejl adresom. Ili naravno, kontaktirati korisničku podršku pa će oni resetovati/obrisati nalog. Pošto ja ne uspevam da pronađem opciju za brisanje naloga na a1 portalu.
Iskreno, ne brinem za grejanje. Kad me pitaju na šta se greješ, ja kažem na babu. Kažu kako na babu. Ja objasnim - ispod mene živi baba koja se greje na šporet, a kamin prolazi kroz sredinu mog stana. A baba samo cepa drva, noć/dan. Kod nje 25+ stepeni kad uđeš. Išao dva-tri puta da joj podesim TV, i odmah skidanje u kratku majcu. Meni stan ušuškan, samo dva spoljna zida. Odlična izolacija zgrade i PVC postavljen. Milina. Ja imam 3 uljana radijatora koji su uključeni na 2-2.5 na skali od 1 do 7. Znači samo dogrevanje.
Doduše, ima i loših strana. Jedne godine baka završila u bolnici. Te godine mi račun za struju izašao 16000 (obično oko 8-9k zimi).
Samo da ubedim ženu da liferujem LG iz dnevne sobe. S obzirom da je 47 inča i 3D, možda čak i izvučem približnu kintu koliko će me izaći ovaj Hisense.
Zna li neko da li postoji Supernova Move aplikacija za VIDAA sistem?
Evo i epliloga, danas mi je slikao račun, i zaista su mu promenili paket na neki "Klasik" koji ne mogu ni da nađem u ponudi. Izračunao sam da na osnovu računa ima 60 besplatnih minuta (originalno je trebalo da ima neograničene besplatne razgovore u svim mrežama u Srbiji). VIP->A1->Nestvatno mi je koliko su ovi iz Vipa prevara/podvala provajder. Letos sam prebacio oca na 65+ paket, reko' imaš neograničene razgovore plus Viber ništa ti drugo ne treba. Danas mi piše majka da mu ne radi net na telefonu, da je dobio poruku da je potrošio internet. I ja ih još tako stare i zbunjene ubeđujem da su nešto pomešali da bih posle video da su ukinuli paket, i verovatno ga prebacili na neki levi. Ko zna koliko će ga rebnuti za potrošene minute.
Najbolja mreza u koju prelazi najvise zadovoljnih korisnika. 🤣🤣🤣Evo i epliloga, danas mi je slikao račun, i zaista su mu promenili paket na neki "Klasik" koji ne mogu ni da nađem u ponudi. Izračunao sam da na osnovu računa ima 60 besplatnih minuta (originalno je trebalo da ima neograničene besplatne razgovore u svim mrežama u Srbiji). VIP->A1->![]()
Ali bar jesu najbolja mreža. Izuzetno stabilno radi. Cak mi je i signal nekako drugačiji. Mora da su radili neke optimizacije. Kao da mi se promenila snaga odnosno da brze prelazim sa bazne stanice na baznu u sektorima. I brzo radi iako na neku ruku deluje da nema jak signal baš cepa data. Bukvalno yettel i mts mi se ponašaju kao da sam na wifi sa 4 jaka rutera koji ometaju jedan drugi pun signal ali lose radi ili nisi povezan na onaj koji treba... Dok A1 kao da ima optimalnu snagu po sektorima i da uvek sam na baznoj stanici na kojoj treba da budem. Ne znam šta je po sredi. Ali nikad bolje nije radilo. Ne sećam se da sam bio nedostupan prethodnih šest meseci... Ili bilo kakav problem da sam imao... Osim sto sam par minuta pre par mrseci par puta dobio Network busy pre nego sto je prosao poziv iz 3. 4. Puta i to je sve...Najbolja mreza u koju prelazi najvise zadovoljnih korisnika. 🤣🤣🤣
Ako priznaju, pola im se prašta 😄Evo i epliloga, danas mi je slikao račun, i zaista su mu promenili paket na neki "Klasik" koji ne mogu ni da nađem u ponudi. Izračunao sam da na osnovu računa ima 60 besplatnih minuta (originalno je trebalo da ima neograničene besplatne razgovore u svim mrežama u Srbiji). VIP->A1->![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari