Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Kod A1 se računa do preseka. Dakle, ako ti je presek 1. ili npr. 10. u mesecu, platićeš za ceo septembar, odnosno do 10. oktobra ako je tad presek. Ne verujem da može da se plati račun unapred. A uvek možeš da produžiš ugovor bez čekanja na istek ugovorne obaveze

Presao sam na mocnu tarifu, imam 1024GB u nacionalnom saobracaju i 3GB u regionu zapadnog balkana. Je l' tih 3GB za 24 meseca ili samo za tekuci mesec?

Kako ovo ide, jel koristi bakarnu paricu? Ili koristi mobilnu mrežu za prenos signala?

I kad se selim samo ponesem telefon sa sobom? Ako je tako onda je to super.

I kad se selim samo ponesem telefon sa sobom? Ako je tako onda je to super.
Ovo je vezano za lokaciju koliko znam.Nisam probao pa ne znam detalje.Radi samo na 2g mrezi doduse.Kazem ono sto sam saznao samo jer sam se raspitivao bio ono kad je bilo ograniceno me cisto interesovalo kako usluga radi.

Imaju prvivremenu dozvolu Ratela, i za 3600 i za 700MHz 5G.

Šalju i dalje, na isti način sam preneo broj u Telenor, prvo prepaid, posle par dana stiže poruka za postpaid uz 50% popusta. Važi za sve pakete, i za Total provereno. Nudili su mi Total 12 za 1500 din, ali sam uzeo GoData+. O kvalitetu mreže ne treba trošiti reči, na mestima kojima najviše boravim (kuća i posao) brzina 4G je bila oko 30 Mbit/s, sada je preko 200 Mbit/s.

Koliko te košta GoData+ sa tim popustom? Vidim na sajtu da već imaju neke popuste ali to stalno stoji.
Ističe mi ugovor sa A1 za neki dan pa bih prešao na Telenor. Da li može da se prenese broj sa A1 postpaid na Telenor prepaid ili mora novi broj da se uzme?

@nemili
Postoji odvojena tema za Telenor

Koliko te košta GoData+ sa tim popustom? Vidim na sajtu da već imaju neke popuste ali to stalno stoji.
Ističe mi ugovor sa A1 za neki dan pa bih prešao na Telenor. Da li može da se prenese broj sa A1 postpaid na Telenor prepaid ili mora novi broj da se uzme?
Kosta 1125 din, može direktno sa A1 postpaid na Telenor prepaid.
Popust važi za sve pakete, podeli ovu veću cenu bez popusta sa 2.

Juče sam imao poziv iz Nemačke sa mobilnog (+49 176...) na moj mobilni (tarifa neo neo max) i razgovor je trajao 9m 49s.

Gde mogu da pronađem cenovnik da proverim koliki će biti račun?

Ti si zvao ili je neko tebe zvao.

(S obzirom na to kako si formulisao, ja razumem da si ti u Srbiji i da si primio poziv iz Nemačke. U tom slučaju nećeš platiti ništa.)

Ukoliko si ti zvao iz Srbije Nemačku, trebalo bi da prema cenovniku bude naplaćeno oko 500 din.

1507 njihov broj ili neka prevara?

Meni juce sa tog broja stigao sms, upit za ocenu kvaliteta usluge. Verovatno je njihov broj jer sam pred kraj ugovora pa proveravaju ima li neka vajda od mene >:)
Odgovorio sam i nije nista naplaceno.

Jeste, njihov je, moje mišljenje je da preterano smaraju sa tim sms-ovima, što sa tim ocenama kvaliteta, što sa "Vaša uplata je evidentirana..." a onda sutradan nov sms: "Hvala što ste platiti račun...". Doduše tako posluje firma i ko sam ja da sudim. Elem, keva juče dobila tu poruku za ocenu, vidim da nije ni odgovorila, verovatno i neće. Ugovor je obnovila u julu, tako da sigurno nema veze sa tim da li UO ističe ili ne. :)

^ stvarno bi mogli da mi malo dignu sa ovih 250mb neta :sick: bilo bi plemenito

Ako odustanem od prenosa broja u A1, treba li da vratim privremenu sim karticu koju sam dobio?

Па половне ствари се могу рециклирати или поново користити као половне.Иначе картица се не враћа.

Nazad
Vrh Dno