Šta je novo?

A1 optički internet

Instalirali optiku, sve radi, osim sto je agent izgleda zezno stvar, pa je upisao email kao gmai.com umesto gmail.com,
pa su to prepravili, ali izgleda ne svuda, pa ne uspeva login na Moj A1 aplikaciju (uspeva da posalje reset passworda na adresu @gmai.com)
Cekam korisnicki da srede...

Mozes da mi slikas da vidim kako to izgleda? Jel su oni dodali brojeve ili si ti morao za svaki broj posebno da se ulogujes preko broja?
meni to izgleda ovako, uz optiku sam dobio neki "broj" 38177xxxxxxx

Ovaj menu se pojavljuju kada kliknem na coveculjka gore a ne na promenu brojeva. To mu dodje promena account-a sto nije to sto zelim jer ako se ulogujem preko Web-a moram za sve tri usluge da se logujem posebno

Pogledajte prilog 509362

Prilozi

• Screenshot_20251017_112620_Moj A1.jpg
    Screenshot_20251017_112620_Moj A1.jpg
    68.3 KB · Pregleda: 138
To zelim i ja, moram da ih zovem opet. Prosli put nisu mogli da to urade iz nekog razloga

Nisam još. Nadam se da ću stići u toku vikenda da se igram. Kratak je dan, pa svaki trenutak kad dođem s posla gledam da radim nešto po dvorištu. Kad živiš u kući, uvek nešto ima da se radi. :)
Potpuno te razumem, mada sam taj bastovanski deo prepustio gospodji :)
Meni ako sve bude kako treba dolaze u ponedeljak, pa javljam.

A sta se desava kada se ulogujes preko sajta? Kako biras usluge?

Pozdrav svima. Dobio sam ozbilno dobru ponudu za prelazak na A1 optiku i TV. Do sad sam koristio MTS optiku, zadovoljan sam bio kod njih ali su im paketi sada pakleni, a Yetel mi je dao ponudu duplo skuplju nego sto mi A1 nudi. Zivim u stanu u Novom Sadu (grad)... Hvala unapred

12 meseci po 1din moze da se izvuce preko agenta bez problema.
Ja sam za sada prezadovoljan, imam nedelju dana i nikakvih problema nisam imao, ni sa netom ni sa tv

Ja sam za sada prezadovoljan, imam nedelju dana i nikakvih problema nisam imao, ni sa netom ni sa tv
kakva je procedura? samo odnesem opremu u mts poslovnicu, ovi dodju da povezu? jel treba da se ceka onaj broj? meni je TV u dnevnoj a ruter sa optikom u spavacoj sobi. stb je u extender gurnut. da li mora opticki kabal da ide dnevne sobe?

Nema problema sa tv-om jer nemaju nikakve kanale.😂😂

Ja sam dobio 12, ali mislim da moze i 15 da se izvuce.

Kako znam - dali su mi pogrešan ugovor kad su montirali od neke random žene, a na njemu je 15 meseci po dinar.

Ja sam dobio 15, to moze ako znas nekog u a1 pa ti izadju u susret sa nekim vaucerom. Pisali smo vec o tome.

Ja nisam potpisivao nista kada su mi dosli na adresu opticari da montiraju, rekli su da treba da odem do poslovnice, kada sam otisao do poslovnice rekli su mi da ne znaju nista i da ne treba nista da potpisujem, zna li neko o cemu se radi? Na A1 aplikaciji mi se pojavio novi profil sa brojem sto pocinje sa 38177

A1 je poceo da koristi podzemnu mrezu i kanalice po vertikalama od rahmetli Posta Neta prvenstveno tamo gde je vec optika od takodje rahmetli Targa a nije im bio dozvoljen ulaz u same zgrade... a i tamo gde nije bio... sve kako bi smanjio troskove ( ova varijanta je znacajno jeftinija od zakupa same optike od mts-a)

Nije da je nesto previse bitno za vecinu korisnika ali nek bude kao info...

Ako ima ovde na forumu neki agent A1 za podrucje Zemuna da mi se javi u PP. Hvala

Da li je neko pokušavao da ovaj A1 ZTE router postavi u vertikalni položaj? Ako je moguće onda bi se mogao upakovati u ovakav neki zidni enclosure, zajedno sa ONT spravicom i osetljivim žutim optičkim kablom...

Prilozi

• 2025-10-18_20-43_1.png
    2025-10-18_20-43_1.png
    245.1 KB · Pregleda: 66
Mene su zvali juče i nudili specijal 12 meseci 1rsd, morao sam da ih otkačim jer sam do leta 2026. pod UO kod SBB-a.
Momak je rekao okay i pozvao me da ko god želi dam njegov kontakt, pa ako ima zainteresovanih, tu sam...nemam nikakav interes, ako je nekome bitno i veruje na reč.
Posaljite mi u pm njegov kontakt

Da li u A1 postoji opcija za 1Gbps net? Ili bar upload da je isto 600?
Da li je neko pokusao/uspeo da dogovori brzinu koja nije u zvanicnoj ponudi (verovatno uz doplatu)?

Vrh Dno