Karburator10
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 30.10.2025
- Poena
- 15
Pozdrav, da li ima bolja ponuda za A1 optički net i tv od ove 3m po 1dinar, a posle puna cena?
Komšije bi prešle sa SBBa na A1.
Kolega na poslu nekoliko godina ima optički MTS internet a proverom na sajtu A1 kaže da nema tehničkih mogućnosti za A1 tako da ne znam da li ti se isplati da čekaš nekoliko godina ...Kod mene u zgradi MTS uveo optiku evo skoro mesec dana. Preko sajta A1 pise da na mojoj lokaciji i dalje ne postoje tehnicke mogucnosti. Na Yettel-u postoje. Zna li neko koliko se otprilike ceka da puste i A1 da koriste njihovu infrastrukturu? Da znam da cekam ili da potpisem UO sa Yettel ako nece skoro....Hvala
ImaPozdrav, da li ima bolja ponuda za A1 optički net i tv od ove 3m po 1dinar, a posle puna cena?
Jedino ako ćeš "glavnu" karticu da staviš u modem ima smisla, na ostale dve (fizičke ili E-Sim) internet ti je ograničen na 2GB. Takodje i napomena SMS stiže samo na glavnu karticu.Može li se nešto uraditi sa MultiSIM, ako je neko i A1 postpaid korisnik, pa da isti broj ima i u 4G/5G modemu, za takve slučajeve kada ne radi optika?
Novi naziv i nova šifra Wifi mreže.Sta je neophodno ukucati da bi se promenio naziv i sifra Wifi mreze?
Преко аквизитера: Trazim najbolju ponudu za internet uslugeZnaci, ovde neki kazu da su dobijali ponudu 9 meseci po 1 din, ali ne znam na koji nacin to?
😮💨 kako se toga nisam setio!Novi naziv i nova šifra Wifi mreže.
Imaš poruku, ukratko bilo je 15 meseci, pa 12, sad daju 9 i ispod toga nemoj da pristaješ 🙂Ukoliko nekog zanima, danas sam bio u poslovnici A1 u Kragujecvu, da se raspitam o ponudi optike u mojoj zdradi (ulazu), uz potvrdu da ima postojeca infrastruktura A1, pitao sam za cenu paketa (tv + net - 600/300), dobijem info, 3.500 din na 24 m. Na moje pitanje, da li kao nov korisnik imam neke benefite (misleci na x meseci po 1 din), momak kaze NE, za sad nema toga?! Znaci, ovde neki kazu da su dobijali ponudu 9 meseci po 1 din, ali ne znam na koji nacin to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari