moze radio sam to pa vracao na postpaidMože li, po završenom ugovoru, postpejd kartica da se prebaci na pripejd?
svasta meni istice 28.10 sad a 6 mi obracunski tako je bilo i prosli put otisao dan posle isteka uo i podneo zahtev za prepaid pa mi je 6 stiglo uplatite 200 din kredita u roku od 30 dana kako bi sacuvali broj i to sam uradio i sve ok.@gicko
@sarulj91
Hvala na odgovoru. Već me vip kontaktirao i kad sam ih pitao rekli su može, ALI!!!
Ugovor mi ističe krajem ovog meseca(februara), ali pošto se presek stanja pravi 5. u mesecu, traže od mene da platim punu cenu mesečnog postpejd zaduženja za mart.
Zemlje treceg sveta? Pa u jednoj Nemackoj je 4G misaona imenica van naselja, a ti pricas o VOLTE... Ajde.
Preusmerenje naravno znam šta je, a šta je bezuslovno preusmerenje?
Neo 5 sa uređajem je nešto malo jeftiniji nego što je bio.
I taj prepaid samo dok vip ne ukine ovo sto sada nudi. Valjda ovaj zzzz u martu zavrsava promociju pa da vidimo sta ce posle smisliti.
Od jula 2019 na intarifi bez UO. Za moje potrebe super paket. Dok ne ukinu ili dignu cenu...
Послато са SM-G935F помоћу Тапатока
Super stvar za manje iskusne korisnike (žena i dete u mom slučaju...Ali u celoj priči postoji i jedna mnogo dobra stvar:"5. U cilju zašitite od dodatnog zaduživanja, nakon potrošenog internet sadržaja iz tarife pristup internetu biće onemogućen, a surfovanje je moguće nastaviti kupovinom internet dodatka. "
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari