Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Može li, po završenom ugovoru, postpejd kartica da se prebaci na pripejd?

@gicko
@sarulj91

Hvala na odgovoru. Već me vip kontaktirao i kad sam ih pitao rekli su može, ALI!!!
Ugovor mi ističe krajem ovog meseca(februara), ali pošto se presek stanja pravi 5. u mesecu, traže od mene da platim punu cenu mesečnog postpejd zaduženja za mart.

@gicko
@sarulj91

Hvala na odgovoru. Već me vip kontaktirao i kad sam ih pitao rekli su može, ALI!!!
Ugovor mi ističe krajem ovog meseca(februara), ali pošto se presek stanja pravi 5. u mesecu, traže od mene da platim punu cenu mesečnog postpejd zaduženja za mart.
svasta meni istice 28.10 sad a 6 mi obracunski tako je bilo i prosli put otisao dan posle isteka uo i podneo zahtev za prepaid pa mi je 6 stiglo uplatite 200 din kredita u roku od 30 dana kako bi sacuvali broj i to sam uradio i sve ok.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Što se tiče bezuslovnog preusmeravanja, na pripejdu ne radi a na postpejdu radi bez problema.

Preusmerenje naravno znam šta je, a šta je bezuslovno preusmerenje? A ništa mi ne rekoste za VoLTE pozive, koje su prednosti-mane?

Prednosti VoLTE poziva su (onako ukratko) brža uspostava veze (dva i po puta brža od dosadašnjih 2g i 3g poziva), i kristalno jasan zvuk, čak i u zonama slabijeg signala.
Mane su što je potrebna čitava večnost da se ta usluga uvede, (simptomatično za zemlje trećeg sveta). I to što operateri hoće da od toga naprave neku ekskluzivu pa puste uslugu samo za najskuplje pakete.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Zemlje treceg sveta? Pa u jednoj Nemackoj je 4G misaona imenica van naselja, a ti pricas o VOLTE... Ajde.

Zemlje treceg sveta? Pa u jednoj Nemackoj je 4G misaona imenica van naselja, a ti pricas o VOLTE... Ajde.

Al zato bar u Bavarskoj Telekom.de ima i skoro svuda 4G. Naravno na 800MHz... Može čak i mapa pokrivenosti da se pogleda, ili čak cellmapper.

Mada, tačno, kad idete nekim manje bitnim putem kroz šumu, nema ni 2G a kamo li 4G.

Ovde je tema ipak nešto drugo.

Preusmerenje naravno znam šta je, a šta je bezuslovno preusmerenje?

Uslovno preusmeravanje: Kada je korisnik nedostupan, kada se ne javlja ili kada je zauzet.

Bezuslovno preusmeravanje: Pozivi se uvek prosleđuje, nevezano da li je uključen ili isključen neki od gore pomenutih uslova.

Poslednja izmena:
Vip sajt nedostupan već par sati, ovo se uglavnom dešava kad spremaju nešto novo

Nove skuplje NEO tarife sa vise GB.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Malo su preterali :)

S 999, preko 1199 na 1900 (najniži NEO)

Pardon, nisam vido stranu 2 (sa/bez uređaja); nisu izbacili trojku, digli je za 100 rsd

Sent from my brain to my fingers, interacting with my Android phone; not via Tapatalk.

Poslednja izmena:
Sada koliko vidim bez uredjaja postoji samo neo3 i intarifa, teska glupost...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za 2 god neo3 je poskupeo 300din ?
Lepo oni dižu cene , valjda da pokriju troškove rebrendiranja u A1

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ali u celoj priči postoji i jedna mnogo dobra stvar:"5. U cilju zašitite od dodatnog zaduživanja, nakon potrošenog internet sadržaja iz tarife pristup internetu biće onemogućen, a surfovanje je moguće nastaviti kupovinom internet dodatka. "

Ovo za limit interneta je ok, mada ja nisam imao problema ni do sad.

Inače, NEO3 je poskupeo 100 dinara. Neo 5 sa uređajem je nešto malo jeftiniji nego što je bio. Traže ljudi 1300 dinara mesečno i to je to... Ili intarifa (ko priča do 300 minuta).

Dolaze neka nova vremena, prepaid postaje dosta povoljniji za većinu od postpaida.

taj sam, posle dugo godina presao u decembru na prepaid. milina kad imas osecaj da te vise ne kradu, toliko.

I taj prepaid samo dok vip ne ukine ovo sto sada nudi. Valjda ovaj zzzz u martu zavrsava promociju pa da vidimo sta ce posle smisliti.
Od jula 2019 na intarifi bez UO. Za moje potrebe super paket. Dok ne ukinu ili dignu cenu...

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Neo 5 sa uređajem je nešto malo jeftiniji nego što je bio.

Moja računica kaže drugačije.

Cene uređaja (flagship Samsung, na prva dva paketa npr) kad se sve sabere podignute za oko 1200-2100 din, najviše za iPhone 4800-7200 din.
Izgleda je jedino za Note 10+ nešto niža cena. A možda sam i ja pogrešno sračunao.

I taj prepaid samo dok vip ne ukine ovo sto sada nudi. Valjda ovaj zzzz u martu zavrsava promociju pa da vidimo sta ce posle smisliti.
Od jula 2019 na intarifi bez UO. Za moje potrebe super paket. Dok ne ukinu ili dignu cenu...

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Ништа мени не фали ни Ин на 24 мјесеца:)

Ali u celoj priči postoji i jedna mnogo dobra stvar:"5. U cilju zašitite od dodatnog zaduživanja, nakon potrošenog internet sadržaja iz tarife pristup internetu biće onemogućen, a surfovanje je moguće nastaviti kupovinom internet dodatka. "
Super stvar za manje iskusne korisnike (žena i dete u mom slučaju... :) ). Nisam uspeo da nađem info na sajtu pa te molim za link ako nije problem?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

@petarbgd

Hvala, to je to.

Ovo važi samo na ovim novim neo paketima, za stare neo pakete mislim da ne važi.
Ako ima neko pouzdanu informaciju neka javi.

Upravo tako, svratio sam danas do poslovnice i to su mi rekli. Dakle internet potrošnja se limitira samo na novim NEO paketima.

Vrh Dno