Online tarifa, 20 Gb se menja. Izgleda samo ime, zvaće se Ponesi net.^ stvarno bi mogli da mi malo dignu sa ovih 250mb netabilo bi plemenito
Online tarifa, 20 Gb se menja. Izgleda samo ime, zvaće se Ponesi net.^ stvarno bi mogli da mi malo dignu sa ovih 250mb netabilo bi plemenito
20GB neta za 1299 rsd mesečno.Koja im je to Online tarifa ?
To je cena ako uzimaš tablet, bez uređaja je 799 din.20GB neta za 1299 rsd mesečno.
Procitaj ovaj tekstDa li možemo još jednom da ponovimo za to NeoNeo Hotspot deljenje, na osnovu čega A1 zna da je konekcija deljena?
kod mene sve uredno radiJel jos neko ima problem sa aplikacijom? Evo ne mogu vec 2 dana da pristupim, izbacuje mi gresku
Pa deluje mi ovo nemoguce... Da mogu formalno pravno to sve dokaziti pred sudom.. U suportonom mogu verujem da raskinu ugovor naravno, al bez da naplate stetu od korisnika naravno...
Ne znam sta je, kada probam da se ulogujem sa kodom pise mi:kod mene sve uredno radi
Pokušaj sa brisanjem keša ili deinstaliraj aplikaciju pa probaj ponovoNe znam sta je, kada probam da se ulogujem sa kodom pise mi:
"Zao nam je. Authentication required".
Kada probam sa korisnickim nalogon:
"Zao nam je. Greska prilikom slanja zahteva. Molimo te da pokusas ponovo".
Probao da kontaktiram podrsku preko sajta, dao mi robot broj da zovem i da cekam...
onda se ne napise neograniceno, vec opise sta spada u neograniceno, a sta je ograniceno i tako reklamira.Nigde ne piše da je tethering zabranjen. Zabranjeno je skidati abnormalne količine podataka. Smeo bih da se kladim da ljudima koji će da gledaju Netflix preko hotspota niko reč neće reći.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari