Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Meni je bas kasnio, tek juce je stigao. Obicno 4. dobijem SMS da je dostupan online, a 5. i iznos.

Ja ne dobijam SMS obaveštenje nikada. To se negde aktivira? Inače, račun kreiran juče, noćas proverio i platio by mbanking. 5.,najkasnije 6. su kreirali račun, do sada.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

SMS dobijam za svaki broj zasebno, nista posebno nisam aktivirao.

Da, bolje je. Ćale mi je starija osoba i ima "dumb" telefon. Mislim da ti to sve govori. SMS nebitan. MB TOTALNO nebitni. Vip minuti meh. 200 MIN mesečno za 500 din. Račun platim onlajn za 5 sekundi. Nema prekoračenja. Miran si 24 meseca. Žabalesku ti je trenutno aktuelna promocija, kad tad će je vrv zameniti / izmeniti. Moje mišljenje. No hate.
A pa to je ok. Ovi moji matori hoće sve više neta a skupo im 1 000din tako da im žaba odgovara savršeno...dok je ne ukinu.

Bacila je svemir zeku

Da li u Vipu moram da imam poseban moj vip nalog za svaki postpejd broj, ili može sve pod jedan nalog da se nekako "ugura"?

U Telenoru je sve lepo povezano sa tvojim JMBG brojem. Jedan nalog ti pokriva sve.

*Siguran sam da sam ovde u temi nedavno video isto pitanje, ali ne mogu sad nikako da ga pronađem.

Poslednja izmena:
Pise rok za placanje 27.03. obicno je nama sa presekom od 01 do 01. u mesecu rok 20. Jos nisam dobio ni SMS ni mail sa racunom, ali sam uspeo da ga platim preko moj vip (web sajta - izbegavam aplikaciju jer je bagovita) karticom upravo sada.

Screenshot_20190313-105443_Moj_Vip.png

Poslednja izmena:
Ista priča, mi meni još ne stiže nikakvo obaveštenje o računu.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Isto. Možda im je sistem negde zaglibio

Ja nisam dobio (online) račun, a na Moj Vip / plaćanje računa dobijam poruku "Brojeva pretplatnika trenutno nema"

Prilozi

• Annotation 2019-03-13 110544.jpg
    Annotation 2019-03-13 110544.jpg
    84.3 KB · Pregleda: 126
Ja sam platio online tamo na njihovom sajtu kad se uloguje, inače mi račun nije stigao.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Ne znam kad vam je presek meni na 18-om je sve uredno i na vreme stiglo i isto tako i placeno, kroz aplikaciju.
Mozda sa nekim drugim obracunskim danima ima problema.
Aj ako je isto nekom 18 presek nek javi a da nije dobio racun, jer onda nije to o cemu sam pisao razlog vec random pa kome posalju posalju.
I

Presek 1.upravo dobio sms o obaveštenju za račun 2/2019. E račun još nisam dobio.

^ Isti slučaj, rok za plaćanje su pomerili na 27.3. čini mi se da je do sada stajalo do 20. u mesecu

Sent from my MI MIX 3

Исто,пресјек 1. и тек јуче плаћен преко њиховог сајта.Мора да унапређују систем за поскупљење.:D
Рок нисам ни гледао,већ да се плати рачун док се има пара.

Da kasne, do sad su uvek kreirani računi između 4. i 7. rok za plaćanje 20. a ovaj tek juče i još nije stigao mail, samo na sajtu stoji, rok za plaćanje 27.

Meni upravo stigla sms poruka sa dugovanjem, doduse racun sam im platio sinoc, ulogovao se na njihov sajt, video online racun i platio preko ebankinga.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Malo, znači popust dobijaju samo novorođene devojčice koje će biti mame.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Баш то, али као фазон... Јер до сад су се (разни) хвалили како награђују маме и бебе, а они иду још „три корака даље у будућност" па награђују бебе-маме. Али било је и много горих Випових реклама у последњих пар година ;)

Poslednja izmena:
Meni takođe tek malo pre stigla poruka sa računom. Inače stiže uvek mnogo ranije. Presek mi je prvi u mesecu.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Da li samo meni kasni račun za februar ili generalno kasne ovog meseca?
Juče popodne tek stigla poruka a mail noćas posle ponoći. Baš kasne sa računima kod nekih
949e24ea9f4af718d06a43d4ae3b8512.jpg

Poslato sa LLD-L31 uz pomoć Tapatoka

^nije samo VIP, kasne mi i racun za Infostan, EDB (mada ne 10ak dana kao VIP), izvodi u ponekoj banci..

A rok je do 27. Jel to nešto novo, zar nije bilo do 20. (za presek od 1. do kraja meseca)?

Meni su sada stavili rok do sutra. Čudno , uvek je bilo do 20 ili 25. Šta li se dešava kod njih da mi je znati

Da, 20 je bio za nas sa OP 1-1.

Meni je sms o iznosu za uplatu obično stizao do 7-8. a rok za plaćanje je bio do 20.
Sada sam dobio sms 13. a rok je do 27.
d03bf5813b9d021dd3dceaae665c8c93.jpg

Jel je moguce kreirati zahtev za prenos broja u vip preko njihovog sajta? Pokusavam da pronadjem kako i ne uspeva mi.

Jel je moguce kreirati zahtev za prenos broja u vip preko njihovog sajta? Pokusavam da pronadjem kako i ne uspeva mi.

Može, ideš na kupovinu i kada prođeš kreditni biro imaš opciju Prenesi broj u Vip mrežu, između opcija Novi broj i Pređi sa prepaid na postpaid. Dakle ako nećeš telefon ideš na NEO ponudu pa odabereš paket i onda prođeš proveru (naravno treba da se registruješ na sajtu sa tačnim podacima), ako hoćeš telefon onda ideš na telefon i ideš kupi sa NEO tarifom ili štaveć...

Nazad
Vrh Dno